M
Miaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Miaa
-
Kızlar ben kötü giden evliliğimi sonlandırdıktan sonra, bütün erkeklerden nefret eder oldum ve tuhaf bir şekilde kadınlardan hoşlanır hale geldim, onları süzüyor, beğeniyor ve özel bişeyler yaşamak istiyorum... doktor varsa bana fikir versin... yoksa da sizlerin görüşlerini merak ediyorum... sevgiler
Evlenmeden önce böyle bişey yoktu, erkeklerden nefret etmekle alakalı sanırımBelki geçici bir durumdur bilemiyorum... Aslında doğru bütün erkekler böyle değildir , sanmıyorum, psikolojim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum belkide
Bunun yanlış olduğunu sizde biliyorsunuz .en kısa zamanda bir doktra gidin.Bu bunalım içinde biri çıkar karşınıza bir hata -ki bunun hata olacağını sizde söylüyorsunuz-yaparsınız daha içinden çıkılmaz bir duruma düşersiniz.Evlenmeden önce böyle bişey yoktu, erkeklerden nefret etmekle alakalı sanırımBelki geçici bir durumdur bilemiyorum... Aslında doğru bütün erkekler böyle değildir , sanmıyorum, psikolojim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum belkide
bilmiyorumkismilealla alla piskologa bır görun ama yınede bır kadna ılgı duyma erkekten nefret etmeyle iligili degıldir bence..
bende aynı sekılde nefret ettım ama hıc böle brsey hıssetmedım
bilmiyorumkismilebu güzel bir konu olmuş. bende de böyle bir olay mevcut ama benimki yaşadığım hayal kırıkları kötü tecrübeler sonrası oluşmadı çocukluğumdan beri vardı.mahallemizde 2 samimi kız arkadaşım vardı toplumda terbiyesizce denilen çok şeyler yaptık birlikte bununla beraber 10 yaşıma kadar hep kızlara ilgi duydum daha sonra erkeklere de ilgim olmaya başladı her iki cinse belirgin bi şekilde ilgim var geçen ay lcwaikikide gördüğüm o kovboy tarzlı erkeksi uzun boylu harika kızı unutamıyorum mesela çok garip gelebilir ama bazı insanlar 2 cinse birden ilgi duyabiliyor..öte yandan çevremde ilgi duyduğum beyendiğim kız arkadaşım bile yok bir hayli yalnızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?