Hemcinsine ilgi duyma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Miaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

Miaa

Ziyaretçi
Kızlar ben kötü giden evliliğimi sonlandırdıktan sonra, bütün erkeklerden nefret eder oldum ve tuhaf bir şekilde kadınlardan hoşlanır hale geldim, onları süzüyor, beğeniyor ve özel bişeyler yaşamak istiyorum... doktor varsa bana fikir versin... yoksa da sizlerin görüşlerini merak ediyorum... sevgiler

Evlenmeden önce de mi böyleydi? fisfisfis

Eşinizin sorunuzu tüm erkeklere mal etmeniz yanlış herkes aynı diye bir şey yok..ayrıca bir kadın ancak bir erkeğin yanına yakışır...bence doktora gidin mutlaka, işler ilerlemeden ilerde kendinizden iğrenebilir sorunlar yaşayabilirsiniz ..aklınızdan atın bu tip şeyleri başıma hiç gelmedi ama kötü bir şey olsa gerek...,ni..doğru bir adamla evlenir anne olur unutursunuz bunu..irade önemli bu konuda..

Evlenmeden önce böyle bişey yoktu, erkeklerden nefret etmekle alakalı sanırım Belki geçici bir durumdur bilemiyorum... Aslında doğru bütün erkekler böyle değildir , sanmıyorum, psikolojim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum belkide

kötü şeyler yaşamışsın canım...
ve şuan kendini boşlukta hissediosun..
o boşlugu doldurmak için farklı arayışlar içine girmeye çalışıosun..
bu durum seni rahatsız ediosa eger mutlaka bi uzmandan yardım almalısın...

bence ilerlemeden doktora gitmeslısın cunku ilerde pişman olcagın seyleri yasarsan psıkojıyı iice kaybedersın

Bunun yanlış olduğunu sizde biliyorsunuz .en kısa zamanda bir doktra gidin.Bu bunalım içinde biri çıkar karşınıza bir hata -ki bunun hata olacağını sizde söylüyorsunuz-yaparsınız daha içinden çıkılmaz bir duruma düşersiniz.

evliliğinde çok kötü geçmesinden ve eşinden nefret edip bunu bütün erkeklere nefret etme duygusu başlatıp boşlukta olduğun ve bu boşluğu bir şekilde doldurmak istediğinden kaynaklanıyo olabilirsin canım mutlaka bir psikiyatriyle görüş.

Evet uzun bir süre erkeklerden nefret edeceğim bunu biliyorum, bu elimde olan bişey değil.. zor günlerdi.. birde herzaman en büyük ve sıcak desteği kadınlardan gördüm, onlar beni hep anladılar, biliyorsunuz ki burda paylaşım yaparken bile kadının en büyük detekçisi yine bir kadın oluyor... ama biliyorum ki bu demek değildir bir kadına aşık olmak gerek... içimde garip dürtüler var işte engel olamıyorum şuan için... ilerlemeden bir psikologla görüşmek istiyorum bende...

hemen görüş fısatın varsa...engel olursun bence nedne olamayacaksın..bir erkek arkadaş edin ..

Biz kadınlar gerçekten mükemmel varlıklarız, bunun değerini bilmiyoruz... O kadar mükemmeliz ki bir kadın başka bir kadına ilgi duyabilecek kadar veya ona sonsuza kadar arka çıkabilecek kadar, dostluğunu sonuna kadar götürebilecek kadar!!! ama bir çok erkek bunun değerini bilemiyor, değerimizden az kıymet görüyoruz ....

bilmiyorumkismilealla alla piskologa bır görun ama yınede bır kadna ılgı duyma erkekten nefret etmeyle iligili degıldir bence..
bende aynı sekılde nefret ettım ama hıc böle brsey hıssetmedım

bilmiyorumkismilealla alla piskologa bır görun ama yınede bır kadna ılgı duyma erkekten nefret etmeyle iligili degıldir bence..
bende aynı sekılde nefret ettım ama hıc böle brsey hıssetmedım

erkekten nefret etmeyle oluşabilicek bi dürtü diil..
yani bu durumun erkekten nefret edilmesi halinde ortaya çıkabilicek bi sonuç oldugunu görmüorum...
psikolojik bence...
farklı arayış farklı heyecanlar kişiyi bu duruma itebilir...

psikoloğa giderseniz sonucunu bildirin lütfen,ben bunun tedaviyle çözülecek bir hastalık olduğunu sanmıyorum ama,toplumda çok insan var bu şekilde hisseden ama bırakın böyle bir paylaşımı kendilerine bile itiraf edemiyorlar,bravo size.

Gerçekten yapıcı ve samimi eleştirileriniz için ben hepinize teşekkür ederim. Psikolog görüşmesi yaparsam buradan yine paylaşıcam... :enbuyukkk:

bu güzel bir konu olmuş. bende de böyle bir olay mevcut ama benimki yaşadığım hayal kırıkları kötü tecrübeler sonrası oluşmadı çocukluğumdan beri vardı.mahallemizde 2 samimi kız arkadaşım vardı toplumda terbiyesizce denilen çok şeyler yaptık birlikte bununla beraber 10 yaşıma kadar hep kızlara ilgi duydum daha sonra erkeklere de ilgim olmaya başladı her iki cinse belirgin bi şekilde ilgim var geçen ay lcwaikikide gördüğüm o kovboy tarzlı erkeksi uzun boylu harika kızı unutamıyorum mesela çok garip gelebilir ama bazı insanlar 2 cinse birden ilgi duyabiliyor..öte yandan çevremde ilgi duyduğum beyendiğim kız arkadaşım bile yok bir hayli yalnızım...

bilmiyorumkismile
evet var böyle insanlar,kiminin kafasında bir imge olarak kalıyor,kimi eyleme dönüştürüyor.:1rolleyes:

bence bi uzmana görünün. eğer psiklojik bi bozukluk değilse cinsel tercihiniz oturmuş demektir. size bu zorlu yolda başarılar dilerim...

eşinizin ne suçu varkiiiii:jeyyar:
o sizin hisleriniz:uhm:
biran once doktora gidin yanlış bişeyler yapmadaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…