çekilmez valla ,ama işte aklıma geliyor arada üzülüyorum
kusura bakma ama yuhhh demek istiyorum !!olamaz bu kadar da ya..
bizim gelin iyiydi sözden önce sözden sonra ,nişan döneminden sonra kız çok değişti ,evlendi bir ara iyiydi şimdi yine değişti..
geçen hafta işe ablamla giderken karşılaştık sabahleyin abime git onlarla dedi geldi bizle . ertesi gün ablam aradı 5 dakika sonra çık diye ,çıktı geldi bizle,yolumuzun üzeri sonuçta diye.
bende ablama dedim ki kızlar bozuluor sanki diye ,taksiyle gidiyorz işe bölüşüyoruz daha hesaplı geliyor diye ,dilekle de konuş öyle yapalım dedim..ertesi günü gelini arıyor kişi başı 1,50 kuruş ,burcu gidiyor sende gidersin diye ablama ben bi düşüneyim demiş,yahu neyini düşüneceksin otobüse daha fazla veriyorsun sen böyle daha hesaplı.ablama mesaj atmış sabah konuştıuyduk ya ben abinle giidyorum sabahları diye .aynı araca binip gitseler anlıcam ,kız otobüse abim minibüse binip gidiyor yani..
bunun kışıda var,hem sabahları biraz daha geç kalkıcaksın yani ,biz o şekilde düşünerek söylemiştik halbuki.
dün abim eve erken gelince anahtarı bizen istedi ,bir tane ananhtar bizde kalıyordu doğalgaz felan gelicek diye annemde abime verdi sende kalsın ben eve erken geldiğimde alırım senden diye..nese annem anahtarı verdi...konu açıldı bi yerden annem dilek nereden geliyor dedi arkadan dedi,camiden geçmeye korkuyormuş dedi yahu arkadaş böyle bişey olabilir mi gece geçse anlıcam da gündüz geçiyorsun yani.bizimkikelrde biriyle karşılaşırım korkusuyla yolunu uzatıp evine geidiyor böyle bişey olabilir mi ya..karşılaşsan ne olacak biz seni ısırıyoruz mnmu ??
çok sinir oluyorum esencim samimi olalım diyorum ben sonuçta hep bizimle olacak yalnız kalmasın diye ama olmuyor .
ki ben neler düşünüyordum işte kahvaltılara ,iftara gideriz dışarıya felan diye düşünürdüm ama yok
NİYE KENDİNİ GERİ ÇEKİYOR ANLAMIYORUM..