- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
teşekkuler canlarrr bebeyımi gördunuz mu:)))
ben göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkuler canlarrr bebeyımi gördunuz mu:)))
Çoook şeker !
Evet şimdi bir de koruyabilsem daha süper olacak !
Öğle yemeğinde tatlı verdiler yemekte almadım.
Bir de arkadaşlarla yine tatlı yemeye gittiler yine almadım :)
Kendimi kutluyorum :)
Ama gittim geldim yani...
Akşam yemeğinde büyük ihtimal dışarda oluruz. Yeni evli gibi takılıyoruz işte dışarda çocuk da olmayınca...
Yemek yapmasını zaten unutmuşum
ben göremedim
sağol canım, senin gönlünün güzelliği..
sığarsın sığarsın fıstık gibi olmuşsundur sen şimdi
bizde de var böyle bir durum..gitmeyin demezler ama, lafını da verirler..
Beni çağırırlardı arkadaşlar sırf eğlenelim biraz neşemiz yerine gelsin diye eskiden :)
Şimdi herkes çoluklu çocuklu ayrı şehirdeler buluşmak ne mümkün !
Biz de yıldız parkına gittiğimizde diyorum bir daha evlenirsem böyle resim çektircem burda heryerde :)))
Özellikle eşimin yanında söylüyorum. Öyle geze geze de resim çektirmedik biz. 2 düğün yapınca böyle oluyor, bir araya bile zor geliyosun yorgunluk oluyor bir sürü. bizim yaptığımız düğünde ben fotocu tuttum. Diğerinde tutma gereği duymadı eşim arkadaşlar çekiyor diye ama çok berbat çekmişler resimleri herkes. Bizim tutuğumuz fotocu da düğün resimlerini silmiş yanlışlıkla !
İçimde kaldı o geze geze resim çektirme olayı. İkinci düğün de gündüz olmuştu düğün sonunda dışarda resim çektiririz diye düşündüm. Bizi hemen eve götürdüler ne vardı sanki biraz gezsek, 2 düğün olunca yorgunduk felan.
Bana kalsa bir nikah, kır düğünü tarzında ... tamamdır.
anaaaaa kızlar benım evcıl hayvanım aradı akşam kızı lunaparka goturelım dedı:)))))))))))))))))))))))))))))
aynen..sade şeyler her zaman güzel olmştur..
gelinliğini tekrar giy yıl dönümünde gidin fotoğraf çektirin:)
yawww benım böyle bır yere ıhtıyacım varmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içimi dişimi bı dökeyım offffffffffffffffffffffffffffffffffff rahatlayımm beeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))
Biraz daha toparlansam da modası geçmeden bir tulum alıp rahatça giyebilsem:)
Geçen sene başlasam bu yaz sonuç alırmışım seneye inşallah:)
Hahahhahahahah kız demesene adama öyleeee yazıkkk
yavru ceylanlarım bugun kı geyıgın konusu başınıza gelen ilginç ve komık bı anınız olsun muu?:))))))))))))))))))))))ılkını ben anlatayım:)))))))))))))))))))16 yasında ankarada bı arkadasımla buluştuk ama annemlerden adece sınemaya gıdecez dıye ızın aldım 3 4 saate donerım dedım:)))arkadasımla şeytana uyup gençlık parkına gıttıkkkk:)))))))))))))))))))))) baya gezdık herseye bındık felan o zamanlar asansör en zor olanıydı vede yenı çıkmıştı piyasayaaa şuna bınelım dedık:)))bayada geç olmuştu bınıp gıdelım eve dedım bındıkte anammmmmmmmmmm tam tepede boulmasınmı alettt kaldık ordaa tam gece12 ye kadarr altımıza edecektık korkudan:))))aılelerımızınde haberı yokkk cep telefonumuzda yokkk tabı sap gıbı kaldık polise felan gıtmış bızımkıler:)))neyse ınınce aradık amaaa varya mahvettı ler bızı off hala hatırlayınca tüylerım ürperiyo:)))))))))))))))))))
şimdi korkudan normal asonsör e bıle bınemıyorum)
bende kızıınresmını koyuyumbakın teyzeleri kendıme gerek yok kızım tıpkı ben :))))))))))))
amannn nesıne yazık yaaa
anaaaaa kızlar benım evcıl hayvanım aradı akşam kızı lunaparka goturelım dedı:)))))))))))))))))))))))))))))