- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
Günaydınn bebeğimmm
poğaçayı bırak kuzum güzel sağlıklı şekilde kahvaltı yap,benim geçenler de kahvaltı hazırlayamadım poğaça aldım resmen mideme oturdu bütün gün erimedi sanki
hahaha yapışsın o poğaça senin totona
günaydın esenciğim nasılsın şöyle bi uğrayayım dedim saçlarımım anlamadım ben de extra bi stres yok normal günlük stresler duştan sonra tararken elimi saçıma atınca tutam tutam geldiğini görünce canım sıkılıyor ben de uzun süre diyetten mi diye düşündüm gerçi ben hiç aç kalmıyordum.şimdide diyetten farkı yok beslenmememin akşamları çayla petibör bisküvi yiyorum tek kaçamağım o çok değiştirmedim düzenimi ..yoksa salasam hemen alırım.aracsır maske yapıyorum bir de saç yağı var bitkisel onu almayı düşünüyorum..bakalım bu akşam eşim nöbetçi gelirsen takılırız diğer arkadaşlara da bu sözüm
canım bence tost daha iyi poğaçadan burada mı bahsedilmişti hatırlamıyorum dabir kitap vardı o kitapta ha poğaça yemişsiniz ha bir paket margarin benzeri bir ifade vardı.ama en güzeli akşamdan ekmek arasına peynir vs koy strece sar çıkarken de at çantana ...hem doyurucu hem sağlıklı.. ben her sabah peynir kırmızı biber domates maydanoz hazırlıyorum yanına da tam buğday ekmeği mis gibi oluyor zaten biraz devam ettinmi alışıyorsun zor gelmiyor hazırlamak
bana da eşim nöbetçi diyip duruyosun gelmiyosun akşamları
hatırlatırım kardelen hanım
Evet canım yoğurt peynir bunları fazla tüketmeye çalışıyorum.Akşama da süt içmeye başlycam.
Bugün neden bilmiyorum inanılmaz bi kaşıntı var vucudumda kollarım yüzüm parmaklarım her yerim kaşınıyo sanki ufak ufak bişey ısırıyomuş gibi
kan dolaşımın hızlanmıştır
sağlıklı besleniyosun ya 2 gündür
Gulincim gecmis olsun. Bence de havalardandir. İlik bi dus al eve gidince sampuan sabun kullanmadan. İyi gelir :)
Kardelencm bi tost cok geliyor ya o yuzden pogacayi tercih etmistim. Ama madem bi paket margarine denk geliyor. Ben birakayim hemen pogacayi. Sevdigimden de degil zor yutuyorum kuru geliyor ama iste tosta gore daha az kalorilidir diye onu yemegi dusunmustum :)
Bundan sonra dikkat
Haklisin kuzum da erken cikinca evden kantinden tost yemektense pogaca yiyeyim dedim. Ama daha dikkat etcem bundan sonra.
Sen naptin kuzum? Diyet falan ne alemde? Ben cizelgeleri de goremiyorum .. Kacsin :)
excity,cim tost yesen inan daha iyiydi poğaça yemeyin
tam buğday ekmeği ile peynirli tost yap, arasına da domates,maydonoz,biber koy oohhh miss
kızlaaaaaar
naber canlarım
niyeyse bu günlerde su içmeyi azalttım biraz
tuvalete çıkamadım kaç gündür