- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
bişey demene gerek yok, üzülme yeter.
Bi bakıma iyi böyle olması
gözün açılır bidahakine
:)üzüntümü yaşıyorum ama ilerde patlamammak için
buda geçer gider napalım kalan sağlar bizimdir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey demene gerek yok, üzülme yeter.
Bi bakıma iyi böyle olması
gözün açılır bidahakine
yok canım çıkmadı 4 lü set olarak böyle tavası ve 3 lü takımı var.
Inşallah canım inşallah.
kızlar kızlar gelem mi
yanağızdan öpem mi
December hosgeldin canım sende :)
Bende alsam ii olacak diyorum. Bakiyorum bakiyorum sonra siparisler bi geliyor ben yine ayakkabi canta almisim :)
morhipodan ben de cok memnunum iyice sariyorlar sarmaliuorlar gonderirkrn :) bi de lokumlari var :)
Ay cok guzelmis kizlar aldiklariniz:) gulin senin yagdanliklara bayildim :) december canım senin de takim super :)
Gulincim hediyelerin de cok guzelmis:) ay ne guzel oyle seyler yapmaniz.:)
Getirelim kuzum ya :)
Var mi yakin zamanda istanbul planiniz ? Biz de orta nokatada bulusuruz napalim december da gelir mi acep??
Beni mi takip ediosun napıosun anlamadım ki
heee seni takip ediyom var mı
bravo kübracığım ha gayrethoşbuldum kuzularım
yeniden canlandıralım şu topiği
ne gördün kız face de ben görmedimbayadır uğramadık soğuduk diye
sonra da üzüldüm, güzel sohbetimiz vardı
yitirmeyelim bunu.
facede bişiler gördüm sanki
ev kadını napar kuzum :26:evle uğraşıyom işte
bu arada karşı komşum tam benim kafadan çıktı, hadi hayırlısı
hiç üzülme canım zaten seni haketmiyordu. evlendikten sonra 180 derece dönecekmiş gibi geliyordu neymiş derdi özelden yaz da öğrenelim bence evlenmeden gerçek yüzünü gösterediği için şanslısın Allah sana senin kıymetini bilecek pırlanta gibi eş nasipietsin inşallahevet evet kışda geliyor herkes gelir eminim ben.
ayrıldı benden canım..
haklısın ben de çok safımdır ama açmak lazım gözümüzü ..kendi üstüme alındım sözlerini yarası olan gocunurmuşee anlat
sebep neymiş
yaz ayrıntıları faceden
üzülme sakın
ben çok sevindim ayrıldığınıza
ondan adam olmaz
sana ta başta dedik ama
safsın, iyi niyetlisin.
karşındakini de öyle sanıyosun
akıllan biraz
aç gözünü
hayırlı olsun güzelimKizlar sevgilimin is gorusmesi vardi bugun. Hadi hayirli olsun demisler :)
Kizlar sevgilimin is gorusmesi vardi bugun. Hadi hayirli olsun demisler :)
Gulincim kardelencim sagolin var olun :) bende cok sevindim :)
bu arada çeyizlere bayıldım
güle güle kullanın kızlar.
Gulin bebisim niye oyle cikti ki pespembe.. Iade edebilirsin begenmediysen.. Bende tuzluk takimi almistim kullanmak icin o da bekledigimden daha kucuk cikti ama renkler gayet iyiydi :) ben en son topuklu ayakkabi aldim begenmedim gondercem bugun. Topuklarindaki boyalar inceden kalkmis kullaninca iyice gitcek. Ama diger aldigim topuklu gayet ii cikti:) iki tane siparis etmistim. Bildigin markadan sasmayacaksin :)
bayramda annemlerin yanina gidince annem de baslar sen gibi :) hadi simdiye kadar bahanemiz vardi :) bundan sonra bahane de yok :)Hadi çeyize başla sen de artıkkkk sıra düğüne geliyo bebekiiimm
Tatlim dedigin gibi simdi onu gondermesi de zor olur..Hadi benimki kolay bi ayakkabi yurtici kargoda evimin dibinde:) pembe de guzel canım ya yok mu bi fotosu cek de koy bakayim:)Aman kalsın kuzum uğraşamıcam onunla yaa olmazsa birine hediye ederim ama çok sinirim bozuldu.Kaç oldu alıorum ya küçücük çıkıyo ya da geç geliyo illa sorunu çıkıyo ya
bayramda annemlerin yanina gidince annem de baslar sen gibi :) hadi simdiye kadar bahanemiz vardi :) bundan sonra bahane de yok :)
Babannem de senelerdir yorgan diktircem yorgan diktircem sana deyip duruyor :) soyleyim de diktirsin bari :)
Tatlim dedigin gibi simdi onu gondermesi de zor olur..Hadi benimki kolay bi ayakkabi yurtici kargoda evimin dibinde:) pembe de guzel canım ya yok mu bi fotosu cek de koy bakayim:)
Sinir bozucuya niye uğramıosun bakıyım