Merhaba kizlar!
Inanmiyorum yine kimse yok(
size bisey daniscaktim kizlar? Spor salonuna yazilsam mi diyorum? Yillik uyelik 1750 tl.. Bide bu indirimli fiyati yarindan sonra 2400 tl olacakmis. Kararsiz kaldim. acaba gidebilirmiyim 1 sene boyunca? Yuzme falan da var icinde. Bilemedim?? Yardimci olun canlarim??? Kilo vermek istiyorum sanki spordan baska carem yokmus gibi gelmeye basladi!!
günaydınlar bana çok pahalı geldi bence kendin de yapabilirsin videolardan ..hem sadece sporla ya da diyetle olmaz ikisini beraber yapmak lazım gidemezsen yazık olur parana ..ama böyle olunca kendimi mecbur hissederim giderim diyorsan başka ama bence pahalı
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
excitycim iyim canım sen naıslsın?diyete başlamışsın hadi hayırlısı..
Günaydın kızlar şu sigarayı bırakma sevdası bana kilo olarak geri dönüyor çok yemeye başladım
Bugün sabah kocaman 1 tost + 1 brd.çay ile başladım bakalım
Günaydın kızlar şu sigarayı bırakma sevdası bana kilo olarak geri dönüyor çok yemeye başladım
Bugün sabah kocaman 1 tost + 1 brd.çay ile başladım bakalım
gunaydin tatlim! ıyiyim cnm sen nasilsin? Basladim bakalim ucundan kiyisindan! ınsallah soyle hakkiyla diyet yaparim da fazlaliklarim gider:)
sen neler yaptin? Konusamadik bayadir. Askla araniz nasil?
buuucummmbende iyiyim canım ç.ok saol.başladın mı devamı geliyor zaten canım..
Iyi çok şükür,benimki niyeti bozdu,çeyiz almaya başla yavaş yavaş,uzatmayalım diyor .1 sene konuşuruz söz yaparız diyor .aldı telaş beni canım ya yavaş yavaş alayım bende diyorum
senin nasıl gidiyor çeyiz alışverişine başladın mı bakabildin mi bişeler canım ,çok kararsız kalıyorsun alacağın şeyde ,bir tencere takımını zar zor beendim dün yani.yarın gidicem almaya.
Umarm kararsız değilsindir.