- 25 Şubat 2012
- 857
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar size bisey diyim mi??? Ben bugun rejime basladigimi unuttum. Simdi aklima geldi((
Ben kahvaltida 1 pogaca yedim yaninda da meyve suyu ictim. Oglen de 1 buyuk dilim borek yedim yaninda 2 tane biber dolmasi ve meyvesuyu. Yani anlayacaginiz ciddi ciddi diyet yapacagimi unuttum. Kendimden suphe duymaya basliyorum(
kizlar size bisey diyim mi??? Ben bugun rejime basladigimi unuttum. Simdi aklima geldi((
Aboww kiz ben haftasonuna kadar yersem ooo 2-3 kilo daha alirim:))kız nasıl unuttun :)hehehe çok güldğm ya olsun canım pazartesi başla olmadı ,haftasonu yiyebldiğin kadar ye:)
canım malum dönemdeysen ya da bir kaç gün büyük tuv çıkamadıysan oda fark ediyorGunaydin kizlar!
Kardelencim film sardi ama sonuna dayanamadim uykuya yenik dustum..
Canim ya cok sinirim bozuldu az once tarti beni tam 59.2gostrrdi daha gecen hafta 57.7ydim. 1 haftada 1.5 kilo mu almisim(( cok moralim bozuldu! Neyse basladik artik hadi hayirlisi olsun:)
Ben 45 kiloyumdur, daha da vermem inşallah...
Ben de kilomu korumak için yazayım bari !
liste dedinde kübraaaaaa duy sesimizi liste zamanıSelam kızlar. Gerçeklerden kaçış yok hemen bildireyim kilomu:)
63 olmuşum.Listenin başı benim sanırım:)))
sabah kahvaltısını atlama gece metobolizma hızı düşüyormuş kahvaltı yapmayınca o şekilde düşük devam ediyormuş çay ve simit kahvaltı sayılmıyor bir simit bir ekmek kadar kalriliymiş kahvaltın protein ağırlıklı olsunsabah kahvaltısı yapmadım öğlen birsimit çay içtim
açlık hissetmesinde öğün atlamamak adına bir şeyler ye mesela bni çoreba içDüzenli sabah kahvaltılarına başladım bugün itibari ile.
Bir dilim ekmek, domates, peynir ve 5 tane zeytin.
Henüz öğle yemeği yemedim açlık hissetmiyorum ama salata tarzı bir şeyler yenebilir
olabilir beyin işine gelmeyen şeyleri unuturmuşKizlar size bisey diyim mi??? Ben bugun rejime basladigimi unuttum. Simdi aklima geldi((
olsun biz önümüzdeki maçlara bakalımBen kahvaltida 1 pogaca yedim yaninda da meyve suyu ictim. Oglen de 1 buyuk dilim borek yedim yaninda 2 tane biber dolmasi ve meyvesuyu. Yani anlayacaginiz ciddi ciddi diyet yapacagimi unuttum. Kendimden suphe duymaya basliyorum(
kepek ekmeği alma tam buğday ekmeği al hem daha sağlıklı hem de tadı güzel hatta kiloyla satılanlar var halk arasında balina ekmek deniyor yarım kilo ondan al daha güzel oluyorEve giderken kepek ekmegi alacagim! Kahvalti da kepek ekmegi yiyecegim:)
hımm mazeretin kabul edildi:) :) :)Esencim bugun toplantimiz vardi o yuzden unuttum herhalde rejimi???
Alemim ya gercekten de..