- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
yaa yap gıtsın kız çok kolay:)))))hehehhe ya ınsan anne olunca kendını buluyo yaaaa
kız yapması kolay da doğurması zor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa yap gıtsın kız çok kolay:)))))hehehhe ya ınsan anne olunca kendını buluyo yaaaa
Kızlar aklıma bişey geldi..
Biz 24ünde istanbula gidiyoruz ya bi aksilik çıkmazsa..
istanbulda olanlarla görüşelim mi ne dersiniz..
ağustosta da ankarada olcam.. 13 ağustosa kadar da ankarada kalıcam..
aranızda kim istanbul ve ankaradaydı..
benimle görüşmek isteyen var mı
kız yapması kolay da doğurması zor :)
Kızlar aklıma bişey geldi..
Biz 24ünde istanbula gidiyoruz ya bi aksilik çıkmazsa..
istanbulda olanlarla görüşelim mi ne dersiniz..
ağustosta da ankarada olcam.. 13 ağustosa kadar da ankarada kalıcam..
aranızda kim istanbul ve ankaradaydı..
benimle görüşmek isteyen var mı
evet canım..mahallede yapılan dondurmalar nasıl acaba..margarin katıyolar mı ki..
16 aylık oldu:))
lılıyyyyyyyyyyy lılıyyyyyyyyyyyyyyyyyy citroen c4 gelıyıı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşk kusum aradı yarın alıyomusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hadi gözünaydın canımmm allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsinn
bu resımlerı sabah çektım bıtane tavukta komsu verdı:)))onunkıler ölmuş 1 tane kalmış baya yumurtamız olacak:)
lılıyyyyyyyyyyy lılıyyyyyyyyyyyyyyyyyy citroen c4 gelıyıı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşk kusum aradı yarın alıyomusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hee canım sen temmuz sonu, ağustos başı gibi gidersen görüşebiliriz anca :)anaaaaa ben gorusmek ısterım tatlım bende ankaraya gıtmeyı planlıyorum denk gelırse goruselım:))))))))))
yok cnm ınankı dogurması da kolay oyle abarttıkları gıbı dııl zaten 15 dk suruyo sonra hıç bısıy olmamıs gıbı oluyosun
7ben istanbllluyum görüşelim valla:)
evet canım her çocuk farklı benım annemde taa ankaradan buraya mudahale edıyor :))))hehehhe karpuz um al dılımı nettın benım yarımı:)ya çok kalorısı varmışşş anca esmıne bakıcam artık:))))))))))
kızlar bahçeye kümes yaptık dün:)))2 tavuk 2 de cıvcıvımız var:))kızım bayılıyo akşama kadar kumesın basında:)))))bakın resımlerını koyucam::))
Hahaha canim guldurdun beni cok durduk yere:)))Hahahaha adama evcil hayvanım diyodu citroeni duyunca aşk kuşu oldu adam
Hahahaha adama evcil hayvanım diyodu citroeni duyunca aşk kuşu oldu adam
Yaaaaaaaaaaaa niye hemen kaldırdın beaaa Ben görmedim
Hahahaha adama evcil hayvanım diyodu citroeni duyunca aşk kuşu oldu adam
Bu pazar geliyosun sanırım maxicim ?
Bizim bu hatfasonuna planımız var, babam gelmişti, ptesiye de dönecek memlekete.
Daha uygun bir zamanda yine görüşürüz inşallah !
Ben istanbuldaki arkadaşlarımla da görüşemiyorum
Nolacak bakalım böyle ...