- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen de son dakika kaçırıyosun hee:)
anammm bizimkilerle grupfoniden kahvaltı kampanyası aldık pazar gününe ,ordanda dayıoğluna bebek görmeye gitcezz ayy hep böyle oluyor sinir oluyorum ya..bu kk da asker beklediğim zamanlarda da hep aksilik çıkıt buluşamamıştık ..ne güzel olur buluşsakkk
Hheheh valla yaa napayım bi işlere bakıyorum bi yandan sizi de merak ediyorum bu arada da kaçırıyorum
Sadeceyalan Hayirlisi olsun tatlim. Cok sevindim sizin adiniza:) Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Ben de ev almayi dusunuyorum. Arabami satcam herhalde
Yaaaaaaaaaaaa niye hemen kaldırdın beaaa Ben görmedim
Hahahaha adama evcil hayvanım diyodu citroeni duyunca aşk kuşu oldu adam
bu pazar değil kız
24 temmuzda istanbuldayız biz :)
sadeceyalan burdayken koyar tekrar senin için..sağolsun kırmıyo bizi :)
bu pazar değil kız
24 temmuzda istanbuldayız biz :)
sadeceyalan burdayken koyar tekrar senin için..sağolsun kırmıyo bizi :)
yok kız zaten bız hep bırbırımıze aşk kusum dıyoruz ben kızınca saydırıyorum ökuz evcıl hayvanım felan dıye bısıy demıyo:)kendını bılıyo ne de olsa:)
yok esencim 24 temmuzda..
inşallah 23 temmuzda burdan ayrılıyoruz ve siirt faslı bitiyor
yok kız zaten bız hep bırbırımıze aşk kusum dıyoruz ben kızınca saydırıyorum ökuz evcıl hayvanım felan dıye bısıy demıyo:)kendını bılıyo ne de olsa:)
ayy bıraz öyle oldu yaa ama o arabayı çok ıstıyodum:))))size kocamı gosterem mı:)
Ya ben şu tavuklu resimlerinden istiyorum :)
Senin site de iyiymiş tavuk mavuk herşey olabiliyor.
benım evcıl hayvanın resımlerını koydum:))
ben bu pazar sanıyordummm:)
hımm iyi barii:)
ayy bıraz öyle oldu yaa ama o arabayı çok ıstıyodum:))))size kocamı gosterem mı:)
Ben de bu pazar sanıyordum , iyi inş. o zamana müsait olursak görüşelim.
Senin adam iyi valla , istediğini söylüyorsun her yola geliyor.
benım evcıl hayvanın resımlerını koydum:))
Kızlar içimde bir sıkıntı var !
Artık çok yoruluyorum sanırım !
Tatilden de yeni döndük ama dinlemedim sanırım tam. Bence biz bir otele gidip tatil yapsak iyi olacak. Memlekete gidince olmuyor.
Annem de çok yoruldu artık çocuk bakmaktan, onun da motivesi düşük, mutsuz ! Onun şeyi de bana yansıyor heralde.
Neyse sizleri de sıkmayayım. Sadece paylaşayım dedim...