- 25 Şubat 2012
- 857
- 0
esencim
inşallah tez zamanda eski esene kavuşursun
tabi ki, karşındakinin de bu parıltıyı görmesinin büyük önemi var
ama insan değişmez sonuçta
sen; silkinip eski haline döneceksin mesela.
senin kıymetini bilmeyen utansın
bin pişman olsun
seni sevmeyen ölsün
Günaydınn herkeseee
Öncelikle size decemberin slmlarını getirdim kızlar.Dün msjlaştık tel.den.Şuan tatilde hatta benim memleketim Gelibolu'daO yüzden internete giremiyo hepinizi çok özlediğini de iletti özellikle esencim seni çok merak etmiş.December'dan hepinize sevgiler
Küboşumm tarih sorma kuzum bana ağlarım şimdik heeBelli değil kuzum okul+askerlik var
As canım
sen de selamlarımızı ilet
tatil yapsın güzelce
kafasını boşaltsın
gezsin tozsun
üzülmek yasak ona
tamam tamam ağlama
sormadım farzet:26:
güzele benziyor çok anlaşılmıyor ama benim evin rengine de benziyor güle güle kullan eşin rengi sana mı bıraktıGünaydııın hatunlaaar
sonunda evim boyanıyo
avokado 4 ü seçtim ton olarak
nil yeşili yoktu kardelencim ya
ben de en yakın bunu seçtim
Günaydınn herkeseee
Öncelikle size decemberin slmlarını getirdim kızlar.Dün msjlaştık tel.den.Şuan tatilde hatta benim memleketim Gelibolu'daO yüzden internete giremiyo hepinizi çok özlediğini de iletti özellikle esencim seni çok merak etmiş.December'dan hepinize sevgiler
Küboşumm tarih sorma kuzum bana ağlarım şimdik heeBelli değil kuzum okul+askerlik var
A.s selam canım iletirim ben de slmlarınızı
Mutlu şuan da keyif yapıyo decemberim
Ağlamiyceğiimmmm bugün öğlenden sonra ve yarın aşkımla olup aşklaniceğiimmmm o yüzden moral bozmak yok
güzele benziyor çok anlaşılmıyor ama benim evin rengine de benziyor güle güle kullan eşin rengi sana mı bıraktı
sabret güzelim evlendikten sonra daha zor olur asker yolu beklemek sabredin ben inanıyorum çok mutlu olacaksınız
ooooh gezin
biz de geziyoz
kızlar kahvaltıya buyurun .... domates salatalık kırmızı biber maydonoz reçel peynir labne yumurta tam buğday ekmeği çay
ne güzel olurdu akşam esene de dedim hepimiz aynı apartmanda olsaydık ne güzel olurdu toplanırdık birimizin evinde oh mis gibi muhabbetoooooh
ne iyi olurdu
bir arada olsak sohbet etsek
ne güzel olurdu akşam esene de dedim hepimiz aynı apartmanda olsaydık ne güzel olurdu toplanırdık birimizin evinde oh mis gibi muhabbet
kızlar kübra ben de sizin fotolarınızı görmek istiyorum ne yapğsak
face in yok mu şekerim
ekleyelim