Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
link versene canım
biz bir zamanlar sıkı rejimde olup gevşetenlerdeniz inşalşlah toparlıycaz ve bizim de başımız ağrıyacakselamlar. rejimde olup açlıktan başı ağıran var mı benim gibi((
selamlar. rejimde olup açlıktan başı ağıran var mı benim gibi((
bi inceleyim bakııyımSpor ile Sağlıklı Yaşam" ana kategorisinde "Egzersizler" forumunda "Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 gündür hala alışamadım açlığa. biraz abarttım bu kez ama kararlıyım kilolar gidecekk
ben diyetteyken aç kalmıyordum ara öğünlerim oluyordu senin yok mu uzun süre aç kaldığında metobolizma yavaşlıyor yediklerin depolanıyor yağ olarak sen ne yapıyorsun anlat şimdi gidiyorum da sonra cevap yazmaya çalışırım
esencim burda mısın
ben yine geldim uykum kaçtı maskemi yıkadım duşumu aşldım geldim
Ben geldim kızlar,
beni de uyku tutmuyor
esencim burda mısın
ben düzenli bi program yapmıyorum. sabah kalktığımda mutlaka bi bardak limonlu su arkasından ılık su içiyorum bikaç gündür. kavaltıyı ekmeksiz yapıyorum biraz peynir 1-2 zeytin. bugün öğlen haşlama tavuğu az yeşilliği bol salata akşam da az ton balıklı bol yeşillik yedim. ara öğün yerine yeşilçay içiyorum.bol bol su gün içinde de. bu şekilde fazla dayanamam galiba=)
benim eşim de nöbetçi olur laflayalım ben de su içiyorum yanımdaki şişe biterse 3 litre içmiş olcambende birazdan yatağa geçicem pc ile
eşim nöbetçi bugün
uykun oksa laflayak
naber naptın
sen eve geldinmi
eşinle naptınız konuştnuz mu
benim eşim de nöbetçi olur laflayalım ben de su içiyorum yanımdaki şişe biterse 3 litre içmiş olcambende birazdan yatağa geçicem pc ile
eşim nöbetçi bugün
uykun oksa laflayak
eşim nöbetçi bugün
uykun oksa laflayak