- 26 Ekim 2009
- 3.477
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya aslında çok uykum var kızlar ama yatmak istemiyor canım. Düşünceler uyutmuyor sanırım beni...
İnsan huzursuzken yatmak gelmiyo içinden malsef
Ben de duş aldım,kuşumun kafesini temizledim şimdi sevdiceği bekliorum onunla konuştuktan sonra yatarım
Merhaba canım iyi bende ki durumlar çok şükür
Yorumlaarınızı okuorum sürekli ama inan yazıcak bişey bulamıorum canım o yüzden okuyup çıkıorum muhabbete katılamıorum bi türlü çünkü evli olmadığım için senin mevzunla ilgili yorum yapamıorum...
Kübracım anlıycağın bu topiğe de sürekli giriorum ama yazıcak bişey bulamıorum
Ben de birazdan yatarım..
Ne güzel kuşun mu var ? Ben severim hayvanları..
Sevdiceğin geç mi geliyor eve ?
hııı insan bi selam der
ev işi yapıyom napıyımEvett yemyeşil bi kuşum var
Yok kuzum akşamları çıkmaz dışarı çıksa da 10 da en geç gelir daha ötesine izin yok
Kuzeni gelmişti onunla önemli bişey konuşucaklardı ondan konuşmaları bitsin de arasın diye bekliyodum
Selam
Napıosun kız?
ev işi yapıyom napıyım
sıkıldım
Gulincim nasilsin?Ben de çok sıkıldım ve inanılmaz uykum var sabaha karşı 4te yattım
Gulincim nasilsin?
Naptin kiz 4e kadar yoksa sevgilini mi bekledin arasin diye??
Masaallah kiz allah muhabbetinizi bozmasin. Nasil araniz?Yok kızz niye bekliyim o kadar o saate kadar,buraya aramasını bekliorum yazdıktan sonra aradı 4 e kadar konuşup kapattığımız gibi uyuduk ama çok zor kalktık sabah
Masaallah kiz allah muhabbetinizi bozmasin. Nasil araniz?
İyiyiz çok çok çok şükür kuzum
Sen aklındaki soru işaretlerini anlatıcaktın bizlere kuzum ?
iyiyim excity cim aynı bildiğin gibi.Kubracim nasilsin canım? Ne zamandir konusamadik senle.. Yerlestiniz mi yeni evinize? Sevdin mi kibrisi? Yazdiklarini okumustum ama genel itibariyle bi kez daha sorayim dedim:)
iyiyim excity cim aynı bildiğin gibi.
pek sevmedim ya, idare eder.
evi yerleştirmedim henüz..
senin kararlarını da merak ediyoruz canım
Kac sene kalcaksiniz canım orda?
Alisirsin kuzum ya seversin zamanla. Gidenler ilk basta sevmiyorlar sonradan seviyorlar diye duymustum..