- Konu Sahibi Pimpirikli
-
saol pimpirikli rahatlattın canım beni :) kızlar ben bunu yapmaya karar vermiştimya evde beyaz lahana yok sanıyodum, mutfağa gittim bide ne göreyim, ocakta lahanalar haşlanıyo, meğer annem turşu yapıyomuş.:))) tabii o suyu döktürmedim. maydonozsuzdu ama olsun yinede koydum bardağa. biraz soğumasını bekledim ve içtim ama nasıl içtim. kızlaarr cook berbattt bişeey bu yaaa senağlama umarım devam edebilirim, bide hergün yapmaya üşenirim, bakalım artık işe yarasa, 3 günde 1 yapıp 3 gün içerim,tabi içebilirsem
valla bacım attım kimyonu içtim hiç içmemekten iyidir hatta yenisini kaynattım içip yatıcam şimdi. İşe yaramasada denemedik demeyiz dimi yerimseniben
demek o kadar kötü oldu yaw tadı kimyon girinceişin içine üzüldüm senin adına...
umarım işe yarar arkadaşım ve fit bi vucudun olur...
alışveriş yaparken beenn kaç diye sorarlarsa 36 demeyi nasip etsin Allah :teytey:
Bi yanlış anlaşılma var bacum CADIARZU Ben tadının abartıldığı kadar kötü olmadığını yazmıştım. İlk yapmamda bolca baharat atmışyım korkumdan içemem diye. Sonra baktım tadı kötü değil sadece kimyon attım oda gaz alıyomuş diye. Biri atma yazmıştı sade içilecek senmiydin hatırlamıyorum bende böyle tüketiyorum hiç içmemekten iyidir yazmıştım yerimseniben
canım ya bu dediğin beyaz lahanamı ??
benm boyum 1.70, kilom 56-57 falan. ama üst bedenle alt beden arasında cok fark var, sanki 2 ayrı insana ait gibi.yani bütün kilo bel altında toplanmış,ne göbek var ne göğüs((genetik yani. popom ve baldırlarm cok kalın benm, acaba onlardada işe yararmı, malum üstte verecek bi kilo yok, bende denicem mutlaka.
canım sen bi dene bakalım, ne olacak. inşallah işe yarar. benm midemi bulandırdı içemedim, bide üşengeçim zaten hergün yapmaya üşendimama ne olursa olsun bi ara bende baslıcam. sonucu bildir canımm
Arkadaşlar haftasoru kil maskesini uyguladım. Sürdüm sürüştürdüm üzerine folyomu sardım hemen yorganın altına girdim. Aman allahım bir yanmaya başladım bir yanmaya başladım ki 15 dakika sonra kendimi banyoya zor attım. Yıkadığımda cildim yer yer kızarmıştı, hani güneşte kalırsınızda kıpkırmızı olursunuzya aynen öyle. Hatta ben korktum üzerine yanık kremi sürdüm. Yaklaşık 15 dakika kadar yanması devam etti. Sonra hafifler gibi oldu ama şu an işyerinde bile biraz sızlıyor. Ben yanlış birşey yapmadığımı zannediyorum ama cildim çok mu hassas acaba bilemiyorum. Yada bu yaşadıklarım normalmi tarifi veren arkadaş bana yardımcı olursa sevinirim. Yada maskeyi benden başka uygulayan varmı ve aynı şeyleri yaşadılarmı acaba...
mrb arkadaşım abaşına gelene çok üzüldüm işlerim nedeniyle çoktandır bakamıyordum buraya msjını gördüm ve inan çok suçlandım ama dediğim gibi ben kendime uyguladım hafifbi kızarıklıktan başka birşey olmadı oda 10 dakika içinde geçti dediğin gbi cildin çok hassas olabilir anlamadımki
inan zarar vermek için yazmadım işe yarasın diye yazdım tühh daha beter olmuş istemedn kaş yapayım derken göz çıkarmışım...
orda yanma hissini veren tarçındır acaba tarçınıı çok kaçırdın ?
şimdi nasılsın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?