- 31 Temmuz 2007
- 904
- 838
- Konu Sahibi Pimpirikli
Benim de bir sorum var, zayıflama amaçlı uygularken bazı yerlerde söylenildiği gibi kafein içeren ürünlerden uzak durdun mu, yoksa rahatlıkla için mi? Ben kahve içmeden duramam da (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PİMPİRİKLİ ben de başladım dünden bu yana ama içine maydonoz koymuyordum . bugün seni okudum artık maydonozlu yapacağım. sonuçlarını burda paylaşırım sizinle. umarım kilo verebilirim. yalnız lahananın büyüğünü alsam o ölçülere tenceredeki suyafazla gelir gibi. orta boy mu alsam? bugün alışverişe gitcem de :)
Benim de bir sorum var, zayıflama amaçlı uygularken bazı yerlerde söylenildiği gibi kafein içeren ürünlerden uzak durdun mu, yoksa rahatlıkla için mi? Ben kahve içmeden duramam da (
pekı bu 1 lıtre bıtcekmı 1 gundee
arkadaşım harikasın sen ya ben de böyle denenmiş ve içten uygulanan bi tedavi istiyordum ve buldum şu sıralar biraz yoğunum ama ilk fırsatta uyguluyacağm ama sana bi şey sormak istiyorum sende çatlak var mıydı? Bu yaptığın maske çatlaklara da iyi gelir mi acaba merak ediyorum çünkü selülitten çok çatlak sorunum var :/
slm akasya umarım iyisindir? sana bu konuda net bişey söyleyemeyeceğim... çünkü kahveyi çayı çok içen biri değilim... haftada 1-2 türk kahvesi belki içiyorum : )) ama sana duyduklarımı söyleyeyeim bu konu hakkında ;
kafeinli içecekler bağışıklık yapar ki sende de görüyoruz bırakamıyorum kahvesiz duramam demişsin : )
selülit çıkardığını duydum (ki ben az içtiğim halde bende de selülit vardı tüm selülitleri kafeine bağlamak doğru değil yani ama hızlandırıcı yayıcı etkisi olduğuda ıspatlanmış bir durum)
bide bu tip içeceklerin dikkat toplayıcı yönlerinin olduğunu duymuştum... fakat bu artık bağışıklık haline geldiği için sende bu etkiside ortadan kalkacak ve vucut buna tepki vermeyecektir bi süre sonra( aynı şöyle düşün türk kahvesine alışıyosun ve gece içsende artık uykunu kaçırmıyor)
artı ve eksilerine şöyle göz gezdirince kafeinli içecekler pek bişeye yaramıyor... bence uzak durmakta fayda var tabii gene sen bilirsin insanın alışkanlıklarından kopması zordur biliyorum ama herkes irade sahibi bence bırakabilirsin arkadaşımm... kolay gelsin
mnryc teşekkür ederim öncelikle...
soruna gelince ben önceden yüzücüydüm üniversite 2 ye kadar günde 4-5 kilometre yüzüyor yarışlara katılıyodum fakat dersler yoğun gelmeye başlayonca bıraktım... tabi vucut bırakınca çok fazla kilo almaya başladım ardından bide bel rahaysızlığı geçirip 2 aya yakın kıpırdamadan yattım.... sonuç tombalak bişe oldum ve hızlı kilo almam sonucunda bi dolu çatlak oluştu vucudumun belirli bölgelerinde ki bunların başında göğüs bölgesi geliyor... yaptıklarım zayıflamamam selülitleri yok etmeme yaradı ama çatlakların sadece 100 de 10 unu anca geçirdi... çatlak tedavisi için nerdeyse her yola başvurdum ama gitselerde bi süre sonra geri geliyorlar ... bunlardan kurtulmamnın tek yolu spor yapmak arkadaşım ama sürekli yapmak düzenli ve belirli periyotlarda ve benimde buna ayıracak ne vaktim nede ruhum var : ) başlasamda sonu gelmiyor yanii...
çatlaklar için bunun dışında bi tavsiye biliyosan paylaş çünkü benimde derdim : )))
Sağol tatlım çok iyiyim.. Ben kahveyi bırakmak istemiyorum ya, çok seviyorum.. Bir tek kötü alışkanlığım da o olsun şu hayatta-tatlicadiarzu- Saraçoğlu'nun kitabında falan bu lahana kürüyle beraber kahve içmeyin diyormuş, o açıdan sordum.. Yine de günde 1 fincanla sınırlayacağım bu süreçte.. İnşallah sonuç olumlu olur.. Çok kilo sıkıntım yok ama yaza girmeden -2/3 kilo her zaman iyidir değil mi
canım benim ilgine çok tşk ederim kilom 63 boyumda 1.60 ben sebebinide biliyorum aslında kilo vermememin pek dikkat etmiyorum yediğime içtiğime nasıl olsa lahana suyuda içiyorum diyorum çok vermesemde 2 3 kilo veririm diye düşündüm ama hiç veremedim bugünde yapmayı canım istemedi niyeyse ama yinede illaki faydası olmuştur çünki lahananın çok faydası var başka şeylerede tşk ederim sana en azından başka yönden faydasının görmüştürüm eminim k i b
Ah arkadaşım ben de çözümü bulur bulmaz paylaşıcam zaten herkesle :çok üzgünüm: Bu arada gerçekten çok ilgilisin bütün soruları cevaplıyosun çok teşekkür ederiiimm :1hug:
pimpirikli sirf bu sicakkanli anlatimin ve yardimin icin bnde denemeye karar verdmkaydirigubbakcemile5 simdi koydum atese yemegide yiyeli 2 saat oldu tam sirasi yani gelişmeleri yazicam:)benm tam 4 kilo fazlam var baslamadan söliyim :)
zaten karar vermiştim bunu yapmaya ama senden uzun uzun açıklamalı duyduğum iyi oldu teşekkürler ilk fırsatta deniycem a.s. bu gaz olayını napsak acaba zaten normaldede çok gazım olur -tatlicadiarzu-
bende denemeye başlıyorum bunu kararımı verdim.
benimde 3 kilo vermem gerekiyor.
işe yarıcağını düşünüyorum.öpüyorum
slm paresssss ... umarım iyisinidr?
birazdam olduysa n mutlu bana... umarım işe yarar gelişmeleri bekliyorum senden...
gaz olayına gelince vallaha onun için yapacak bişe bulamadım tek söyleyebileceğimkimsenin olmadığı boş bir alan bulman delikafadulden ben öle yapıyodum...
kolay gelsin canım :1hug:
iyiyim hemşo nolduki kötümü gördün beni :jeyyar:
aldım lahanayı maydonos katamam ben çok feci bi tecrübem var onunla 3 gün miğdemin bulantısı geçmedi aylarca ağzıma vurmadım. Allah mecbur bırakmasın bidaha tövbe yani:bbo: yaparsam sonucu yazarım canım bi hafta için iki kg versem kafi bana hadi 1 olsun onada razıyım altı üstü 4 kg vericem a.s.
:) ilahi yaw beni güldürdün allahta seni güldürsün hemşo : ) yok kötü görmedim ama lahana suyunu içereken yüzünün aldığı şekli görmek isterdim delikafadulden verirsin yaw zaten az vereceğin kilo... sen yaparsın sen aslansın sen kaplansın sen zayıflarsın ara gazınıda verip sevgilerimi gönderiyoum sana kndine iyi bak : ) :1hug: