evet sana katılıyorum arkadaşım bunlar kesin çözüm değil ne yzakki ...
beslenmeye dikkat etmezsek ve spor yapmadığımız sürece yeniden selülitlenip kilo almaya devam edeceğiz... tüm yaptığım düyetler uyguladığım maskelerden bu sonuca vardım...ÖMÜR BOYU DENGELİ BESLEN VE FAZYDALI ŞEYLER YE İÇ.... SPOR YAP !!!!!!
biz bayanlar sporuz yiyerek zayıflamayı düşünüyoruz tembeliz kabul etmek lazım oturduğumuz yerde selülitler yok olsun istyoruz az uğraşarak , tüylerimiz çıkmasın , manken gibi olalım , tenimiz pürüssüz olsun , göğüsleriiz bacaklarımız göbeğimiz seksi olsun , bir bikini giyebilelim ve kendimizi iyi hissedelim....... bu liste uzar gider...arkadaşlar ne yazıkki bunlar için öncelikle iradeli olmalı ve ardındanda kararlı olup o hassas popomuzu kaldırıp işe koyulmalıyız.... aynaya bakınca iyi hissetmek alışverişe çıkınca iyi hissetmek, göbeğimizi kalçamızı yada yüzümüzdeki lekeleri kapatmadan gezmek için önce bir hedef belirleyip ertelemeden bunları yapmalıyız... bununda temelinde (cilt gzelliğide dahil) sağlıklı ve dengeli beslenme ve spordan geçiyor ...
lahana diyetini 2-3 sene önce yaptım ve gerçekten işe yaradı diğer yazdığım selülit kürüde öyle ama saldım kendimi hemde çok fena saldım sürekli masa başında oturdum ve nerdeyse hiç evden çıkmadım yedim içtim ders çalıştım ve tv izledim sonuç eskisinden daha kötüyüm ... anladımki önce iyi yaşamayı kendime saygı duymayı öğrenmem lazım... yumurta kapıya gelince formül aramak yerine her defasında bu kürleri uygulamak yerine artık kendim için günde 2 saat ayırmaya ve dengeli beslenmeye karar verdim...
biliyorum zor olacak uzun bir zaman harcayacağım ama yapacağım çünkü artık sıkıldım bu gidişten...
sizlerde deneyin bir sabah kalkın ve aynaya bakın şu soruyu sorun kendinize :
" ben olmak istediğim ben miyim??? " " ben nasıl bir ben hayal ediyorum ve hayal ettiğim kişi aynadağa gördüğüm aksimmi ? "
unutmayalımki herşey insanın beyninde bitiyor arkadaşlar yterki isteyelim ve ertelemeden başlayalım ... 130 kilo olalım ve her bir yanımız pörsümüş olsun cildimiz mafolmuş olsun ... bunları düzeltmek imkansız gibi görünür çünkü zordur eskiye dönmek ve zaman alır ... irade ve kendimize saygıyla plamlı ve programlı bir şekilde eskiye dönmek mümkündür ... insan oğlu için imkansız diye bir şey yok unutmayalım ki hayatta çaresi olamayan tek şey ölüm... diğer herşey bizim elimizde beynimizde....