- Konu Sahibi Pimpirikli
-
ya biraz cahilane olcak ama ben,bende selülit var mı yok mu bılemıorumyani şöyle bacak arkasında gorunuşte ole çok bişe yok ama hafiften bacakları kastığımda çok belirgin olmasada kötü bi görüntü çıkıyo.acaba bu selülitmi yada başlangıcı falan mı? beni bilgilendirirmisiniz:))
ben de dün başladım lahana kürüne. geçen hafta lahana çorbasını denemiştim işe yaradı ama hala fazla kilolarım var, bu su da çorbanın tadından daha iyi geldi bana. sabah elma sirkeli ballı su içiyorum, öğle yemeğinden önce lahana suyu, akşam yemeğinden önce lahana suyu veee gece yatmadan önce lahana suyu. 2. günümü de başarıyla bitirdim bakalım neler olacak bir haftada..
yok mu bana gaz verecek, "ben uyguluyorum bisssüüürüüüü kilocuklar verdim selülitlerim gitti" diyecek birileri kaydirigubbakcemile3 biliyorum diğer sayfalarda yazan arkadaşlar var ama bu gaza geleyim babında kaydirigubbakcemile3
Canım kil dediğin beyaz kil mi ben maskeyi yapmayı düşünüyorum da bi de kaç dk bekletiyosun ?
çorbasını çokövüyolar haftada 5-8 kg verdiriyomuş sen ne kadar verdin merak ettim. suyundan kilo veren varmıdır bilmiyorum :1ninca:
evet çorba cidden kilo verdiriyor ama içmek 3. günden sonra eziyet oluyor akannehir
ben ne kadar verdim bilmiyorum kilo olarak tartı yok bende :çok üzgünüm: ama görüntü olarak göbüş baya bir gitti onu söyleyebilirim. ama 3 gün ara verdiğimde biraz kaçırdım galiba bazı şeyleri, hafif çıktı yine yaa :çok üzgünüm:
inşallah bu lahana suyu zayıflatır beni çorbası gibi
benim kilom çok çabuk değişiriki günde iki kiloda verebilirim aladabilirim
yıllardır 47.49 aralığındaydı kilom bu sene 49.51 tekrar eskidüzenime dönmeye çalışıyorum üç gün çorbasınımı yapsam ne dersin madem fazla içilmiyomuş 3 gün içim sona suyunumu içim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?