• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem normal hem sezaryan ile doğum yapanlar hangisi daha rahat

bu soruyu burda sormu$unuz ama bildigim kadariyla TR de sezeyan sonrasi normal dogurtan dr bi elin parmaklari kadar ancak
once normal doguran sonra serzeyan doguran olur tabide oda du$uk ihtimal

neyse konuya geliyim

ben çok gordum hem normal hem sezreayn olan ( yurt disindayim )
normal dogum sezeyana gore rahatmis sonrasindaki iyilsme açisindan
sezeryanda aylar sonra hissizlikden fln bahsediyolar ben 3 normal dogum yaptim hissizlik ne demek bilmiyorum ..

Valla çok bunaldim düşündükçe afakanlar basıyor beni normalde dünyanın servetini verseler di doğurmazdim ama Rabbim ol dedi oldu elden ne gelir inşallah kolayliginida verir Rabbim
Korkma bebeğini hayal et ona sarılıp kokusunu hissedebileceğin günü düşün emzirmeyi ozaman rahatlarsın benim üç tane var üçünüde ayrı ayrı çok seviyorum annelik çok zor ama çok keyifli

bu soruyu burda sormu$unuz ama bildigim kadariyla TR de sezeyan sonrasi normal dogurtan dr bi elin parmaklari kadar ancak
once normal doguran sonra serzeyan doguran olur tabide oda du$uk ihtimal

neyse konuya geliyim

ben çok gordum hem normal hem sezreayn olan ( yurt disindayim )
normal dogum sezeyana gore rahatmis sonrasindaki iyilsme açisindan
sezeryanda aylar sonra hissizlikden fln bahsediyolar ben 3 normal dogum yaptim hissizlik ne demek bilmiyorum ..
Evet normal en iyisi tamam alttan dikis var ben ona dünden razıyım ama su sancı yok mu son bir iki saati çekilmez oluyor ikinmaya halin kalmıyor söyle diyeyim bende birden fazla normal doğum yaptım her biri ayrı bir hikaye ama son doğumum hepsiden zor oldu sebebi dr ve ebenin mesai saatleri içinde dogurtmak istemeleriydi ki başardılar zaten mesai bitmeden ben doğum yapmıştım

Korkma bebeğini hayal et ona sarılıp kokusunu hissedebileceğin günü düşün emzirmeyi ozaman rahatlarsın benim üç tane var üçünüde ayrı ayrı çok seviyorum annelik çok zor ama çok keyifli
Allah bağışlasın canım evet çok zor ama çok ta güzel bir duygu Rabbim dileyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin

Evet normal en iyisi tamam alttan dikis var ben ona dünden razıyım ama su sancı yok mu son bir iki saati çekilmez oluyor ikinmaya halin kalmıyor söyle diyeyim bende birden fazla normal doğum yaptım her biri ayrı bir hikaye ama son doğumum hepsiden zor oldu sebebi dr ve ebenin mesai saatleri içinde dogurtmak istemeleriydi ki başardılar zaten mesai bitmeden ben doğum yapmıştım
açilma uzun surerse evet zor biraz
ben peridural igne yaptirdim iki dogumda hiç sancisini hiisetmedim son saatlerin
3. dogumda çok hizli oldu hersey igneyi yapamdan çocuk dogdu,o son saatler dedigini kisaltmis oalrak dakikalarini yasadim yani
zordu dogru ama anlik sanci, sanci yuzunden hiç bi hamileye bisey oldugunu duymadim ben
ha 4. yu dogursam yine igne yaptiurrrim o ayri dava:)

açilma uzun surerse evet zor biraz
ben peridural igne yaptirdim iki dogumda hiç sancisini hiisetmedim son saatlerin
3. dogumda çok hizli oldu hersey igneyi yapamdan çocuk dogdu,o son saatler dedigini kisaltmis oalrak dakikalarini yasadim yani
zordu dogru ama anlik sanci, sanci yuzunden hiç bi hamileye bisey oldugunu duymadim ben
ha 4. yu dogursam yine igne yaptiurrrim o ayri dava:)
Aslında bende epidural normal olsun istiyorum ona da esim yanmiyor nasıl gerçekten kolay oluyomu ikinma
Bazı dr tercih etmiyor malesef birde anestezi uzmanı iyi olması lazım

A

Aynen ya....
haberlerde duyariz arada orda burda sip diye dogurdugunu ....:)
bende onlardan olayim :)
Valla ya şaşırıyorum bende duyduğumda kendimde bi eksiklik hissediyorum
Kadının gı kı cikmiyo sancı çekerken bi bakıyorum dogumus başka bir kadin sedye de geliyor doğuruyor hop doğumhane den gidiyor bende baka kalıyorum:KK57:

Ya hakkaten niye o şanslı kadinlar dan değilim ben
Dr bide diyor ki hastaneye gelene kadar yolda dogurursun nerdee dedim
Bilmiyo ki ben zor doguran lardanım
Millet sezaryana gün alır ben normal doğuma gün alıyorum
Son dogumda dr un söyledigi tarihten 10 gun sonra hastaneye yatışı kabul ettim nerdeyse dr bizimle kavga edicekti
Ben mesuliyet kabul etmem raporuma yazdım dedi bizde kuzu kuzu yatış yaptık :KK12:

Canm istanbyldaysan kendi dr umu öneririm bende genel anestezi oldum ve uyandgmda sıfır agrim vardi sadece kalkarken ilk zorlandm ve wcde oturup kalkarken eve geldigimde hic agrim yoktu oğlumu emzirdim altını aldm ilk banyosunu bile ben yaptm cok guzek gecti dogumum cok şükür

Canm istanbyldaysan kendi dr umu öneririm bende genel anestezi oldum ve uyandgmda sıfır agrim vardi sadece kalkarken ilk zorlandm ve wcde oturup kalkarken eve geldigimde hic agrim yoktu oğlumu emzirdim altını aldm ilk banyosunu bile ben yaptm cok guzek gecti dogumum cok şükür
Çok sağol canım istanbulda değilim malesef

Ya hakkaten niye o şanslı kadinlar dan değilim ben
Dr bide diyor ki hastaneye gelene kadar yolda dogurursun nerdee dedim
Bilmiyo ki ben zor doguran lardanım
Millet sezaryana gün alır ben normal doğuma gün alıyorum
Son dogumda dr un söyledigi tarihten 10 gun sonra hastaneye yatışı kabul ettim nerdeyse dr bizimle kavga edicekti
Ben mesuliyet kabul etmem raporuma yazdım dedi bizde kuzu kuzu yatış yaptık :KK12:
Bend Şaşırırdım nasıl şip dıye doguyor bu çocuklar.3. Dogumda hastaneye gıderken esım çabuk ol dedı.bende fılmlerde olur o arabada doguranlar dedım guldum.acılden gırdıkden yarım saat sonra çocuk kucagımdaydı.ebeler bı daha dogurursan çabuk gel evde dogurursun dedıler .kı evde de çok beklemedım sancılı olarak.2 de uyandım hafıf sancıyla.3 15 de dogurdum:)))
Ilk ıkı dogumda her cm açıklık bı saatde olmustu

Bend Şaşırırdım nasıl şip dıye doguyor bu çocuklar.3. Dogumda hastaneye gıderken esım çabuk ol dedı.bende fılmlerde olur o arabada doguranlar dedım guldum.acılden gırdıkden yarım saat sonra çocuk kucagımdaydı.ebeler bı daha dogurursan çabuk gel evde dogurursun dedıler .kı evde de çok beklemedım sancılı olarak.2 de uyandım hafıf sancıyla.3 15 de dogurdum:)))
Ilk ıkı dogumda her cm açıklık bı saatde
Bende böyle dogum istiyorum:mad:
Maşallah canım ne güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Back