Hem normal hem sezaryan ile doğum yapanlar hangisi daha rahat

İşte kişiden kişiye değişiyor tıpkı normal doğum gibi normal dogumda da alttan dikis oluyor dikislerden 10 gun kimildamadan yattigimi bilirim ayaga kalktigimda bacaklarim titrerdi tuvalete yari oturur vaziyette gidiyorsun ya dikislerim acilirda yeniden dikeler diye korkuyorsun
ebeler dikemedi hangi parçayi nereye dikicez diye birbirine soruyolardi o da yetmezmis gibi kendi dikdikleri dikisleri açıp dr cagirdilar dr toparladi onlar devam etti ben dogumdan bir saat sonra dogumheneden ciktim annem öldüğümü sanmış gecikince
pansumanimi annem yaptı bir düşün ne hale düştüm
yasadiklarimi atlatmam bir kac yili buldu
O kocaman çocuk asıl normal doğum kanalından nasıl çıkıyo sen bir de bunu düşün
İnşallah bu doğumun çok kolay geçer canım senide benim gibi aksilikler bulmuş
Kısacası çekeceğin varsa çekiyor sun bundan kaçış yok.
Ne diyeyim Rabbim kimseye çektirme sin

Bende sezaryan dan çok korkuyorum aslında
keşke normal doğum bu kadar zor olmasa
Allah yardımcımız olsun
Bazen kendimi çıkmaz da gibi hissediyorum

Bende sezaryan dan çok korkuyorum aslında
keşke normal doğum bu kadar zor olmasa
Allah yardımcımız olsun
Bazen kendimi çıkmaz da gibi hissediyorum
Ya aslında korkulacak bişey yok ama niye öle bi korkuya kapıldım bilmiyorum,canım rabbim yardımcın olsun,bi tv programında Saraçoğlu idi galiba ahududunun normal doğumu kolaylaştırdığını dinledim son hafta yemek gerekiyormuş,bi araştır istersen.

Amin çok Sağol canim
Ahududunu nerden bulcaz bu mevsimde

Ben ikisinide yaptım normal doğumun doğum anı zor sezeryanın ameliyattan çıktıktan ilk 3-5 saati ama normal doğumda 10-15 gün dikişin varsa oturup kalkmak hatta yatııp kalkmak bile sıkıntıykn sezeryanda ilk iki günün ardından kalkıp ev bile toplayıp yemek yapabilirsin tabi bu kişisine görede değişir tercih senin hangisine daha dayanıklı olabilirsin?not:sezeryandan sonra ayılırken hissetmeye başladığın sancının normal doğum sancısından bi farkı yok.sormak istediğin bişey varsa cevap verebilirim

Çok tskr ederim
Bende bilsem sizin ki gibi geçecek hiç düşünmezdim
eşimle bugün yine konuştuk kesinlikle sezaryan diyo
Spinal anestezi mi sizin ki birde sezaryani siz mi tercihi ettiniz
Uyuşma geçtikten sonra ki ağrı ne kadar sürdü

Sezaryan sebebiniz nedir siz mi tercih ettiniz
Bu arada Allah analı babalı büyütsün bebişnizi
Kanamam vardi acilmam yoktu sancimda yoktu 38 de dr acil sezaryen aldi estetik yapti hic hissetmedm diyebilirim ilk gün kalkarken otururken oldu okadar ikinci gun cok rahattim

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim ama doğumdan çok korkuyorum daha şimdiden ağlamaya başladım allah rızası için beni rahatlatin

Genel anestezi aldım ben tercih ettim sezeryanıda ama malesef müthiş acılarla ayılıyosun ağrı acı sancı hepsi birbirine karışıyo ben öğlen 12:30 da doğumdan çıktım gece 1-2 gibi ağrılarım geçmişti artık ama asla hareket edemedim acıdan anca sabaha karşı tuvalete çıkmak mecbur olduğundan zorla kalktım ayağa ve oğlum yatarak emmediği için güçlükle oturabildim hepsi bütün zahmet iki gün sürdü o günler ben kendime ne yaptım diyodum ama şimdi düşününce fena değilmiş

Genel anestezi de ağrılı oluyormuş uyanma öyle diyorlar valla bende onların yalancisiyim
offf sezaryanda zor aslında en iyisi dogurmak içimde tutacam ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…