- 9 Ekim 2009
- 189
- 1
- 37
- Konu Sahibi petunya_87
KIZLAR BEN BEYAZ TENLİYİM HAFTAYA TATİLE GİDECEĞİM. HAŞLANMAMAK İÇİN KORUYUCU MECBUREN KULLANIYORUM BUNUN YANINDa broznlaşmak istiyorum. koruyucuu ve bronzlaşmak için ürün tavsiyelerinizi bekliyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BEN BEYAZ TENLİYİM HAFTAYA TATİLE GİDECEĞİM. HAŞLANMAMAK İÇİN KORUYUCU MECBUREN KULLANIYORUM BUNUN YANINDa broznlaşmak istiyorum. koruyucuu ve bronzlaşmak için ürün tavsiyelerinizi bekliyorummm
ben 20-25 faktörlük bir krenle 1 haftada hiç yanmadan bronzlaşmıştım avonun güneş kremiydi. ama 2 günde bronzlaşayım diyorsanız öyle bir ürün yok bildiğim kadarıyla
garnierın transparan koruyucu yagı var 30 faktır kullanan var mı?
evet bana da satıcı bayan cok övdü sanırım ondan alıcam
canım henüz almadım senden yorum beklıorummmmmBen yarın tatile gidiyorum, perşembe de döneceğim. Henüz almayacaksan ben dönünce yorumlarımı yazarım.
Gecen sene kullandım.Bayağı iyiBizde ondan aldık hatta oradaki satıcı kadın baya övdü ama henüz kullanmadım.
canım henüz almadım senden yorum beklıorummmmm
Evveet ben tatilden döndüüm. İnşallah sen henüz gitmemişsindir.
Yorumlarımı yazayım; ilk günden farketti çok güzel bir ürünmüş gerçekten tavsiye ederim
ben 20-25 faktörlük bir krenle 1 haftada hiç yanmadan bronzlaşmıştım avonun güneş kremiydi. ama 2 günde bronzlaşayım diyorsanız öyle bir ürün yok bildiğim kadarıyla
kalıcı bronzluk sağlayıcı önereceğiniz krem war mı ?
canım kk da bi topikte gördüm bronzex2 güneş kremi warmış kalıcı bronluk sağladığını okudum ayrıca güneş lekelerinden koruduğunu okudum. denemedim sakın yanlış anlama sadece okuduğumu sölüyorum sana. istersen alıp kullanırsın bana da sölersin sonucunu :) yaza daha çok war ama ....