Güneş Kremleri Hem Korunmak , hem de bronzlaşmak istiyorum

Güneş kremleri, bronzlaşma

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
37
KIZLAR BEN BEYAZ TENLİYİM HAFTAYA TATİLE GİDECEĞİM. HAŞLANMAMAK İÇİN KORUYUCU MECBUREN KULLANIYORUM BUNUN YANINDa broznlaşmak istiyorum. koruyucuu ve bronzlaşmak için ürün tavsiyelerinizi bekliyorummm:KK17:

KIZLAR BEN BEYAZ TENLİYİM HAFTAYA TATİLE GİDECEĞİM. HAŞLANMAMAK İÇİN KORUYUCU MECBUREN KULLANIYORUM BUNUN YANINDa broznlaşmak istiyorum. koruyucuu ve bronzlaşmak için ürün tavsiyelerinizi bekliyorummm:KK17:

ben 20-25 faktörlük bir krenle 1 haftada hiç yanmadan bronzlaşmıştım avonun güneş kremiydi. ama 2 günde bronzlaşayım diyorsanız öyle bir ürün yok bildiğim kadarıyla

bronzlasmaya yardımcı koruyucu krem var bıldııgm kadarıyla, arkonun havuclusuydu sanırım.

Evveet ben tatilden döndüüm. İnşallah sen henüz gitmemişsindir.
Yorumlarımı yazayım; ilk günden farketti çok güzel bir ürünmüş gerçekten tavsiye ederim

tatil biter ,burcu döner. garnier transparan 30 fk koruyucu yorumlarım. ) sürümü kolay beyaz beyaz iz kalmıyor, hiç güneş yanığı sorunu yaşamadan güneşlendim. hoş bir bronzluk oldu hemde cildim kurumadan. ayrıca kardeşime de carroten 50 faktör almıstık, cok memnun kaldık. carrotenin bronzlastırıcı yağı da müthişmiş. artık bir dahaki sefere..

bende bu sene garnıer le tatıl yaptım ama gobegımde ufak bı leke olustu gunesten:KK43: ama ben bronzlascam dıe gun ortasındada guneslendım:KK43: bılıorum yapmamalıydım:)

Korunarak yanmak malesef mümkün değil.Bronzlarşmak cilt hücrelerinin dna'mızı korumak için verdiği bir tepki nihayetinde.Hem eskiden beyaz tenli olmak bir soyluluk sembolüydü.O dönemler işçiler yani alt sınıf hayatını kazanmak için saatlerce güneş altında çalışmak durumda kalıyordu çünkü.Şimdiler de ise bronz tenli olmak tatil yapabilecek kadar çok para kazanmak anlamına geldiği için çok revaçta.Sonuç olarak devir ne olursa olsun sağlığımızı düşünerek hareket etmek yani mümkün mertebe güzenşten korunmak daha mantıklı :KK61:

Havuç yağı ve kakao yağını karıştırınca zenci gibi yapıyor insanı ..Herkese tavsiyemdir :KK34:

kalıcı bronzluk sağlayıcı önereceğiniz krem war mı ?

canım kk da bi topikte gördüm bronzex2 güneş kremi warmış kalıcı bronluk sağladığını okudum ayrıca güneş lekelerinden koruduğunu okudum. denemedim sakın yanlış anlama sadece okuduğumu sölüyorum sana. istersen alıp kullanırsın bana da sölersin sonucunu :) yaza daha çok war ama ....

canım kk da bi topikte gördüm bronzex2 güneş kremi warmış kalıcı bronluk sağladığını okudum ayrıca güneş lekelerinden koruduğunu okudum. denemedim sakın yanlış anlama sadece okuduğumu sölüyorum sana. istersen alıp kullanırsın bana da sölersin sonucunu :) yaza daha çok war ama ....

dediğin kremi geçtiğimiz yaz kullandım kalıcı olduğu kesin çünkü ben şuan hala bronz tenliyim . bacaklar da parlak gözüküyo ekstra bir losyon vs almama da grek kalmadı yani :KK62:

X