Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgiliniz sevgili, fuckbuddynizde fuckbuddy kriterlerine uymuyor.
Zaten sevgilimden hoslaniyorum demis kendisi. Biriyle sevgili olmak icin en azindan sevgililik muessesesine saygidan dolayi sevmek gerekmez mi, hoslanmak ne yahu her gun sokaktaki bicok kediden hoslaniyorum, yolda gordugum yakisikli bir beyefendi asiri hosuma gidiyor bazen mesela, ee bu mu iliskilenmek icin gereken sey? Bence hanimefendi kimseyi sevmiyor kendi dahil.

Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.

Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.

Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.

Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?
Başınız sağ olsun Allah sizi bir daha acılarla sınamasın ama siz travmaların arkasına sığınarak kendinizi kandırıyorsunuz yolunuzu kaybetmediniz bence bile isteye böyle bir yola girdiniz zira ne yaptığınızın gayet bilincindesiniz, maksat acıları travmaları yarıştırmak değil ama şu sitede sizden çok daha ağır şeylere maruz kalmış kadınlar var çoğu benim travmalarım var lafının arkasına sığınmıyor.

Yaşadığınız iki ilişki de ne fb’lik üzerine ne de sevgi üzerine, öyleymiş gibi anlatıyorsunuz ama fb olan adamla yaşadığınız fb’lik değil sevgilim dediğiniz adamla olan sevgi değil, aşk kadını da değilsiniz aşk kadınında aşkın yanında tutku da olur o sizde yok, sizinki bence ne aşk kadınlığı ne sevgi isteği ne fb’lik bana kalırsa ilgi açlığı yaşıyorsunuz, iki adamı da anlatırken belki farkında olarak belki olmayarak üzerinde durduğunuz konu ilgi aslında.

Hayatınıza giren adamların size olan ilgisi azalınca yeni bir arayışa giriyorsunuz, beğenin beğenmeyin görünüşü sizi çeksin çekmesin ilgi gösteren biri olunca onu hayatınızda tutmayı istiyorsunuz ilgisiz kalmak sizi boşluğa sürüklüyor, aldatıldım travmam var diyorsunuz ama ana mesele aldatılmanız değil birlikte olduğunuz kişinin ilgisinin sizden başkasına kayması gibi geliyor bana, cinsel istismara uğramanızı ayrı tutuyorum bu arada, o bambaşka ve kimsenin yaşamasını istemediğimiz bir şey, onun için mutlaka terapi almanız gerekli:KK43:

Ben diğer travmalarınızdan bahsediyorum, siz yaptıklarınızı bu travmalara bağlıyorsunuz ama yaptıklarınızın altındaki temel mesele ilgi bence, derseniz ki çocukluğumda ailemden ilgi görmedim baba-kız, anne-kız ilişkilerim sağlıklı değildi, anne babamın sorunlu bir ilişkisi vardı kendi sorunlarından gözleri beni görmüyordu o yüzden ilgiyi dışarıda aradım o zaman yine bile isteye kendinize verdiğiniz zararları anlamakta zorlansak da durum değişir.

Son düzenleme:
Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.

Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.

Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.

Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?
Kız ne alaka Millet depremden sonra imana gelir namaza başlar sen de fb yapmaya mı karar verdin. Hayatımda daha saçma bahane görmedim 😂😂😂

Kız ne alaka Millet depremden sonra imana gelir namaza başlar sen de fb yapmaya mı karar verdin. Hayatımda daha saçma bahane görmedim 😂😂😂
valla bende deprem yaşadım,sonra erkek arkadaşım aldattı,evlendim eşim aldattı ayrıldım,annem ve babam yok sayılır o derece tipler ama evimde oturuyorum sevgilm fln yok ileride düzgün birisi olursa belki diyorm,travma değil karakter yaptırır insana herşeyi.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da.
Aşk kadını olmak bu değil siz düpedüz ahlaksızsın. Cinselliği yaşamanız ve sevmeniz sorun değil size kimse bununla ilgili laf söyleyemez. Sıkıntı ilişkinizin olduğu insanla yaşamayıp onu aldatmanız.

Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.

Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.

Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.

Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.

Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.

Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.

Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.

Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.

Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.

Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.

Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor

Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.

Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.

Birilerine içimi dökmek istedim.

Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Daha önce aldatılmış olman seninle alakalı bir durum değil ve tüm erkeklerde aynı değil yeniden aldatılma kaygından dolayı aldatarak başlamaya 1-0 önde olarak görüp kendini sağlama almaya çalışmışsın. Aynı örnek şuan ki erkek arkadaşın içinde geçerli onu aldatıyorsun ama sebebi o değil seninle alakalı bu durum. Bağlanma ile alakalı kaygın var sanırım. Kadının çok eşliliği bu coğrafyalarda bir çok küfür maiyetinde isimlerle anılır kaldı ki dünyanın neresine giderseniz gidin kimse aldatılmak istemez. Tercih yapıp tek eşliliğe dönmeniz ruhsal ve fiziksel açıdan daha iyi gelecektir size.

Valla ben artik insanlarin neden sevgili olduğuna bile anlam veremiyorum :27: kimseyle sevgili olmayip flörtleşin istediginizle takılın deli misiniz :27: aşk kadinı degilsin orda bi anlasalım

Linclenmek asla istemiyorum ama böyle hatunlara da bı aferin kız sana sefan olsun diyesim geliyor istemsiz .😂😂😂 Erkeklerin cakalliklarina o denli icerlemisiz ki çakal cukul cinsel işler peşinde hatunlar istemsizce beni gulumsetiyor😬😁

bi zamanlar gittiğim bi psikiyatrist bana şunu söylemişti. Aşk denen şeyin altında cinsellik vardır, cinsel olarak arzulamadığın birine aşık olamazsın o olsa olsa sevgi olabilir zamanla demişti. Kesinlikle doğru bence de. Yani fuckbuddy yapmana da bişi demiyorum da cinsel olarak bayılmadığın biriyle bile bu işlere girmen aşk kadını olduğunu değil boşlukta savrulduğunu gösteriyor bence. Seni pek de hiçbi anlamda tatmin etmeyen insanlarla savrulup gidiyo hayatın. Sonunda daha kötü hissedeceksin.

ne fuckbuddy'niz fuckbuddy gibi ne sevgiliniz sevgili gibi. siz, yalnız kalmamak için iki tane adamı yedeklemiş onlara tutunuyorsunuz. bunları yargılayan ve ahlakçı bir şekilde söylemiyorum. isterseniz günde 5 farklı adamla yatın, bence problem yok. ama seksi ve erkekleri başka duyguları bastırmak, unutmak için bir araç haline getirenlerin burnu boktan kurtulmuyor.

kendinizle ilgili bambaşka bir derdiniz, arayışınız var ama nereye bakmanız gerektiğini bilmiyorsunuz bence. sorularınızın cevabı asla erkeklerde değil. hayatınızdan erkekleri bir süre tamamen çıkarıp kendinize dönün, arkadaşlarınıza içinizi dökün, imkanınız varsa terapi alın.

Kadının sevişiyor olması niye terapi ihtiyacı oluyor ya 😂 bence ilişki yaşamak için de sevgili olmak için de yanlış insanı seçmişsin.. uzak mesafeden hiçbir halt olmaz önce onu bir geç.. fuckbuddy bey de muhtemelen maddi muhabbetler olmasa da ya senden gerçekten hoşlanıyor ya da aranızdaki cinsel ilişki bitmesin istiyor.. karakteri sana uygun biriyse sevgili olarak bir şans ver değilse şutla..
Biriyle hem sevgili olarak hem cinsel olarak mutlu olabilirsin niye aynı anda farklı kişiler arıyorsun bunu sorgula bence önce 🙄 bunun dışında yargılayacak terapi gör diyecek bir şey göremiyorum...
Gençler artık cinsellik yaşamayı tabu olarak görmüyor kendi değer yargılarımızla eleştirmenin anlamı yok..

E ne yapalım şimdi.
Ben senin gibi değilim senin gibi olanlarda vardır heralde bilemicem

Yorumlar niye seni yargılamıyorum diye başlıyor anlamadım. Yargılarız arkadaş eğer ortada yargılanacak bir şey varsa kimse kusura bakmasın. Buraya Bi erkek gelip konu açsa sevgilimi aldatıyorum iki kişiyi birden idare ediyorum birinin de parasını yiyorum itin dötüne sokardık. Kadın haklarını daha mantıklı konularda koruyalım pozitif ayrımcılığı değecek konulara yapalım. İğrenç demeye bile müsaade yok aa lütfen kadın yapınca özgürlük nidaları.

Kendi kocası aldatınca pısıp oturanlar bu kadını linç etmiş. Kız bekar evli bile değil, bize ne kızın yaşam tarzından?
Ne alakası var biz erkekleri de şakşaklamıyoruz burada. Aksine erkek olsaydı bu kadar ılımlı yorumlar gelmezdi bize ne adamın yaşam tarzından kimse demezdi. Söylediğinin tam tersi yani.

Ne alakası var biz erkekleri de şakşaklamıyoruz burada. Aksine erkek olsaydı bu kadar ılımlı yorumlar gelmezdi bize ne adamın yaşam tarzından kimse demezdi. Söylediğinin tam tersi yani.
Daha dün bir konuda adam seviştikten sonra duygusal boyuta geçmek istemiyorum dedi diye demediğimizi koymadık. :)

Sevgilim dediğiniz kişinin sevgili rolünü üstlenmiyor ki. Ghosting yapıyorsa hiç muhattap bile olmayın, olgunlaşmamış narsist kişilik yorar sizi. Ayrıca fuckbudym dediğiniz kişi daha bi duygusal ilişkiye açık, sizielinden geldiğince mutlu etmeye hazır gibi. Bence sevgili yapmak için bir tek tip yeterli değil, fuckbudynize şans verin belki iyi gelecektir couple olarak.

Daha dün bir konuda adam seviştikten sonra duygusal boyuta geçmek istemiyorum dedi diye demediğimizi koymadık. :)
Bunlar hep yıllarca kadınlara kurulan baskıdan. Devran döndü şimdi acısını çıkartmaya çalışıyoruz. Kadın ne yapsa haklı oldu. Ama bunun da B.konu çıkarıyoruz. Bu kadar da değil. Yanlışa yanlış. Sırf kadın diye iki kişiyi idare edip kullanan birine de onun tercihi onun hayatı diyip şakşaklamak da absürd.

Aynen, erkek olsa bunu yapan bu dunyadaki cehenneme gitmesi icin acil koduyla dua zinciri baslatirdik ben sahsen sakinlese sakinlese yazdim sirf karsidaki hemcinsim diye, ayrimcilik yaptim valla ama sadakatsizlik sadakatsizliktir, ac gozlulugun cinsiyeti mi var allah askina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back