İstanbul var İstanbul var. İstanbul'un neresinden ?Yedi kuşak istanbullularmis. Bunu söylediğim de gayet medeni sohbet ediyoruz demişti. Keşke yazismalari atabilsem
Adam haklı güven problemi yaşamazsın kimse bakmaz ki buna bi yere kapaklansa g.tü yayacakAtıyorum kizlar
Okudunmu çok iyi değil mi ama hahahaAdam haklı güven problemi yaşamazsın kimse bakmaz ki buna bi yere kapaklansa g.tü yayacak
Gültepe denilen bir yerden:)İstanbul var İstanbul var. İstanbul'un neresinden ?
Benim kuzen dünyayı geziyor,
cok güzel ve çok iyi kalpli, gelir seviyesi de iyi.
Kv adayı onun oturdugu semti kalitesiz buldugu için nişanlısı terk etti.
Yazıları okudum , üslubu çok iğrenç ve itici,sanki asker arkadaşıyla konuşuyor. Nerde büyümüş bu mağarada mıGültepe denilen bir yerden:)
Eşek demiş bana bide eşek bilmediği.otu yerse başı ağrır bacım. Başım ağrıdı vallaYazıları okudum , üslubu çok iğrenç ve itici,sanki asker arkadaşıyla konuşuyor. Nerde büyümüş bu mağarada mı
İletişim kurma biçimimiz birbirinden çok farklı ,ayrı dünyaların insanlarıyız,sana atasözlerinle ,deyimlerinle ,özlü sözlerinle mutluluklar yaz ve engelleEşek demiş bana bide eşek bilmediği.otu yerse başı ağrır bacım. Başım ağrıdı valla
Ceylanım degil yavru ceylanım lütfen rica edicem yavru da var
Adam bariz salak ya. Hiç uğraşma boşver. Ana kuzusu belli
Ben seviyorum galiba ya. Özledim keko deyişini ah ahhUfffff yavrum hepsi senin mi?! de diyebilirdi.
Yeteri kadar vakti olmamış, biraz daha konuşmalısınız bence.
Attim denk geldiklerimi
Sekerim diyodu evet hahaha ben de ayol demesine sasirmistim teldeKoptumm bu ne ya ,şekerim diyen adamdan insan huylanır valla dikkatimi o çekti direk
Sonrasında annesi de telde söyledi bunu bana keşke şaka olsa ne diyorsunuz diyemedim susup kapadim işim var diye hahahaBu adamin zekasinda cok ciddi bir sıkıntı yoksa muhtemelen dalga geciyor. Annem gelinligini sakliyor sana uyar mi diye bakacagiz falan acayip egleniyor gibi bir hali var. Esek bile demis saka gibi diyecegim ama belli ki saka ya da kafasi guzel.
Ben de pek zeki yaklaşmadim ama haha%100000000
Net gerizekali bir de 37 yasindaymis