Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Yok ben Günaydın yavru ceylanıma da o tavşanlı mesaja da cevap vermedim iki kere aradı açmadım da telini
Salı gününe kadar dayanırsan buluşursanız nasıl geçtiğini anlatırsan lütfen beni etiketle çok merak ediyorum

Ben seviyorum galiba ya. Özledim keko deyişini ah ahh
Mesajları şimdi okudum, bence bu adamı kaçırmayın. Böylesine içten, sizi sahiplenen, mizah anlayışı olan, atasözleri deyimler sözlüğü gibi kültür patlaması yaşatan, sürprizli bir adam bulmak çok zor.
Adam samimi davranmış size yaranamamış resmen. Bu kadar kibirli, burnu büyük olmayın. Böyle adam bulunmaz.
Ah ah.. her şey yolunda gitseydi bir koluna ‘canım anam’ dövmesi yaptırır, diğerine ‘cinli osuruk’ Gül gibi geçinir giderdiniz.

Ben de bi pişman oldum şimdi. Askolsun kızlar ya çocuğa da cevap vermedim sabahtan beri bak şimdi. Gaza getirdiniz beni. Gidip kaynanamdan özür dileyelim bari oğlunu temsilen

Atıyorum kizlar
Mesajlari şok icinde okudum. Twitterda falan böyle trol tipler cok görüyorum o yüzden hiç gercek gibi gelmedi bu adam. Hiç yüzyüze görüştünüz mü? Gerçekten böyle(37 yaşında, şef) bir insan var mi?

Malesef üstelik en yakın arkadaşımla onun en yakın arkadaşı çocukluk arkadaşı. Ama hareketler 14 yaş

love bombing, gashlighting, ghosting.. en nihayetinde kara toprak

Hiiiic buluşma derim beyni noksan galiba . Ya da doğum anında annesine kalmış beyni. Bu ne be delimidir nedir. Buluşma şimdi ay çok guzelsin ay söyle evlilik hoslanti der gönlünu almaya çalışır. Bırak annesiyle klavyesiyle mutlu hayat yaşasın

Anlamadim ama Tavşan benim galiba üzüm de o. Üzümünü ye bağını sorma mi demek istedi acaba. Ay keşke kroca sözlük olsa baksak
İstediğim olana kadar kovalarım diyor, elimden kaçamann diyor. Aslında doğrusu: "üzüm çalan köpeği pekmez sıçana kadar kovalarlar"dır

Fazlasıyla sabırlı bir insan mısınız yoksa dünyada başka erkek olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Sal gitsin
sal gitsin, böyle herkesi tanımaya zaman ayırırsan doğru adam nasıl bulacaksın? Enerjini doğru kişilere sakla, kekoluk yapma vs. diyen birini de uyuşmuyoruz de at hayatından. Tek tek niye böyle dedin, bu nasıl üslup diye sorgularsan senden gider, belli ki öyle üslubu. Sana da uymuyor. Bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…