Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Evli mi ki?

Kızlar koşun anası aradı. Bilmediğim numara aradı ben şok oldum açınca. Kadın benle tanışmak istediğini söyledi. Bi de dediki oğlum üç dört kızla tanıştırdı en içime sinen sen oldun seni çok sevdim dedi. Etraf kalabalıktı bisi diyemedim. Ya deliriyorum. Teşekkür edip henüz evlilik düşünmediğimi söyledim o kadar sonra kapadik. Salı günü beraber tanışalım ya da yemekten sonra bana uğrayın dedi allahim deliricem

Sanki anası evlenecek

Açıkca sorun bence. Olgun insanlarsiniz. Burda ne desek boş en iyisi noluyo demek. Ama adam evli eşinden ayri yaşiyo olabilir. Veya birden fazla hanimla gorüşüyor olabilir

Az kaldı nikahı basacak size

Saliya kadar oyalar salı buluşmaya on dakika kala annem ariyor bensana doncem der telefonu kapatır geride donmezzdim hiç bı zaman

Valla ben de inanamıyorum hala yaşına 15 dese inanacak durumdayım bana yazmış öğlen annem seni çok beğenmiş ilk defa birini bu kadar beğendi konusman çok kıbarmış diye

Ayyy keşke müsait olsaydınız da "ben de annemle beş altı kişiyi tanıştırdım da sizin oğlana değil başka birine onay verdi" deseydiniz. Genetik bir akıl hastalığı olabilir mi bunlarda?

Bunlar ya ana oğul sizinle dalga geçiyorlar ya da ana oğul sorunlular. Bence uzak durun hiç dalga malga işlerine girmeyin derim. Unutturun kendinizi bence. Valla bu zamanda kimin ne yapacağı hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…