• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aleykum selam da ne okudum ben yaaa 😱😱😱😱
6 7 yıldır tanıyordun da memelerinin küçük (!)olduğunu yeni mi fark ettin g.zekali :oha: :oha: :oha: :oha: :oha:
Madem beğenmiyorsun niye zorla beraber oluyursun?
Allah kurtarsın seni bu manyaktan bacım. Çok geçmiş olsun, Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın 😔😔
Bu zamana kadar niye söylemedin dedim niye dokundun dedim ihtiyacım vardı dedi
Ahh Rabbimm İnşallah burnundan fitill fitil gelir

Mis gibi fake. Ama bana konu iğrenç geldi. Alay edilmeyecek hassas bir konu. Otur zeyno 0:KK51:
Konulara gelip fake yazmak yasak! Şikayet edin öyle düşünüyorsanız mesela ben sizin bu mesajınızı ettim.

Yuh ya hastamıdır nedir ?? Allah belasını versin rezil herifin.. Darp raporu aldığın çok iyi olmuş kuzum haklarını sonuna kadar savun ve süründür onu ! 7 aylık evlilik yaa daha cicim aylarında olmanız gerekirken piskolojik şiddet, fiziksel şiddet ve tecavüzden bahsediyorsun. Boşan kurtul Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun 🤲🏻
İnsanlıktan çıkmıştı zaten gözüme bi domuz gibi göründü çok çirkindi suratı Allahın izniyle kurtulucam canım Annem bana kıyamazken it bana el kaldırdı hemde bütün gücüyle

Konulara gelip fake yazmak yasak! Şikayet edin öyle düşünüyorsanız mesela ben sizin bu mesajınızı ettim.
Nego canım üye fake demişya
Asla fake değilim
O yorumu yazanın hiçmi Allah korkusu yokya
Kolumun halini atayımmı acaba ozamanmı fake olmadıgıma inanır

Bu zamana kadar niye söylemedin dedim niye dokundun dedim ihtiyacım vardı dedi
Ahh Rabbimm İnşallah burnundan fitill fitil gelir
Üyenin biri hamile kalman için yapmış olabilir dedi. Bana da mantıklı geldi. 🙄

Aman yuvam dağılmasın ağzımızın tadı bozulmasın derken maruz kaldığımız şeyler bunlar.
Böyle psikopat, sapık, sadist, manyak insanları adam yerine, eş yerine koymayın.
Hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bir şekilde. Ama böyle hayatınız kayabiliyor elinizden, psikolojinin bozukluğundan bahsetmiyorum bile.
Yalnızlıktan, mücadeleden korkmayın lütfen!
Çok ama çok geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım tekrar uzaklaştırma kararı aldırın hicbir sekilde yüz yüze gelip muhatap olmayan ş...... Mahlukla.

Monica Bellucci Monica Bellucci um cok cok gecmiş olsun ne diyecegimi bilemiyorum dilerim bundan sonrasi güzel olur inan yaşadıkların asla affı olamaz ne gerekiyorsa yap biz herdaim burdayız asla senden sıkılmak bunaldığımız yok yanındayız yanındayım hatta yapabilecegim bişey varsa lütfen söle olur mu canısı

Çok üzüldüm...

Yani gidip birileri su pisliği hastanelik edene kadar dövemiyor ya siz bu korkuları yaşarken o hicbirsey olmamış gibi sağlam duruyor evinde..

Allah hesabını sorsun ne diyeyim.

Tecavüz için neden rapor almadın, orasını anlamadım açıkçası.

Çok gençsin bu yaşadıklarını da atlatırsın inşallah, gerekirse yardım al daha kolay toparlamak için.

Nego canım üye fake demişya
Asla fake değilim
O yorumu yazanın hiçmi Allah korkusu yokya
Kolumun halini atayımmı acaba ozamanmı fake olmadıgıma inanır
Şimdi bunları düşünme, zaten çok kötğ bir şey yaşadın :/
Üyenin biri hamile kalman için yapmış olabilir dedi. Bana da mantıklı geldi. 🙄
Ama bebek sahibi olmak için uğraşıyor diye biliyorum ben, amacı tamamen canını yakmaktı bence

Şimdi bunları düşünme, zaten çok kötğ bir şey yaşadın :/

Ama bebek sahibi olmak için uğraşıyor diye biliyorum ben, amacı tamamen canını yakmaktı bence
Söz de erkekliğini kanıtlamaya çalışmış. Şeyi kopasica 😡😡😡

Edebilirsiniz, ben de ediyorum zaten. Parantezler içinde sıcak konu detayları. Olmuş diyorsanız, peki olsun.
Senin hiç Allahtan korkun yok
Parantez açtımki konu anlaşılır olsun Sen bana özelden yazda kolumu atayım sen beni böyle ağlattınya Gerçekten Allaha havale ediyorum seni umarım aynı acıyla sınanmazsın

Parantez açtımki konu anlaşılır olsun Sen bana özelden yazda kolumu atayım sen beni böyle ağlattınya Gerçekten Allaha havale ediyorum seni umarım aynı acıyla sınanmazsın
Zeynosum burada neredeyse her konuda fake diyenler çıkıyor, değer mi bunun için kendini üzmeye.
Boşver sen hedefine odaklan, adamın neyi var yok donuna kadar al rezil olsun.

Canm zaten sinirin bozuk dha da bozma bosver biz seni taniyoruz fake olmadgni bliyoruz keske gercek olmasa ama gercek anlattklarn biliyorz tatlim ya tecavuz icin neden rapor almadn cok sorulms ama soylememissin

Aman yuvam dağılmasın ağzımızın tadı bozulmasın derken maruz kaldığımız şeyler bunlar.
Böyle psikopat, sapık, sadist, manyak insanları adam yerine, eş yerine koymayın.
Hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bir şekilde. Ama böyle hayatınız kayabiliyor elinizden, psikolojinin bozukluğundan bahsetmiyorum bile.
Yalnızlıktan, mücadeleden korkmayın lütfen!
Çok ama çok geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım tekrar uzaklaştırma kararı aldırın hicbir sekilde yüz yüze gelip muhatap olmayan ş...... Mahlukla.
Bi şans vereyim diye gitmiştim zaten hiç böyle ummadımki 😟zaten sıkıntımı bilen arkadaşlar biliyor Fakesin diyenler bile olmuş çok yazık ya gerçekten ben acı çekerken belki burda duanızı alırım diye konuyu açtım hatta açmazdım ama aç diye tavsiyelerde bulunan kardeşlerim oldu vicdan merhameti kıt olanlarda varmış burda Ama Rabbim sizden Razı olsun yanımda olup destek çıkanların hakkını asla ödiyemem 🌹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back