• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böylesini asla görmek istemem. Ama detaylar bir bana mı tuhaf geldi? Umarım ben yanılmam, banlanayımama konu lütfen fake olsun. Herkese iyi geceler.
Fake olmayı çok isterdim ama değilim Böyle bi konu uydurup yazacak kadar acıyı sevmiş olamam değilmi Sen Rabbime havalesin benim şuan derdim bana yeter zaten

Mis gibi fake. Ama bana konu iğrenç geldi. Alay edilmeyecek hassas bir konu. Otur zeyno 0:KK51:
Bi profiline bakın isterseniz, dünden beri neler yaşıyor bu kız. Evet alay edilmeyecek kadar hassas bir konu bu, keşke alay etmeseydiniz!

Gerçekten çok üzüldüm. Fakat aşık olan çoğu kadının yaptığı hatayı yapıp kendinizden ödün vermişsiniz.

1. Üniversiteyi bırakmayacaktınız. Seven adam okulu bitirmenizi bekler.
2. Size şiddet uyguladığı an gidip boşanma davası açıp korunma talebinde bulunacak ve asla geri dönmeyecektiniz.

Size ne sebeple olursa olsun hakaret eden veya şiddet uygulamaya kalkan biriyle "yuvanız" zaten hiç kurulmamıştır ki yıkılsın.

Mutlaka cinsel saldırı, fiziksel şiddet ve hakaret için şikayette bulun ve derhal boşanma davası açın. Korunma talebinde de bulun.

Çok şaşırdım ya bunları yaşadığınıza.Keske dönmeseydiniz,size o cümleyi kullanan adamla bir daha yanyana gelmeseydiniz.Ins bundan sonra güzel şeyler olur elinizden gelen herşeyi yapın donuna kadar alın pislik adam in.

Oluyormu acaba ama sildirdim keşke olsa dönerim hemen
Benim okudugum dönem oluyordu hala degişecegini zannetmiyom sürekli af cıkıyor kaydını sildirenlerde dahil ama af oldugunda falan takip etmek gerekir başvuru için belli dönemi falan oluyor canım hatta başka bölümden 50 yaşındaki bir amca vardır imkansızlıklardan dolayı okuyamamış af la geri dönmüş baya popülerdi okulda tanımayan yoktu iyicene araştır canım

Allah yardımcın olsun kardeşim yaşında daha küçükmüş ☹️ zamanla atlatırsın inşallah
Bu tür adamlar boşansalar bile Allah korusun kadınların başına bela oluyolar lütfen her türlü tedbirini al☹️

Selamun Aleykum Hanımlar ...
Konuya Nasıl giriş yapacagımı bilemiyorum fakat kendimi İfade edebildiğim kadar Yazmak istiyorum Eğer sizi sıkmış olursamda Affola ..

23yaşındayım Daha 7aylık evliyim hatta evliydim Birbirimizi severek evlendik toplamda 6-7 yıldır tanıyorum çok fedakarlıklar yaptım üniversiteyi dahi bıraktım çok emek verdim çeyizimi bile ne zorluklarla yapmıştık ...(konuya geçiyorum)

yaklaşık 1ay olmuştur Eşim denen Müsveddeyle tartıştıktan sonra baba evime gitmek zorunda kaldım iletişimimiz tamamen kopmuştu .Normal bi tartışma olmadıgı için zaten kesin boşanırız gözüyle bakıyordum .Olayı tamamen anlatırsam çok uzun olucak oyüzden kısa tutucam . Bana eltim için eşyalarını al nereye gidersen git hatta git paralı o*u*p*u... Yap dedi bana bu küfürleri sarfeden bi insanla zaten birdaha bir araya asla gelemezdim ..
iki gün önce yeni numarama ulaşmış Ağzından sanki bal damlıyordu özür diledi sinirimden söyledim affet beni gel dedi, ben asla dedim ama bi yandanda gitmek istiyordum çünkü çok emek vermiştik yuvam yıkılsın istemiyordum bir şans vermek istedim .Dün sabah gittim Mutluydum , çok umutluydum...

Beni çok güzel karşıladı, oturduk konuştuk sonra bi anda sorular sormaya başladı bana yapılan haksızlıklardan bahsedince Eliyle yüzüme vurdu o sırada tv açıktı tvde bi kadını gösterip bir şuna bak birde kendine bak sen kadınmısın Ki Gögüslerin bile yok gibisinden hakaretler etmeye başladı niye evlendin niye dokundun dedim .Seni ihtiyacım için kullandim Ben erkegim herkesin zevki farklıdır aynadan kendine bakda halini gör dedi ne var halimde doğru konuş hattini bil dedim düzgün biyerin yokki git silikon taktır gögüslerinde şöyle böyle dedi bedenimi Aşşagılamaya başladı .Dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım .ev dublex yatak odasından gizli bir kapı var üst katta banyo ya çıkıyor bende koştum sakın gelme kendimi Asıcam dedim kendimi kontrol edemedim çünkü.. (o an kim olsa sakin kalmakta zorlanırdı )
banyoya çıktıgım gibi koştu geldi boğazımdan tutup duvara fırlattı kolumu kırar gibi yaptı sonra boğazıma yapıştı boğuluyordum, bırak dedim .Merdivenlerden aşagı sürüklemeye başladı ağlıyordum bırak gelmiycem dedim dinlemedi oturdum ağlamaya devam ettim kolumdan tuttugu gibi aşagı sürüklemeye başladı odaya götürüp yataga fırlattıktan sonra yine darp etmeye başladı bırak Anneme gidicem dedim yalvardım bırakmadı ben savunmasızdım gücüm yetmedi zorla dokunmaya başladı istemiyorum dedikçe üzerime geldi ağladım bırak dedim dinlemedi ..

zorla dokundu tecavüz etti ve darp etti ..
şikayetçi oldum darp izleri yok olmadan hemen rapor aldım Maddi manevi sürünsün diye bütün delillerimi mahkemeye sunucam ve hakkımı savunucam iyi bir avukatla yarın görüşücez ve bana yaptıklarından dolayı çeksin istiyorum ..(Allahın izniyle çekecek zaten )
haketmediğim muameleye mi yanayım Anneme babamı yanayım yıllarımamı yanayım okulu bırakıp kendimi feda ettiğimemi şuan psikolojik olarak çökmüş durumdayım kendimi çokda ifade edememiş olabilirim çünkü hala şokdayım Bdv'de konu açmıyacaktım ama dualarınıza talib olmak için yazmak istedim sizden tek istediğim bana dua edin duanızı esirgemeyin yeterli ..
Duasını esirgemeyip yanımda olan, destek olan kardeşlerimede Çok teşekkür ediyorum Rabbim hepinizden Razı ola ..🌹

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim
Sen cok güzelsin , hiç kendine acıma uzulmme
her şeyin telafisi vardır okul da okunur yeniden , ailenin hakkı da ödenir sen kendini kurtar bu deliden yeter ki
Anan baban sana sahip çıkar merak etme. Senin yaşın daha çok genç burada yaşca büyük birçok kişi var , sana bu adam çekilmez diyecekler sen sakinlestigin bi anında yok ya idare ederim diye düşünürsün
Idare edilmez bu adam o büyüklerin bir bildiği var , saçlarını beyazlatma ,güzel kalbini hiç yorma

Senin onu bırakıp gitmenin intikamını almak için özür dilemiş resmen şerefsiz,hiç kıyamadım sana ya daha genceciksin

Kıymetini bilecek insanlara denk getirsin inşallah rabbim
Evlendin diye hicbir şey kaybetmedin bu ülkede öyle çok ilişkiye giren var ki evlenmeden önce, boşandın diye eksik veya kıymetsiz olmayacaksın bunu aklından çıkarma
Insan değerini kendi belirler...

Aahh zeynom ya meğer senin neşenin içinde sakli bi hüzün varmis da anlamamışım 😔 kuzum sen hiç üzülüp karamsar olma sakin.. kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor acısı öyle böyle değil çok pis çıkıcak o şerefsiz den ne yaşanmışsa aranızda yaşansın hicbir neden dayağı ve tecavüzü hakettiremez.. Allahın izniyle atlaticaksin bu kötü günleri senin için daha iyi güzel günler var önünde zor biliyorum unutamazsin hep aklinda icinde kalicak en cokda bunu tanidim dedigin ama asil taniyamadigin birinin yapmış olması dokunuyor sana biliyorum ama zaman en büyük ilaç zamanla alisiyosun ve karşına gerçekten iyi birisi çıkıcak senin kıymetini bilen sana değer veren seni el üstünde tutan biri olucak mutlaka dualarim seninle içini ferah tut herşey layigina dönüşür 🧿

Mis gibi fake. Ama bana konu iğrenç geldi. Alay edilmeyecek hassas bir konu. Otur zeyno 0:KK51:
Insan bi fake demeden önce profiline girer geçmişine bakar bi araştırır ne kadar kolay sizin için böyle tanımadığınız kişiler hakkında hüküm vermek..!!! Bir zeki sizsiniz zaten geri kalan herkes akilsiz dimi.. cok sinirlendim yorumunuza suan..!!!

Aahh zeynom ya meğer senin neşenin içinde sakli bi hüzün varmis da anlamamışım 😔 kuzum sen hiç üzülüp karamsar olma sakin.. kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor acısı öyle böyle değil çok pis çıkıcak o şerefsiz den ne yaşanmışsa aranızda yaşansın hicbir neden dayağı ve tecavüzü hakettiremez.. Allahın izniyle atlaticaksin bu kötü günleri senin için daha iyi güzel günler var önünde zor biliyorum unutamazsin hep aklinda icinde kalicak en cokda bunu tanidim dedigin ama asil taniyamadigin birinin yapmış olması dokunuyor sana biliyorum ama zaman en büyük ilaç zamanla alisiyosun ve karşına gerçekten iyi birisi çıkıcak senin kıymetini bilen sana değer veren seni el üstünde tutan biri olucak mutlaka dualarim seninle içini ferah tut herşey layigina dönüşür 🧿
Kuzum benim sen böyle yazdınya okuyunca tutamadım kendimi insan cigerinin acısını hissedermi hissediyor işte kahroluyorum ben dayak yiyeyim diye evlenmedim şunu yazmak istemezdim ama annem çeyizimi bile çok zor yaptı emek verdi gözyaşı akıttı sonuç bu noktaya geldim hani hep yazardım çok gülerim ben sırf acımı belli etmiyim diye hep gülerim ama olmuyor böyle mutsuzken gülemiyorum biliyorum yine ayaga kalkıp güçlenirim ben çünkü buna mecburum ilk kendim sonra Ailem için Bana dua et bitanem o zaten Allahından bulur elbet ...

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim
Sen cok güzelsin , hiç kendine acıma uzulmme
her şeyin telafisi vardır okul da okunur yeniden , ailenin hakkı da ödenir sen kendini kurtar bu deliden yeter ki
Anan baban sana sahip çıkar merak etme. Senin yaşın daha çok genç burada yaşca büyük birçok kişi var , sana bu adam çekilmez diyecekler sen sakinlestigin bi anında yok ya idare ederim diye düşünürsün
Idare edilmez bu adam o büyüklerin bir bildiği var , saçlarını beyazlatma ,güzel kalbini hiç yorma

Senin onu bırakıp gitmenin intikamını almak için özür dilemiş resmen şerefsiz,hiç kıyamadım sana ya daha genceciksin

Kıymetini bilecek insanlara denk getirsin inşallah rabbim
Evlendin diye hicbir şey kaybetmedin bu ülkede öyle çok ilişkiye giren var ki evlenmeden önce, boşandın diye eksik veya kıymetsiz olmayacaksın bunu aklından çıkarma
Insan değerini kendi belirler...
Allah Razı olsun canımm sindire sindire okudum benim yazmak isteyipte yazamadıgımı yazmışsın
İyiki varsınız 🌹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back