• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ertesi gün hapı almayı ihmal etme hemen yutman gerek lütfen ...hamile felan kalırsın hemde tecavüz Allah korusun

Canm zaten sinirin bozuk dha da bozma bosver biz seni taniyoruz fake olmadgni bliyoruz keske gercek olmasa ama gercek anlattklarn biliyorz tatlim ya tecavuz icin neden rapor almadn cok sorulms ama soylememissin
Ben ne yaşadıysam Birebir ifademi verdim bikaç hafta önceki mesajlardan da bahsettim tehtit ve aşşagılayıcı mesajlar hala duruyor darp raporu almak için hastaneye yönlendirildim tecavüzden dolayıda rapor verilmedi darp raporu için muayene edildiğim sırada zaten ağlıyordum tecavüzü dile getirmedim ama geç değil Yarın herşeyi avukatla konuşucaz

Kendimi öyle değersiz hissettimki aynaya bakıyorum içimden sesler sen kadın değilsin diyor keşke oda bi kız çocugu olarak dünyaya gelseymişde kadınlık neymiş görseymiş pislik herif şuan küfür edesim geliyor ama bana yakışmaz
Kendini eksik, yetersiz hissediyormuş. Sana bunları soylemesindeki amaç özgüvenini kırmak. Özgüvenini kaybet, bir daha kimseye aşık olma, kimseyle birlikte olma diye. Aşağılık herif. Burnundan fitil fitil getir. Ayrıca sözlerini de düşünme hiç. Cibilliyetsiz bir yaratık için kendini üzdüğüne değmez.

Kendini eksik, yetersiz hissediyormuş. Sana bunları soylemesindeki amaç özgüvenini kırmak. Özgüvenini kaybet, bir daha kimseye aşık olma, kimseyle birlikte olma diye. Aşağılık herif. Burnundan fitil fitil getir. Ayrıca sözlerini de düşünme hiç. Cibilliyetsiz bir yaratık için kendini üzdüğüne değmez.
Yorumunuzu okuyunca Yüreğime soğuk sular serpildi sanki gerçekten

Hab birazdan gelicek içicem Ben Anne olmayı çok istiyordum ama zaten nedensizce olmadı sorunumda yoktu
İnşallah seni el üstünde tutan hayırlı bir kocadan olur çocuğun
Bu yaratıktan değil yazmak istediğim küfürleri yazsam aylarca ban alırım iğrenç mahlukat

İnşallah seni el üstünde tutan hayırlı bir kocadan olur çocuğun
Bu yaratıktan değil yazmak istediğim küfürleri yazsam aylarca ban alırım iğrenç mahlukat
O küfürleri bende yazmak istiyorum ama sınır dışı edilirim 23yaşındayım hayatımın geri kalanını daha verimli daha güzel daha anlamlı bişekilde yaşamak nasib olur inşallah

Mis gibi fake. Ama bana konu iğrenç geldi. Alay edilmeyecek hassas bir konu. Otur zeyno 0:KK51:
Evet yine akşamdan bulgur yemiş bir arkadaş daha. Fake olmadığını ispatlamak için ne yapması gerekiyor? Çarşaf çarşaf fotoğraflar atsin görünce tatmin olur musunuz hanımefendi?

Bi şans vereyim diye gitmiştim zaten hiç böyle ummadımki 😟zaten sıkıntımı bilen arkadaşlar biliyor Fakesin diyenler bile olmuş çok yazık ya gerçekten ben acı çekerken belki burda duanızı alırım diye konuyu açtım hatta açmazdım ama aç diye tavsiyelerde bulunan kardeşlerim oldu vicdan merhameti kıt olanlarda varmış burda Ama Rabbim sizden Razı olsun yanımda olup destek çıkanların hakkını asla ödiyemem 🌹
Güzelim yaşadıkların çok zor ama kendini toparlayıp o aşağılık adamın burnundan fitil fitil getirmen, ondan kurtulman lazım.
Güçlü dur durabildiğin kadar olur mu.
Avukatın sana gereken ne varsa söyleyecektir.
Psikolojik destek de alman gerekir asla ihmal etme.
Her türlü yorumlar gelir,gelecektir biliyorsun. Tatlı sert yorumlar da gelir ama bu konuya da fake demek bilemedim gereksiz ve çok merhametsizce değil mi?
Kadınız ama dünyayı yerinden oynatacak kadar güçlüyüz.
Biraz yıkılırız ama hallederiz evelallah. 💪

Geçmiş olsun peki evden çıkmayı nasıl başardınız? Keşke hastanede tecavüzü dile getirip vajinal muayene olsaydınız meni örneği falan olurdu en azından somut delil. Bence hala hastaneye gidebilirsiniz tecavüz muayenesi için vakit kaybetmeyin. Ayıptır sorması olaydan sonra duş aldınız mı?

Darp raporunun yanında vajinal muayeneyle tecavüz için de rapor aldınız değil mi?
Allahım yazarken ne kolay yazdım ama içim eridi.
Tez zamanda inim inim inleyesice ama son nefesini rahat rahat veremeyesice mahlukat, hakettiği delikte layığını bulur inşallah!

Yorumunuzu okuyunca Yüreğime soğuk sular serpildi sanki gerçekten
Yorumumda ciddiyim, erkekler yetersiz hissedip karşıdakini kaybedeceğini anlayınca aşağılarlar. Özellikle beden üzerinden ki hayatına başkasını almaya cesareti olmasın kadının. Kendi pisliginde bogulsun.
Şu an sana çok uzak gelebilir her şey ama yaşın çok genç, önünde kocaman bir gelecek, güzel insanlarla yaşanacak güzel günlerin var.

Şu insanliktan nasibini almamış insanlar neden gerçek yüzünü baştan göstermez insanların başını yakar seni aşağılıyor sanki kendisi brad pitt sana yakışıklıktan ölüyor boşa gitsin neyi var neyi yoksa almaya çalış Allah'ım inş senin eline düşürür anlar anyayı konyayı🙏

Güzelim yaşadıkların çok zor ama kendini toparlayıp o aşağılık adamın burnundan fitil fitil getirmen, ondan kurtulman lazım.
Güçlü dur durabildiğin kadar olur mu.
Avukatın sana gereken ne varsa söyleyecektir.
Psikolojik destek de alman gerekir asla ihmal etme.
Her türlü yorumlar gelir,gelecektir biliyorsun. Tatlı sert yorumlar da gelir ama bu konuya da fake demek bilemedim gereksiz ve çok merhametsizce değil mi?
Kadınız ama dünyayı yerinden oynatacak kadar güçlüyüz.
Biraz yıkılırız ama hallederiz evelallah. 💪
İnsan yaşamadıgı acı üzerinden çok çabuk konuşurmuş Kolumun Eti soyulmuş resmen fake diyenlerin görmesini çok isterdim
Ben güçlüyüm , Biz güçlüyüz olmak zorundayız o beni ezik gördükçe mutlu olucak ama izin vermem buna asla !
Yapılması gereken ne varsa yapılıcak inşallah
Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah Razı olsun

Geçmiş olsun peki evden çıkmayı nasıl başardınız? Keşke hastanede tecavüzü dile getirip vajinal muayene olsaydınız meni örneği falan olurdu en azından somut delil. Bence hala hastaneye gidebilirsiniz tecavüz muayenesi için vakit kaybetmeyin. Ayıptır sorması olaydan sonra duş aldınız mı?
İlk darp oldu zaten sonra çirkince üzerime geldi iğrençliği yaptıktan sonra normale dönmüştü ağlıya ağlıya hemen evden çıktım babamı aradım ..Etimi tırnaklarımla kazıya kazıya duş aldım kendimden tiksindimm sabah rapor için tekrardan gidicem hastaneye zaten avukatla görüşücem

İnsan yaşamadıgı acı üzerinden çok çabuk konuşurmuş Kolumun Eti soyulmuş resmen fake diyenlerin görmesini çok isterdim
Ben güçlüyüm , Biz güçlüyüz olmak zorundayız o beni ezik gördükçe mutlu olucak ama izin vermem buna asla !
Yapılması gereken ne varsa yapılıcak inşallah
Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah Razı olsun
Fake diyenler mi? Yok artık yaa, profiline bi baksın o fake diyenler!

Evet yine akşamdan bulgur yemiş bir arkadaş daha. Fake olmadığını ispatlamak için ne yapması gerekiyor? Çarşaf çarşaf fotoğraflar atsin görünce tatmin olur musunuz hanımefendi?
Böylesini asla görmek istemem. Ama detaylar bir bana mı tuhaf geldi? Umarım ben yanılmam, banlanayımama konu lütfen fake olsun. Herkese iyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back