• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır söylenmedi Allah Sizden Razı olsun az önce bi kardeş yazdı hemen Anneme söyledim babamla şimdi almaya gidicekler aklıma gelmedi hiç gerçekten çünkü hala o şoku atlatmış değilim
Geç değil şimdi de içseniz olur.
Allah versin onun cezasını

Darp raporu tamam da, muayene olmadınız mi?
Tecavüz dediginizde hastanedekiler önermediler mi?
Tecavüzü belgelendirdiniz mi?
Dava açılmış miydi?
Oradan nasıl çıktınız?
Hay allah im, diyecek bir şey bulamıyorum
Pislik herif
Darp izleri kaybolmadan hemen darp raporu aldım şikayetçi oldum ifademi verdim
Çok iyi bir avukat bulduk bugün yarın görüşücez

Anlasilan tecavuz icin rapor tutulmadimi canim sade darpmi ... kiz kardesimmissin gbi uzuldm sevgni yaziyordn dha yaknda

Pislik herif..
Utanmaz arlanmaz.
Sürüm sürüm süründürün maddi, manevi yıpratın.
Arkanıza bakmayın bile.
Umarım bu kötü anıları kısa zamanda unutur atlatırsınız. :(

Pislik herif..
Utanmaz arlanmaz.
Sürüm sürüm süründürün maddi, manevi yıpratın.
Arkanıza bakmayın bile.
Umarım bu kötü anıları kısa zamanda unutur atlatırsınız. :KK43:
Bende öyle umuyorum inşallah
Güçlü olmak zorundayım
Güçlüyümde
İnşallah atlatıcam

Burada biri kocasının darp izleri geçene kadar ev hapsine aldığını yazmıştı, sen iyi ki kendini kurtarmış ve rapor almışsın.
Çok üzüldüm, inşallah bundan sonrası artık güzel şekilde işler eşin de gereken cezayı alır.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Siz nasıl iyi hissedecekseniz oyle olsun da, keşke darp raporu ile yetinmeseydiniz.
Nikahı var diye tecavüzden yırtamasın 😡

Daha gençsin bak hem eğitim hayatına da devam eder çalışır kimseye muhtaç olmazsın.

Aman Allah'ım ne okudum ben. Evlenene kadar böyle bir adam olduğunu hiç anlamadınız mi? Bi hali tavrı sinyal vermedi mi? Adamın içinden psikopat çıkmış resmen. Inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu pislikten adi köpek . Elimden bir şey gelirse yardımcı olmak isterim size. Derlesmek iserseniz yazabilirsiniz

Tamam yılların gitmiş olabilir ama hâlâ çok gençsin farkında mısın? Üniversiteni de okuyabilirsin gayet. Şimdi başlasan 27de biter 30 bile değil. Kendine yeni hayat kurmak için tam zamanı

Aleykum selam da ne okudum ben yaaa 😱😱😱😱
6 7 yıldır tanıyordun da memelerinin küçük (!)olduğunu yeni mi fark ettin g.zekali :oha: :oha: :oha: :oha: :oha:
Madem beğenmiyorsun niye zorla beraber oluyursun?
Allah kurtarsın seni bu manyaktan bacım. Çok geçmiş olsun, Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın 😔😔

Ne terbiyesiz bir adammış fiziginizle vurmuş sizi sevginin ölçütü yok sakın kendinizi çirkin sanmayın adam insan degil en çok okulu bıraktığınıza üzüldüm önce meslek sonra evlilik.
Kendimi öyle değersiz hissettimki aynaya bakıyorum içimden sesler sen kadın değilsin diyor keşke oda bi kız çocugu olarak dünyaya gelseymişde kadınlık neymiş görseymiş pislik herif şuan küfür edesim geliyor ama bana yakışmaz

Yuh ya hastamıdır nedir ?? Allah belasını versin rezil herifin.. Darp raporu aldığın çok iyi olmuş kuzum haklarını sonuna kadar savun ve süründür onu ! 7 aylık evlilik yaa daha cicim aylarında olmanız gerekirken piskolojik şiddet, fiziksel şiddet ve tecavüzden bahsediyorsun. Boşan kurtul Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back