- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Mahkemeye sunacagım delillerimi hazırlıyorum maddi manevi sürünecek Kolaymı böyle darp etmek zorla dokunmak Annem beni bu itemi doğurduSadece darp degil, tecavuzu de belgeleyin. Lutfen ikisinden de dava acin.
Davanizin pesini birakmayin. Yolunuz acik olsun. Örtpas etmeyip adalet aradiginiz icin tebrik ederim
İnşallah Allahından bulur tek temennim buSadece darptan değil tecavüzü de belgelesin mi ? Şuan onu öldürmek istiyorum allahbbelasini versin
Ben kafamı duvarlara vurmak istiyorumÇok üzüldüm, çok geçmiş olsun.
İyi bir avukat bulup süründürün pisliği. Geri adım atmayın asla.
Ertesi gün hapı önerisine de katılıyorum. Hala geç değil, alın mutlaka. Bir bağınız kalmasın bu elemanla.
Daha çok gençsiniz, her şeye sıfırdan başlamak için hiçbir zaman geç değil.
Yeniden üniversiteye başlayın, hayatınızı yeniden kurun.
Ve mutlaka psikolojik destek alın.
Aminn Kainattaki zerreler adedince aminn çok aminPislik herif. Allah yardımcınız olsun. Bir daha gün yüzü görmesin inş.
Çok haklısınız ama gerçekten çok ağır konuştu oan deliye döndüm seni kullandım İhtiyacımı giderdim diyince kafayı tırlattım Elimde olmadangecmıs olsun ...
darp raporu almıssınız zaten burda benzer ve hatta daha beter seylerı gorup barısanlara tanık olduk eger gerı adım atmazsanız cezasını bulacaktır
hanı sızı asagıladıgında yatak odanıza gıderken gelme sakın kendımı asıcam demıssınız ya... orda onu demek yerıne dıs kapıya yonelıp cıkıp gıtseydınız keske nıye serefsız ıcın kendınızı asmalara kalkıp daha yatak odasına banyoya kıtleyecektınız kı kendınızı
bu donemı daha rahat atlatabılmenız ıcın destek alsanız sızın ıcın daha ıyı olacak
Allah Razı olsun kuzum asla. barışmak konusu cümlesi dahi geçemezOyyy kıyamam ben sana canım benim..ne gerekiyorsa yap dimdik dur ve boşan..kolay kolay bosan demem kimse kimseye bu şekilde davranamaz hele ki karşısındaki bir kadinsa hic davranamaz
Hanzo heem suçlu hem de yaptiklarina bak kuzum sakın barişma sakın çoook çok gecmiş olsun
Çok sağolun Allah Razı olsun , Ailem herzaman destekçim oldu hata bile yapsam hep sarıldılar yanımda oldularPislik adam, lanet olsun ona.Allah yardımcınız olsun, ne güzel arkanızda aileniz var, başa ne geliyorsa elalem ne der diye geliyor hakkınızı arayin, boşanıp kutulun, Allah iyilerle karşılaştırsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?