- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Geç değil şimdi de içseniz olur.Hayır söylenmedi Allah Sizden Razı olsun az önce bi kardeş yazdı hemen Anneme söyledim babamla şimdi almaya gidicekler aklıma gelmedi hiç gerçekten çünkü hala o şoku atlatmış değilim
Darp izleri kaybolmadan hemen darp raporu aldım şikayetçi oldum ifademi verdimDarp raporu tamam da, muayene olmadınız mi?
Tecavüz dediginizde hastanedekiler önermediler mi?
Tecavüzü belgelendirdiniz mi?
Dava açılmış miydi?
Oradan nasıl çıktınız?
Hay allah im, diyecek bir şey bulamıyorum
Pislik herif
Anlasilan tecavuz icin rapor tutulmadimi canim sade darpmi ... kiz kardesimmissin gbi uzuldm sevgni yaziyordn dha yakndaDarp izleri kaybolmadan hemen darp raporu aldım şikayetçi oldum ifademi verdim
Çok iyi bir avukat bulduk bugün yarın görüşücez
Ahh kalbimsin canımmAnlasilan tecavuz icin rapor tutulmadimi canim sade darpmi ... kiz kardesimmissin gbi uzuldm sevgni yaziyordn dha yaknda
Bende öyle umuyorum inşallahPislik herif..
Utanmaz arlanmaz.
Sürüm sürüm süründürün maddi, manevi yıpratın.
Arkanıza bakmayın bile.
Umarım bu kötü anıları kısa zamanda unutur atlatırsınız.
Napcan zeyno pis donunu. Sana koca mı yok ayol. Alasını bulursun bu gazlaKuzum zaten Öyle yaptım O şuan bana yaklaşamaz donuna kadar alıcam
Darp izleri kaybolmadan hemen darp raporu aldım şikayetçi oldum ifademi verdim
Çok iyi bir avukat bulduk bugün yarın görüşücez
Evet resmen kendiyle celisiyo pislik begenmiyosan afedersin ne diye .....igrenc yaratik. hem seni asagilayip hem zevke geliyor. küfür etmek istiyorum resmen
Kendimi öyle değersiz hissettimki aynaya bakıyorum içimden sesler sen kadın değilsin diyor keşke oda bi kız çocugu olarak dünyaya gelseymişde kadınlık neymiş görseymiş pislik herif şuan küfür edesim geliyor ama bana yakışmazNe terbiyesiz bir adammış fiziginizle vurmuş sizi sevginin ölçütü yok sakın kendinizi çirkin sanmayın adam insan degil en çok okulu bıraktığınıza üzüldüm önce meslek sonra evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?