• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi canım yanıyor babam yüzündende gittim sildirdim kaydımı Akılsız kafamm 😢
Aciktan oku zeyno birak su gereksiz herifide daha hayatinin baharindasin ne elin adaminin kahirini cekiyosun ya ruh hastasina bak alsin kendine bi tane cansiz manken onla takilsin gogusleri de var onlarin hem tovbe tovbe

En basta affetmemeliydin. Gercekten cok yazık daha cok zorbalık ederse sosyal medyanın da gucunu alabilirsin surum surum surunsun adi pislik kendisi adammıymıs ta seni begenmıyormus sırf komplekslerini senın üzerinden atmaya calısmıs.
Bana yaklaşamaz şuan bilemedimki böyle hayvanlaşacagını bilemedim

En basta affetmemeliydin. Gercekten cok yazık daha cok zorbalık ederse sosyal medyanın da gucunu alabilirsin surum surum surunsun adi pislik kendisi adammıymıs ta seni begenmıyormus sırf komplekslerini senın üzerinden atmaya calısmıs.
Bana yaklaşamaz şuan bilemedimki böyle hayvanlaşacagını bilemedim

Ailem herşeyi biliyor tabiki
Babamı zor durdurdum
Olmadı asla tartışmalar olurdu ama şiddet hiç olmadı Ben bunları asla haketmedim hiç bir kadında haketmez

Tabi haketmez. Ben sadece merak ettim daha once de benzer seuler yasandi mi diye. Icindeki şerefsizi iyi saklamış.
Psikologa ve psikiyatra gidin lütfen. Bu kendi kendinize anlayacağınız bir problem değil.

Bunlar dün saat 3gibiydi yaşandı çok korkunçtu halada şok içindeyim
Ne terbiyesiz bir adammış fiziginizle vurmuş sizi sevginin ölçütü yok sakın kendinizi çirkin sanmayın adam insan degil en çok okulu bıraktığınıza üzüldüm önce meslek sonra evlilik.

Oha nasıl bir şey yaşadınız siz? Allah korusun. Uzaklaştırma falan çıkartın hemen. Allahım 6 7 sene tanıdığımız sevgili olduğumuz adamlar nasıl böyle canavara dönüşebilir?
Bu arada tecavüze uğramışsınız eğer adam korunmadıysa veya siz korunmuyorsanız hemen ertesi günü hapıyla tedbir alın belki aklınıza gelmemiştir. Bir de şerefsizi baba yapmayın.
Herkez yaparda benim sevdiğim yapmaz derdim daha ağır şeyler var anlatamıyorum ve şokdan unuttugum çok seyde var
Adli tıptan cenazemi alabirdi ailem güvendiğim dag başıma yıkıldı çok istemiştim ama çocukda nedensiz olmuyordu demekki bana bunları yaşatacakki Rabbim olmasına izin vermedi

Yasin çok küçük. Yeni bir hayata başlayabilirsin. Bu hayvandan bir an önce kurtul ve tekrar eğitimine başla. Çok geçmiş olsun. Ne olursa olsun, ASLA geri dönmeyi aklından bile geçirme.
Asla dönmiycem asla
Ölecegimi bilsem yinede o hayvanın yüzünü görmek istemiyorum Biraz kendime geleyim Hayatıma yoluma bakıcam inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back