- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Vallahi canım yanıyor babam yüzündende gittim sildirdim kaydımı Akılsız kafammAhhh ahhhh deli fisek seni okula geri donebiliyomusun bari keske uni bitseydi bari ya
Tecavüz etti dedinBunlar dün saat 3gibiydi yaşandı çok korkunçtu halada şok içindeyim
Aciktan oku zeyno birak su gereksiz herifide daha hayatinin baharindasin ne elin adaminin kahirini cekiyosun ya ruh hastasina bak alsin kendine bi tane cansiz manken onla takilsin gogusleri de var onlarin hem tovbe tovbeVallahi canım yanıyor babam yüzündende gittim sildirdim kaydımı Akılsız kafamm
Bana yaklaşamaz şuan bilemedimki böyle hayvanlaşacagını bilemedimEn basta affetmemeliydin. Gercekten cok yazık daha cok zorbalık ederse sosyal medyanın da gucunu alabilirsin surum surum surunsun adi pislik kendisi adammıymıs ta seni begenmıyormus sırf komplekslerini senın üzerinden atmaya calısmıs.
Bana yaklaşamaz şuan bilemedimki böyle hayvanlaşacagını bilemedimEn basta affetmemeliydin. Gercekten cok yazık daha cok zorbalık ederse sosyal medyanın da gucunu alabilirsin surum surum surunsun adi pislik kendisi adammıymıs ta seni begenmıyormus sırf komplekslerini senın üzerinden atmaya calısmıs.
Ailem herşeyi biliyor tabiki
Babamı zor durdurdum
Olmadı asla tartışmalar olurdu ama şiddet hiç olmadı Ben bunları asla haketmedim hiç bir kadında haketmez
Ne terbiyesiz bir adammış fiziginizle vurmuş sizi sevginin ölçütü yok sakın kendinizi çirkin sanmayın adam insan degil en çok okulu bıraktığınıza üzüldüm önce meslek sonra evlilik.Bunlar dün saat 3gibiydi yaşandı çok korkunçtu halada şok içindeyim
Bana yaklaşamaz şuan bilemedimki böyle hayvanlaşacagını bilemedim
Herkez yaparda benim sevdiğim yapmaz derdim daha ağır şeyler var anlatamıyorum ve şokdan unuttugum çok seyde varOha nasıl bir şey yaşadınız siz? Allah korusun. Uzaklaştırma falan çıkartın hemen. Allahım 6 7 sene tanıdığımız sevgili olduğumuz adamlar nasıl böyle canavara dönüşebilir?
Bu arada tecavüze uğramışsınız eğer adam korunmadıysa veya siz korunmuyorsanız hemen ertesi günü hapıyla tedbir alın belki aklınıza gelmemiştir. Bir de şerefsizi baba yapmayın.
Allah Razı olsun amin inşallah dilerim tez zamanda kendi pokunda boğulur boğulsunki yüreğim soğusunÇok geçmiş olsun. O adi organizma dilerim en ağır cezayı alır. Nutkum tutuldu resmen.
O şokla yemin ediyorum Hiç aklıma gelmedi bu nöbetçi eczane bulmam gerekTecavüz etti dedin
Ertesi günü hapı iç lütfen
Belkide hamile kalman için bunu yapti ondan ayrilamaman icin
Asla dönmiycem aslaYasin çok küçük. Yeni bir hayata başlayabilirsin. Bu hayvandan bir an önce kurtul ve tekrar eğitimine başla. Çok geçmiş olsun. Ne olursa olsun, ASLA geri dönmeyi aklından bile geçirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?