Bizimki 9-18
Ama nasıl başlayacağım sosyallesmeye
şimdiye kadar okulda nasıl sosyalleşiyordunuz kuzum siz?Bizimki 9-18
Ama nasıl başlayacağım sosyallesmeye
Üniversitede pandemi ve deprem olduğu için çok sosyallesemedim açıkçasışimdiye kadar okulda nasıl sosyalleşiyordunuz kuzum siz?
Evet yeni insanlarla tanışmak istiyorum en çokBen sizi tam olarak anlamadım. Ne sormaya çalışıyorsunuz? Yeni insanlarla nasıl tanışırım diye mi soruyorsunuz? İşyerinde yeni insanlarla tanışacaksınız, iş vasıtasıyla yeni insanlarla tanışacaksınız, düzenlenen iş dışı buluşmaların bir parçası olarak sosyalleşeceksiniz. Bunun dışında spora gidebilirsiniz, hafta sonu ilgi alanınıza giren etkinliklere katılabilirsiniz.
Ben çalıştıktan sonra sosyalleştim üniversitede tırttımHerkese merhaba. Üniversiteyi yeni bitirdim. Ve şanslıyım ki hemen iş buldum. Haftaya başlıyorum. İş hayatına başlayınca yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmek istiyorum. Hayatımın aşkını kendim bulmak istiyorum. Ama çalışınca bunlara vakit kalıyor mu? Bundan dolayı endiseliyim. Hem çalışıp hem de sosyalleşen var mı?
Ben de üniversitede pek insan tanıyamadım ya pandemi ve deprem olduBen çalıştıktan sonra sosyalleştim üniversitede tırttım
Bir daha göstermesin Rabbim o günleri. Yani bence sosyalleşirsiniz. Ben hayatımın askini çalıştığım ortamda bulmadim ama bunun sebebi kurumumda niyeyse hep kadın hocalar vardıBen de üniversitede pek insan tanıyamadım ya pandemi ve deprem oldu
Benimki de aile şirketi olacak :) İş dışı etkinliklere fuarlara vs katılmak istiyorum ben deBir daha göstermesin Rabbim o günleri. Yani bence sosyalleşirsiniz. Ben hayatımın askini çalıştığım ortamda bulmadim ama bunun sebebi kurumumda niyeyse hep kadın hocalar vardı
Peki nasil girdi bu insanlar hayatınıza? Neler yaptınız?Valla ben de 2014 ocaktan beri çalışıyorum. O günden beri hayatıma tonla tatil aşkı, flört, sevgili, yakın arkadaş , normal arkadaş, dost girdi.
Bence çalışmak sosyalleşmeye asla engel değil
Bir sürü ayrı yerden girdiler. İse girdin diye ölmedin ya:) yine sosyallesiyorsun.Peki nasil girdi bu insanlar hayatınıza? Neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?