Hem çalışıp hem sosyalleşmek mümkün mü?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.327
1.331
83
Herkese merhaba. Üniversiteyi yeni bitirdim. Ve şanslıyım ki hemen iş buldum. Haftaya başlıyorum. İş hayatına başlayınca yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmek istiyorum. Hayatımın aşkını kendim bulmak istiyorum. Ama çalışınca bunlara vakit kalıyor mu? Bundan dolayı endiseliyim. Hem çalışıp hem de sosyalleşen var mı?

Teşekkür ederim. Bizim işte şirket sahipleri fuarlara vs katılıyor. Belki beni de götürürler. Bir aile şirketi. İs dışı etkinliklere de katılmak istiyorum

Yaptığın işe göre değişir.

Tabi doğru ama çalışınca vakit kalıyor mu ben onu merak ettim
Vakit siz yaratacaksınız. Siz yaratmazsanız olmaz,anca işe gider işten gelirsiniz. Bayramları,resmi tatilleri verimli şekilde değerlendirmelisiniz,hep önceden plan program yapmalısınız. O zaman hem sosyalleşirsiniz hem de hayatınız güzelleşir

Tabi doğru ama çalışınca vakit kalıyor mu ben onu merak ettim

24 saat çalışmıyoruz ki sonuçta. İş sonrası bir yerde oturmak bir şeyler içmek, hafta sonu için yapılan planlar, öğle arasında müdürü çekiştirmek...En sevdiğim iş yeri faaliyetleri bunlardı evde çalışmaya geçmeden önce.

Haftanın 5 günü çalışırsan çok rahat sosyalleşirsin. Akşam çıkış saatinde iyiymiş fakat çok gün içinde çok yorulursan akşamları eve gidip dinlenmek isteyebilirsin. Hafta sonlarınızı da dolu dolu geçirirsiniz.

Haftaici ders çalışacağım. En iyisi haftasonu. Cumartesi oglene kadar çalışıyoruz dediler ama

+1

Çoğu şirket 08:30-18:00 çalışıyor hatta bazıları 17:30’da mesaiyi bitiriyor, zamanı verimli kullanmak sizin elinizde. Evli değilsiniz, çocuk yok minimum sorumluluk ve para da kazanınca kim tutar sizi :)

+1

Çoğu şirket 08:30-18:00 çalışıyor hatta bazıları 17:30’da mesaiyi bitiriyor, zamanı verimli kullanmak sizin elinizde. Evli değilsiniz, çocuk yok minimum sorumluluk ve para da kazanınca kim tutar sizi :)
Bizimki 9-18
Ama nasıl başlayacağım sosyallesmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…