Teşekkür ederim. Bizim işte şirket sahipleri fuarlara vs katılıyor. Belki beni de götürürler. Bir aile şirketi. İs dışı etkinliklere de katılmak istiyorumÖncelikle hem işiniz hem mezuniyetiniz hayırlı olsun.
Çalışma hayatındaki sosyalleşme, iş arkadaşları ve onların arkadaşları ile tanışıp vakit geçirme oluyor, en azından benim 7 yıllık tecrübem bu yönde.
Yeter zaten ailemle beraber yaşıyorum kira vs derdim yokParan yeterse neden olmasin?
Herkese merhaba. Üniversiteyi yeni bitirdim. Ve şanslıyım ki hemen iş buldum. Haftaya başlıyorum. İş hayatına başlayınca yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmek istiyorum. Hayatımın aşkını kendim bulmak istiyorum. Ama çalışınca bunlara vakit kalıyor mu? Bundan dolayı endiseliyim. Hem çalışıp hem de sosyalleşen var mı?
Benim iş yerim aile şirketi. İs dışı etkinliklere vs de katılmak istiyorumÇalıştığın yere göre değişir..Bazen hemen kaynasirsin bazem kafa dengi olmaz kimse..hele bi başlayın bunları sonra dusunursunz
Tabi doğru ama çalışınca vakit kalıyor mu ben onu merak ettimÇalışmayınca neyle sosyalleşeceğiz,para yok pul yokken,anca toz bezi ve bulaşık süngeriyle konuşuruz artık.
Vakit siz yaratacaksınız. Siz yaratmazsanız olmaz,anca işe gider işten gelirsiniz. Bayramları,resmi tatilleri verimli şekilde değerlendirmelisiniz,hep önceden plan program yapmalısınız. O zaman hem sosyalleşirsiniz hem de hayatınız güzelleşirTabi doğru ama çalışınca vakit kalıyor mu ben onu merak ettim
Tabi doğru ama çalışınca vakit kalıyor mu ben onu merak ettim
Büyük bir şehirdeyim. Mesai saatleri 9-18. Maaş asgari ücret olur ama kira vb giderlerim olmayacakÇalışma saatlerinize, enerjinize, bulunduğunuz yere ve paranıza bağlı.
Haftaici ders çalışacağım. En iyisi haftasonu. Cumartesi oglene kadar çalışıyoruz dediler amaHaftanın 5 günü çalışırsan çok rahat sosyalleşirsin. Akşam çıkış saatinde iyiymiş fakat çok gün içinde çok yorulursan akşamları eve gidip dinlenmek isteyebilirsin. Hafta sonlarınızı da dolu dolu geçirirsiniz.
Vakit siz yaratacaksınız. Siz yaratmazsanız olmaz,anca işe gider işten gelirsiniz. Bayramları,resmi tatilleri verimli şekilde değerlendirmelisiniz,hep önceden plan program yapmalısınız. O zaman hem sosyalleşirsiniz hem de hayatınız güzelleşir
Bizimki 9-18+1
Çoğu şirket 08:30-18:00 çalışıyor hatta bazıları 17:30’da mesaiyi bitiriyor, zamanı verimli kullanmak sizin elinizde. Evli değilsiniz, çocuk yok minimum sorumluluk ve para da kazanınca kim tutar sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?