Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin Tacıhem bindallı hem tesettür nasıl olacak???????
arkadaşlar aramızda tesettürlü olacak gelinlerimiz vardır:))) ben diyorum ki kına gecesi binallı giyecez ya tesettür nasıl olacak yani başörtü beyaz bidallı kırmızınasıl olur ??????
bilmem ki ? ben kinamda kinamligimi giymistim kina surulmesinden once bindallimi giydim kirmizi turbanim yapilmisti zaten kinaligim ve bindallimda kirmizi oldugu icin ve turbanimdaki detaylar giydiklerimin ikisinide uydugu icin sorun olmamisti benim icin. icine nasil siniyorsa oyle yap
ben bindallı olara böyle bir şey düşünüyorum...kırmızı kaftanı var bde içine böyle bir elbise almayı düşünüyorum sanırım u renk dore ouyor ve baş örtüsü olarak da bu tonlarda bir baş örtüsü düşünüyorum ne dersiniz arkadaşar :)
aynı sorun bende de var: (
bende şöyle düşündüm.bindallımı kabarık,abiye tarzı alayım,abiye almayayım.
yani tüm gece bindallıyla durmayı düşünüyorum açıkçası...ama bakalım,ne olacağı belli olmaz