Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

mihrace canim oglum 10km uzakda bi okula gidiyor.ALLAH korusun birsey olur diye korkuyorum yaninda telefonu bulunsun istiyorum ,hani olurda otobüsü kacirir ne bilim dünyanin herhali var.ben hollanda ve belcika sinirinda oturuyorum almanyada. Burada cok cocuk kacirma olaylari falan var ALLAH korusun ,o yüzden biraz asiri tedirginim ve cok düsüyorum cocuklarin üzerine.5 dakika gec gelseler resmen elim ayagim tiriyor ter basiyor. O yüzden yaninda tel olunca biraz daha rahat hisediyorum kendimi. Yoksa bende onlara her istediklerini alamiyacagimizi anlatmaya calisiyorum zaten alamiyorumda.Mecburen ögreniyorlar bunu . Ama elimden geldiyince yapiyorum iste,Birde ben esimden ayrildim onunda rolu var biraz cocuklarin üzerinde...Bilmem anlatabildimmi....

bu durumda haklısın canım ALLAH kolaylık versin çocuk büyütmek çok zor bende kızımla başım dertte ya 6 yaşında ama felaket birşey ya sabahları evden çıkana kadar bağırıp çağırıyoruz kıyafete ayrı saçına ayrı sinirlenir gönderene kadar deli eder beni. ALLAH sağlıklarını bozmasında katlanacağız napalıma.s.

merhaba güzel anneler.bende bir aslan ve bir melek annesiyim.iyi ki rabbim onları bana vermiş diyorum.sanırım onlar olmasa hayatımın bir anlamı olmayacaktı.allah hepimize kolaylıklar versin sevgilerimle.....

e bende geldim konune aslan anneleri derken galatasaraylı mı yoksa aslan burcumu demek istedin?şaka şaka.melek derken bütün çocuklar melektir

güzel bir kulüp olmuş bizide aranıza alırmısınız.benimde 16 aylık yavru aslanım ve melek bir kızım var ikizler. :1hug: burda abilerimiz, ablalarımız varmış deneyimleriyle bizlere yardımcı olurlar inş.:utangac: a.s.

Günaydin Ikiz Annesi Canim Allah Bağişlasin Yavrularini
Zor Olmyomu 2 Taneye Bakmak Işin çok Zor Vallahi Ben Dede 2 Tane Var Ama Abimiz Büyük Kizim 13 Aylik çok Huysuz çok Yorulyom

hemde çok zor oluyo bide bu aralar çok inatçılar.çok yoruyolar beni.aman sağlıkları yerinde olsunda diyorum.sabır ediyorum.ne güzel sizin abiniz yardım eder ama.

tüm aslan ve melek annelerine selamlar.
benimde bir aslanım ve bir meleğim var..onlar benim dünyam hayatımın anlamı.
rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın ve korusun..

anne10044.jpg

tüm aslan ve melek annelerinin anneler günü kutlu olsun

selam bende hem aslan hemde melek annesiyim.ilizler haklı biraz atraksyon lazım uyanın aslan ve melek anneleri sınıfta kalcaksınız yoksa

selam benimde minnacik bir meleyim var henuz dort aylik..bide yavru aslanim var dort yasinda olacak ...

slm kızlar benimde 9yasında bi aslanım var adı batuhan 8 yasındada bi meleğim var [tabi ne kadar melekse)adı hazan çok mu çok yaramazlar akşama kadar dur sus yapma etme demekten bitiyorum artık çokda kavga ediyolar allah canlarını sağ etsin annelere bol sabır çocuklarada sağlık sıhhat akıl fikir versin rabbim allah kimseyi çocuklarının acısıyla sınamasın(AMİN)

Mrb hanımlar bende 2 arslan bir melek var. en buyuk arslan 9 yasında onun kuçugu 6 yasında en kuçugumuz ise 11 aylık ocakta 1 yasında olucak nasipse 2 buyuk çok akıllı çok efendiydi ama en kuçuk gelince ortalık karıstı şimdi accık şeytanlastılarmı ne delikafadulden

2 arslan bir melek annesiyim Allah herkese bu 2 tadıda tatmayı nasip etsin :emir_bebek:

Back