Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

ne yapacağımız meçhul:)))

tanışacağız çocuklaırmızla alakalı şeylerden konuşacağız

benimde bir meleğim birde aslanım var bende buradayım.kızım17 yaşında oğlum beş yaşında

selam,benim de Alperen ve Selenay isimli bir aslan ve meleğim var.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.Hem de sormak isterim,oğlumla ilgili bana fikir verin lütfen.sekiz yaşında birkaç gündür hep halsiz ve hastayım diyp duruyordu.doktora götürdük tahlillerin hepsi temiz çıktı ama doktor oğlumun depresif bir yüz hali olduğunu psikolojisinin bozuk olabileceğini söyledi.korku dolu gözlerle bakıyormuş.ona ulaşamıyorum,konuşmak istemiyor,içine kapanaık ve hep düşünceli.onu konuşmaya sorununu öğrenmeye nasıl ikna edebilirim tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var.

Aslanım,koçum,yağızım 19 luk Levent'im

Kuponum,gözümün nuru, 21 lik Melis'im onlar benim herşeyim.

hem aslanım var hemde melekim zati oğlan aslan burcu kızında adı melek burası tam benlik yanee

heyyyyyyyyy!! kızlar nerdesiniz ya ben yoktum kimsede uğramamış buraya yaw niye sahipsiz bıraktınız burayı aaaaa

Ya Ben Nerelerde Gezmişim Ahada Burasiymiş Benim Yerimmm .hem Kizim Var Hemde Oğlummm Kizim Ece 15 Oğlum Osman 18 Yaşinda Engin Tecrübelerimden Yararlanabilirsiniz Kizlarrrr

Ya Ben Nerelerde Gezmişim Ahada Burasiymiş Benim Yerimmm .hem Kizim Var Hemde Oğlummm Kizim Ece 15 Oğlum Osman 18 Yaşinda Engin Tecrübelerimden Yararlanabilirsiniz Kizlarrrr

sende hoşgeldin hasibema.s.a.s.zaman zaman paylaşırız sorunlarımız ALLAH onların sağlıklarını bozmasın inşallah :nazar:

kızlar nasılsın bakalım. bzi melek ve burakla bu aralar gayet mutluyuz.. bide kızın kıskançlıkları olmasa daha ii olcakta.. neden böle yapıyorsun dediğimizde kıskanıyorum diye bide sölüyo velet..

Benim de 2 oğlum 1 kızım var.Allah hepimizin çocuklarının mutlu geleceklere ulaşmasını sağlasın.Ne yapacaksak ben de varım.

Ya simdi ben hangisine üye olacagim anlamadimkafamçokkarıştı
canım senin nen var:Roflol::Roflol:

bir kızı bir oğlu olan burayaa.s.
sadece oğlu(ları) olan aslan anneler topiğinea.s.
sadece kızı(ları) olanlarda melek anneleri topiğinea.s.

ok?

ne yanii bizim klüp doğru yer değil mi? :1closedeyes:

yağmur ve yeşlilimi bırakmam sana mihrace hanımm transferr ettim bilee:Roflol::Roflol:

Back