Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

kızlar nasılsın bakalım. bzi melek ve burakla bu aralar gayet mutluyuz.. bide kızın kıskançlıkları olmasa daha ii olcakta.. neden böle yapıyorsun dediğimizde kıskanıyorum diye bide sölüyo velet..

BENİM KIZDA ÇOK KISKANIYOR OĞLANI.OĞLUM ÇOK MAZBUT ÇOCUK HALBUKİ.. BU KIZLAR NEDEN BU KADAR CADI YAAAAAAA:1no2:

benim bir oğlum 17 birde cadımı cadı kızım 11 var akllah hepimizinkileri bağışlasınnn harika şeyler bunlar ya evlat... :1hug::1hug::1hug::1hug:

hoşgeldin tılsım...

evet bencede kızlar çok cadı ama bizde kıskançlık olmadı aradaki yaş farkından olsa gerek... bide süslü ki sormayın okula giderken ayrı giyinir gelince ayrı. benim takılarımı alır takar saçlarını bana toplatmaz kendi modeller yapar tokaları zor çıkarırım saçından:)))

BENİM KIZDA ÇOK KISKANIYOR OĞLANI.OĞLUM ÇOK MAZBUT ÇOCUK HALBUKİ.. BU KIZLAR NEDEN BU KADAR CADI YAAAAAAA:1no2:

sana çok katılıyorum benimde 10 yaşında bir oğlum (timuçin) birde 4.5 yaşında kızım (hilal) var oğlum dünya iyisi kızım evin cadısı:Roflol::Roflol::Roflol:
yanlız dikkat ettim büyük çocuk hırçın olursa küçük sakin kalıyor yada siniyor diyeyim ama büyük benim oğlum gibi mazbut sessiz kendi halinde olunca küçükler azıtıyor bence iş bize düşüyor küçük diye korumaz adaletli davranırsak doğru olacak gibi ben şahsen basit kavgalarda hadi barışın zaten iki çocuğum var onlarda küserse ben çok üzülürüm diyorum ama önemli bir konuda sorun olunca ikisinide çok dikkatlice dinleyerek haksız olana ceza veriyorum yoksa bazı arkadaşlar her kavgada iki çocuğunu birden cezalandırıyor o zaman çocuk suçu bende yapsam diğeride farketmeyecek diye düşünüp daha rahat davranıyor o yüzden hem çok dikkatli hemde çok adaletli olmak gerekiyor:nazar:

aaaaaa ne oluyor minerwa lütfen canım üyelerimize dokunma yoksaaaaa:mymeka::mymeka:

niyemişş :1closedeyes: hep sen çalıyon bizim üyelerii a<zcık da biz çalalım la nolcak :Roflol::Roflol:

hemm o bireysel bi iltifatt mihrace hanımmm :1rolleyes:

benim oğlum iştahsız bir çocuk,2 gündür üzüm suyu içiriyorum iştahı artmaya başladı,tavsiye ederim.

unuttunmu yoğun ısrarlarına dayanamayıp üye oldum kulübüne:mymeka:

:Roflol::Roflol::Roflol: yapma yaa tüh kaçırdık mı seni şimdi :dance::dance:

tamam tamam bi daha çizmicem karizmanı müdire hanım gel hadii naniknaniknaniknanik

iyi akşamlar anneler nasılsınız??? a.s.

ben sabah kızıma çok sinirlendim:kızgın: sonra bir güzel oturdum ağladımsenağlama sonrada temizlik yapmak için çiftliğe gittim:Roflol:

kızımla kıyafet konusunda çok sık bağrışıyoruz ya kendisine seçtiriyorum kıyafetini ama yine huysuzlanacak bişey buluyor.bu konuda çok huysuz uzun süredir böyle ya çorabı sıkar ya kolları iyi değildir ya saçı iyi toplanmamıştır. hayır kendiside toplasa saçını yinede bir bahane bulur bağırır.sabahta yine bişeylere kızdı okula gitmicem diye tutturdu son zamanlarda sık sık okula gitmicem diyip duruyor tabi biraz babadan yüz alıyor bu konuda babada okula gitmesini istemiyor 3 yaşından beri gidiyor okula. kızım okulu çok seviyor ama son günlerde istemiyor cuma günü sene sonu gösterimiz var sonra göndermicem valla bende bıktım her sabah yaka paça okula göndermekten.birde en çok üzüldüğüm ve kızdığım ne yaparsam yapayım sen beni sevmiyorsun diyi duruyor başkalarına kızıncada aynı şeyi söylüyor siz beni sevmiyorsunuz. o bana dedikçe ben seni çok seviyorum diyorum ama nafile. sizin cadılardada varmı böyle sorunlar. nasıl yapsamda bu huylarını düzeltsem bilmiyorum... ayyy ne çok yazmışım... içimde kalmadın dimi ama:)))

:nazar:benimde hem aslanım hemde meleğim var nolcek . amaaan benim oğlanda kızı bi kıskanıyor kafayı yiycem kafamçokkarıştı

hepimize... yeni girdiğimiz haziran ayınında diğer aylar gibi huzurlu mutlu sağlıklı geçmesi dileği ile..çocuklarımızla elele..yürek yüreğe...

merhaba canlar...elina hoşgeldin aramıza...
yeşilim dileklerin için teşekkürler. umarım hepimiz için ulus olarak millet olarak güzel bir haziran ayı geçiririz ve önümüzdeki aylarda güzel geçer inşallah.

yagmur'cum cumadan beri yokum canım çiftlik evini temizlik için gitmiştim bu akşam döndüm yorgunum ama gelirgelmez siteye koştum.

herkese iyi geceler...

pazar günü sınava girecek olan evlatlarımıza başarılar diliyorum. ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın. inşallah istedikleri bölümü kazanırlar.a.s.a.s.

Back