Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

003qq7.jpg

selamlar arkadaşlar.benimde bir kızım ve bir oğlum var.kızım 9 yaşına girdi busene.3 e gidiyo. oğlumda 4 olcak yakında.allahım cümlemizin evlatlarını bağışlasın.güzel kaderler versin.bahtları açık olsun inşallah.sağlıcakla kalın......sevgilerimle....

merhaba arkadaşlar....benimde iki oğlu bir kızım var...Allah herkesin evladına hayırlı ömür versin tüm anneler çocuklarını görmek istedikleri yerlerde görsünler inşaallah diyorum........:kahve:

merhaba arkadaşlar benim 7 yaşında alper isminde oğlum 3 aylık zeynep naz isminde kızım var allahıma şükürler olsunki hem erkek hemde kız evlat nasip etti bana her ikisininde yeri ayrı

selamlar... Ya ben en son 13/11/2007 de mesaj yazmışım sonra bir daha yazmamışım, hiç kimse de beni merak etmemiş. Bu kadın nerde öldü mü kaldı mı niye gelmiyor?

Neyse... Geldim artık sık sık görüşürüz inşallah bundan sonra. Ben eski mihrace, tanıyanlar hatırlar(umarım) tanımayanlarlada tanışırız :))) Şimdilik hoşçakalınnnnnn

Merhabalar..Benimde 1998 doğumlu kızım,2008 doğumlu oğlum var..

Yaşım yettiği sürece her on yılda bir doğuucam deermişim..:)))

Hepimizin evlatları Allah emanet..
:Saruboceq:

Back