Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

valla anneler ben yokum diye sizde hiç uğramamışsınız buraya nerelerdesiniz gelin hadi görüşelim kaynaşalım yeniden

herkesin kulubu almış başını gitmiş bizimki yerinde saymış hadi bakalım artık canlanalım kızlar hadi hadi çok geç kaldık heeeee

Bendede var bitane aslan bitane de melek... 5 yaşında kınalı kızım meleğim ... oğlmda 3 yaşında... hakkaten kedi köpek gibiler ya çıldıracam valla

ayyy birde bende var .kızım melek gibi 12 yaşında oğlum 3 yaşında o diğerinden işte. hiç geçinemiyorlar çıkdıracağım artık yaaa :1shok:

resimde de görüldüyü gibi hem aslan hemde melek annesiyim allah herkezin gönlüne göre versin inş sağlık ve sıhatle büyütelim evlatlarımızı (ALLAH İSTEYİPTE OLMAYANLARADA VERSİN İNŞ)

ben bu sayfayı yeni gördüm inceledim hoşuma gitti arkadaşlar aranıza alırsanız sevinirim kahve :içelim:.......benimde bir arslanım ve birde dünya tatlısı meleğim var.çağrı ve gonca.ve çok seviyorum onları hepimizinkileri allah bağışlasın hayatta yaptığım ve kendimle gurur duyduğum tek şey varsa oda arslanım ve meleğim. iyiki varsınız yavrularımCADIARZUyerimseniben

ayyy birde bende var .kızım melek gibi 12 yaşında oğlum 3 yaşında o diğerinden işte. hiç geçinemiyorlar çıkdıracağım artık yaaa :1shok:

arkadaşım sana bir önerim var nacizane ....melekle arslanın kavgalarına hiç karışma duyma görme onlar kapışırken sen müziği son ses aç tınma onları bak o zaman sorunlarını kendi aralarında nasıl halledecekler.biraz zor ama inan bana rahat edersin dediğimi uygulaa.s.a.s.

inan o dediğini bazen yapıyorum. teşekkür ederim yinede . faydasınıda görüyorum bazende ağlayaraktan her ikisi yanıma geliyorlar.senağlama

ben yeni farkettim burayı ya nasıl da kaçırmışımbenneyaptımki
benim de 13 yaşında meleğim ve henüz 10 aylık aslanım var Allah herkesin meleklerini ,aslanlarını ailelerine bağışlasın:1hug:

merhaba MIHRACE benimle de arkadas olursan cok sevinirim by

selam kızlar hoşgeldiniz bende pek fazla uğramıyorum buraya artık gelelim ve çocuklarımızla ilgili birbirimize danışalım..ne dersiniz???

selammm kimse yokk.benimde 2 tane meleğim var onları çok ama çok seviyorummm canlarım onlar benimm.

Merhabalar .bende sizlerdenim. 10 yasinda oglum,7 yasinda kizim var .Inanin artik ne yapacagimi sasirdim.acaba hata bendemi diye düsünür oldum artik. ya cok kavga ediyorlar cokkkkkkk. sabah basliyor yataga girene kadar.onlar yatip uyudugunda sanki bütün gün tas tasimis gibi yorgun yigilip kaliyorum koltuga.bazi arkadaslar sen abartiyorsun ,herkesin ki öyle kardes kavgasi hep olur diyorlar. ama canlarim bütün bi gün bagris cagrisla gecermi yaaaaaa??? :uhm: neolur bana birseyler söyleyin ,yoksa yiyecem ben kafayi :a015:

yaşları yakın olunca genelde olur kavga sen aradan çekil onları kendi haline bırak kendileri halletsinler sorunlarını. zamanla geçecektir sabırlı olmak lazım diyorum diyorumda bazen bende sabredemiyorum.benim kızda her sabah okula giderken mutlaka tartışmalı çıkar evden ya kıyafeti sorun olur ya saçı sorun olur evdekiler her gün kavgamızdan şikayetçiler valla büyüyecekler ama bizede olan olacak işte. allah sağlıklarını bozmasında yine ne yapalım biz katlanırız.

Benim oglum böyle degildi .Hani yasi daha 10 olmasa dicem ki bülüg cagi problemleri ama 10 yasinda da olmazkiiii... Bugün yine tartistim oglumla,ceptelefonunu aldim elinden,Benimle saygili konusmayi ögrenmedikce de sana telefon falan yok dedim.Tabii ki cok sinirlendi ama sonra uysallasti.fakat vermedim telefonu.Sanirim birazda hata bende var,cok yüz veriyorum . Ceza vermeyi beceremiyorum ,hep isteklerini yerine getirmeye calisiyorum.Evde benim sözümün gectigini ,eger kurallara uymazlarsa ceza alacaklarinin bilincine varirlarsa ,belki biraz daha sessiz gecer günlerimiz.cocukdoktoruna danisdim,cocuklar sinirlarini bilmeli .sinirlari SIZ belilemelisiniz dedi.Yoksa ileride de cok uyumsuz olurlar dedi.Bakalim bu sefer ne kadar dayanabilecegim ceza vermeye ,INSALLAH bu sefer basarili olurum.Allah hepimizin evlatlarini korusun... aminnnn

ceylin'cim 10 yaşında ki çocukta telefonun ne işi canım erken değil mi daha aslında çocuklarımızı bu hale biz getiriyoruz her isteklerini yerine getiriyoruz ve yok kelimesini öğrenmiyor. doyumsuz çocuklarımız oluyor.suç bence bizde kendimizi önce değiştirmemiz gerekir sonra çocuklara birşeyler öğretebiliriz. bende kızımla yaşıyorum aynı şeyi ne görse istiyor 6 yaşında daha her zaman her istediğimizi alamıcamızı anlatıyorumö artık ne kadar aklına girerse...

mihrace canim oglum 10km uzakda bi okula gidiyor.ALLAH korusun birsey olur diye korkuyorum yaninda telefonu bulunsun istiyorum ,hani olurda otobüsü kacirir ne bilim dünyanin herhali var.ben hollanda ve belcika sinirinda oturuyorum almanyada. Burada cok cocuk kacirma olaylari falan var ALLAH korusun ,o yüzden biraz asiri tedirginim ve cok düsüyorum cocuklarin üzerine.5 dakika gec gelseler resmen elim ayagim tiriyor ter basiyor. O yüzden yaninda tel olunca biraz daha rahat hisediyorum kendimi. Yoksa bende onlara her istediklerini alamiyacagimizi anlatmaya calisiyorum zaten alamiyorumda.Mecburen ögreniyorlar bunu . Ama elimden geldiyince yapiyorum iste,Birde ben esimden ayrildim onunda rolu var biraz cocuklarin üzerinde...Bilmem anlatabildimmi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…