- 8 Ağustos 2022
- 374
- 25
- 33
Sezeryan oldum ve hastanedeyken sütüm yoktu ikinci gün yüzde 5 kilo vermişti hemşire çok kotu değil ama tavsiyem mama verelim sarılık olmasın vesaire ben de tamam dedim kaşık mamayla veryorduk önce ben emziriyorum sonra mama . Eve geçince aynı rutini devam ettirdim aventin biberonuyla 30 ml ictiginde bitecekken bile hala çok işahlıydı dedim acaba daha mı istiyor ac bu kız yetmiyor mu deyip bı kere Bir 30 ml daha verdim toplamda 60 ml oldu onu da içti ve o zamandan beri 60 ml altında durmuyor . Sütüm git gide daha iyi geliyor ama tabi fışkırmıyor böyle emmeden sonra kusuyor bile doyuyor gibi geliyor aslında sutumle ama bir saat iki saatte ağzında kalsa hala araniyor göğsümde uyuyo bıraktığım gibi tekrar aranıyor o mamayı almayana kdr uyumuyor annem bir de emzik tutturdu iki gün önce onun dengesizligi mi bilmiyorum vermiyorum emzik artık yani özetle beslenme çok sıkıntılı ben mamayı bırakır diye ne kdr göğsümde süt versemde sonu mamaya gidiyor ve bir süre sonra memeni reddeder diyor herkes doktorlar dahi var mı benim gibi olan hem anne sütü hem mama lütfen yardım edin çöktüm resmen vücudumda derman kalmadi bu arada 9 günlük bebeğim