Hem ağlarım hem giderim

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
kızlar düğünüme cok var ama bazen aklıma o sahneyi getirince gözlerim doluyo evden nasıl gelin çıkıcam ya bir evin bir kızıyım ilk cocugum ılk torunum vs vs bana şimdiden zor geliyo sakinleştirici alsam fayda edermiki siz nasıl oldunuz bu aşamada

ayy cok zor bir an benimde o anı düşündükçe hemen gözlerim doluyo...bilmiyorum bende nasıl olacağını( bazen nişanlıma biraz daha erelesek mi yoksa diyorum ama tabi o asla diyo

Allah başka dert vermesim:).Aynı şehre mi gelin gideceksin.Sakinleştirici eder tabi fayda ama etkisi geçince?Sakinleştiricini vereceği fayda birkaç saatlik olur
Allah mesut etsin .

ayy cok zor bir an benimde o anı düşündükçe hemen gözlerim doluyo...bilmiyorum bende nasıl olacağını( bazen nişanlıma biraz daha erelesek mi yoksa diyorum ama tabi o asla diyo

ay aynen zor olcak zor allah yardımcımz olsun valla peşin peşin söylicem ağlamayın ağlatmayın hele kına allahım zorla ağlatcaklar bizi ya

Allah başka dert vermesim:).Aynı şehre mi gelin gideceksin.Sakinleştirici eder tabi fayda ama etkisi geçince?Sakinleştiricini vereceği fayda birkaç saatlik olur
Allah mesut etsin .

çok tşk ederim başka şehre gitmiyorum allaha şükür ama o kapıdan cıktıktan sonra ha uzak memleket ha bi kat asagısı fark etmez ki

başlık zatn butun duyguları anlatıyo başka söze ne hacet.hakikaten hem ağlarız hem gideriz
bende tek kızım ve gurbete gidecem baklım nasıl olacak herşey bitarafa ben en çok kardeşimden ayrılacağım için üzülüyorum.o benim en kıymetlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…