Merhabalar bende sürekli öyleydim her gece istifar ediyordum her gün maden suyu içerek geçiriyordum yürüyüş vs hiç fayda değil zaten kilo kaybı evet olmuştu ama her gitmemde bakteri var dediler gönderdiler icmedigim antibiyotik kalmadı artık endoskopi yapın dememe rağmen hicbiri yapmadi daha da kötü oldum en sonunda bı doktora gittim içtiğim ilaçları gösterdim hiç bişi fayda etmedi dedim en son bı endoskopi yapalım bakalım dedi 2 ay sonra endoskopi yapıldı parça alındı gastrit ve helikobakteri var dedi 2 türlü antibiyotik yazdi oruca denk geldiği için çok düzenli icemiyirdum ilacın biri yan etki yaptı dozu düşürmek zorunda kaldık birini içtim 2 kere tekrar ettirdim ilacı o arada bide kudret nari yiyordum onunda çok faydasini gördüm şükür şimdilik bişi yok arada çok az ağrı oluyor geçer seninkide insallahMerhaba arkadaşlar aranızda helikobakter tedavisi olanlar var mı ? İlaç ve iyileşme süreci hakkında bilgi verir misiniz lütfenMidemde her an rahatsızlık var . Yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor.. Gün içerisinde çarpıntı, bir anda baş dönmesi ve kilo kaybı yaşayanlar oldu mu aranızda ? Sürekli yorgun hissediyorum.. Yürüyüşe çıktığımda hemen eve dönmek istiyorum çünkü mideme baskı yapıyor.. ilk kez böyle şeyler yaşıyorum hayatımda .. Benle bu süreci paylaşırsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim.. Bende yarından sonra ilaç tedavisi başlanacak .. Ama ilaçlardan ve sayısının fazla oluşundan biraz tedirginim.. Allah yardımcımız olsunMerhabalar bende sürekli öyleydim her gece istifar ediyordum her gün maden suyu içerek geçiriyordum yürüyüş vs hiç fayda değil zaten kilo kaybı evet olmuştu ama her gitmemde bakteri var dediler gönderdiler icmedigim antibiyotik kalmadı artık endoskopi yapın dememe rağmen hicbiri yapmadi daha da kötü oldum en sonunda bı doktora gittim içtiğim ilaçları gösterdim hiç bişi fayda etmedi dedim en son bı endoskopi yapalım bakalım dedi 2 ay sonra endoskopi yapıldı parça alındı gastrit ve helikobakteri var dedi 2 türlü antibiyotik yazdi oruca denk geldiği için çok düzenli icemiyirdum ilacın biri yan etki yaptı dozu düşürmek zorunda kaldık birini içtim 2 kere tekrar ettirdim ilacı o arada bide kudret nari yiyordum onunda çok faydasini gördüm şükür şimdilik bişi yok arada çok az ağrı oluyor geçer seninkide insallah
Amin inşallah geçer Allahın izniyle kudret narı bence mutlaka dene gerçekten çok faydasını göreceksinÇok teşekkür ederim.. Bende yarından sonra ilaç tedavisi başlanacak .. Ama ilaçlardan ve sayısının fazla oluşundan biraz tedirginim.. Allah yardımcımız olsun
çok teşekkür ederimAmin inşallah geçer Allahın izniyle kudret narı bence mutlaka dene gerçekten çok faydasını göreceksin
Saglam diyet gerekiyor sogan salca domates biber kesinlikle yok et dokunuyor limon Portakal dokunuyor ilactan cok diyet e dikkat etmek sart
Kok sebzeler ve brokoli mutlaka olmali. Özellikle brokoli hic eksik olmasin
Ben gecen yıl bu tedaviyi gördüm,günde 3 farklı antibiyotik,şurup,mide koruyucu,bizmut denen bir ilaç dahil olmak üzere torba dolusu ilaç içtim.Suan daha iyiyim arada kudret narı içiyorum mide ağrılarım tekrar başladığında.
1000 mg lık tan günde 2 kez,650 mg 2 kez,500 lük tek sefer içtim.Şurup ve bizmopen de 3 kez yine3 farklı antibiyotik günde kaç defa içtiniz acaba???
Biraz ağır geldi tabi ama tedaviyi tamamlamaya mecburdum,gecmiş olsun sizeumarım ağır gelmemiştirçok teşekkür ederim
size de geçmiş olsunBiraz ağır geldi tabi ama tedaviyi tamamlamaya mecburdum,gecmiş olsun size
Tedaviye başladınız mı? Bahsettiğiniz belirtileri birebir yaşadım. Bunların yanında nefes darlığı vardı. 12 kilo verdim. Brokoli ve kudret narı tavsiye ediliyor. Gerçeği ben daha denemedim. Bu Mayıs ayında tedavi gördüm. Günde 3 defa almam gereken antibiyotikleri bana ağır geldiği için 2 defa aldım.size de geçmiş olsun