Helallik alamadım içim rahat değil hiç ne yapmam gerek

helallik öyle lafla ağızla alınacak şey değil.
ağızdan helal ettim dese dahi, Allah katında herkes döngüsünü yaşar.
Siz önce kendinizi affedin. Siz kendinizden, ailenizden, kardeşinizden özür dileyin.
Hayatınızda her ne sorun varsa bunun sebebi kendi döngünüz. Ne demek istediğimi anlarsanız belki döngüden kurtulursunuz.

Sapık gibisin, helal ettim diyince sen birden bire yalan söylememiş gibi olmayacaksın. Adam zaten öğrenmiş, sen madem günahından çok korkuyosun tövbe et Allah ile aranda artık. Adamı rahat bırak.

Adam polisi arasa, kapımın önünde beni gözetliyor, bir şey yapacağından korkuyorum dese polise de yalanlar sıkarsınız gibime geliyor. Çok tehlikeli birisiniz, ipe götürür cinstensiniz. Adam hakkımı helal etmiyorum dese o helalliği alana kadar yapabileceklerinizden ben bile tırstım. Derdiniz o değil çünkü. Kaç kez konu açtınız. İşinize gücünüze bakın rahat bırakın insanları. Ne hakkınız var bu kadar taciz etmeye?

Adam yalanlarınızdan rahatsız olup ayrılmış ki bu en doğal hakkı. Yine de güzellikle bitirmiş, gayet iyi vedalaşmış. Helallik istemeliyim diye bahaneler üretip adamı saplantı haline getirmişsiniz. Daha fazla rahatsız edip de tacizci konumuna düşmeyin. Ayrılık sonrası destek alan bir sürü insan var, siz de deneyebilirsiniz.

Bi şey yapmam zaten artık

Anlatmadığınız için de içinizde kalmış olabilir. Ben sorayım o zaman, neden yalan söylediniz? Kardeşinizi ve yaşadığınız yeri neden sakladınız? Çekindiğiniz şey neydi ?

aşkım baskı yapıyorsunn adama ters teper gitme üzerine takıntılı olduğunu düşünür benım aklım çıkar biri bana bu kadar ısrar etse lütfen uzak dur bak sana iyi gelmiyor mantıksız şuan düşündüğün şeyler oda karşı tarafı ürkütür o kadar saçma sebepten ne helalliği istiyorsun gerek yok

Vallahi ilk defa bi yazıyı okurken içim daraldı öfff bu ne bee!diye .İnsanlar sana destek al diyor sen Sadaka helallik deyip duruyorsun.Arkadaşım yazdıkların o kadar inandırıcı değil ki amacının tekrar adamı görmek olduğu o kadar anlaşılıyor ki .Amann yazarken ben daraldım

Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim.
Siz iyi misiniz? bunu bi erkek yapsa burda denmeyen sey kalmamıstı sız resmen tacız edıyosunuz adamı? insallah sizi şikayet eder. ne hakkı ne yalanı bu kadar perısanlık bı durum yok adam sızı yeterı kadar sevmemıs sevseydı neler affedılıyor bı bılsen burda acılan konuları okumadın mı kadınlardan pay biç. Adam sizi bahane bulmuş ve sallamış. Sizi sevmiyor önemsemiyor yapışmışsınız evine bulup gıtmek ne demek 7 ay sonra ınsallah sıkayet eder.

Bi şey yapmam zaten artık
Anlatmadığınız için de içinizde kalmış olabilir. Ben sorayım o zaman, neden yalan söylediniz? Kardeşinizi ve yaşadığınız yeri neden sakladınız? Çekindiğiniz şey neydi ?
Evet içimde kaldı ve Hepte kalacak artık o son hamleyle anlatırım dedim yine olmadı. Artık yapacak bi şey de kalmadı

Yok canım zaten son kurşunu da kullandım benim artık yapacağım bi şey kalmadı. Kimseyi rahatsız etmek gibi niyetim de yok bana da yapılsa hoşuma gitmez çünkü. Sadece anlatıp içim rahatlasın istedim olmadı

Param yok terapi alacak işten çıktım

Beddua edince eline ne geçti

için bu şekilde rahatlamayacak adamın ayrılmak için bahanesiymiş o,
kabullen artık geçmişte yaşayamazsın bunun bi sonu yok inanki kendi ömründen çalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…