Helallik alamadım içim rahat değil hiç ne yapmam gerek

Kötü olmuş ya msj atıp,arayıp üstüne bir de evinin adresini öğrenip gitmissiniz.Degerinizi lütfen bu kadar düşürmeyin.Baştan yalan söylediğiniz için üzgün olduğunuzu belirtmişsiniz zaten, tekrar aynı konuyu açıp helallik alacak bir durum yok.Artik kendinize odaklanın unutun onu da.

Seni hatırladım. Lütfen yapma artık.Bak defalarca denedin. Seni polıse verse suçlusun. Taciz edıyo benı dese suçlusun. Ayrıca ortada bı hak yok

Ya defalarca yazdı aradı çocuk bunu engelledı. Hatta yenı bırını buldu. Kınamıyorum ama dava etse yemın ederım çocuk haklı cıkar

Zaten adam size ayrılırken “Sen harika birisin, beni güzel hatırla.” demiş. Hakkını helal etmediğini düşündüren ne? Bu cümle bile içinizi rahatlatmıyor da 50 liralık sadaka mı rahatlatacak? Madem sadakayla rahatlayacaksınız adamın kapısına dayanıp taciz edeceğinize direkt sadaka verseydiniz ya. Bu “helallik” hikayesine kendinizi bile inandıramıyorsunuz ama tabii takıntılarınıza ve tacizinize bir kılıf uydurmanız gerek. Mitomani ve obsesyon klinik yardım almanız gerektiğini hissettiriyor bana. Hayatta kolaylıklar dilerim.

Ya defalarca yazdı aradı çocuk bunu engelledı. Hatta yenı bırını buldu. Kınamıyorum ama dava etse yemın ederım çocuk haklı cıkar
Çocuk benim iznim olmadan beni araştırmış kardeşimin Tc sine kadar ben de onun evini buldum aynı şey

Burda yazdığından daha fazla aramış yani şaşırdım.Bir de engellemeler falan..Engeli geri kaldırmış mı ki konu sahibi ulaşmış kendisine?
Ya kardeşim yok öyle bi şey. Ayrıldıktan sonra 1 kez aradım açmadı. Doğum gününde mesaj atıp kutladım cevap vermedi bu kadar. Engelleme falan olmadı

Ya kardeşim yok öyle bi şey. Ayrıldıktan sonra 1 kez aradım açmadı. Doğum gününde mesaj atıp kutladım cevap vermedi bu kadar. Engelleme falan olmadı
Tamam artık arama hiç bir şekilde.Yani umarım denk gelme gibi bir durumunuz da olmaz.Çünkü küçük düşürmüşsün kendini.Çocugu hiç görmesen en azından hiç bu durumlar yaşanmamış sayar çocuğa karşı kendini küçük düşürme hissinden çıkman daha kolay olur.Bu yaşadıkların ders olsun,karşına başkası çıktığı zaman benzer hataları yapmazsın en azından.

Yok denk geleceğimizi sanmıyorum

Asagi in konuşalım demek yerine hakkını helal et içim rahat değil diyebilirsiniz bence

Bunu asla aşşalamak için yazmıyorum fakat siz ruh hastasımısınız???
Ruhsal problemleriniz mi var?

Bir insan, 3 kardeş olup neden 2 kardeşiz der üstüne üstlük oturduğunuz yeri yalan söyleyip başka yerden kendini aldırmak…

Adam o kadar haklı ki sizinle görüşmemekte.

Eğer kisiliginiz böyle ise asla evlenmeyin bakın soz insanı katil edersiniz.
Size bu yaptığınız normal gelebilir ama bu kadarı çok ileri…

kapısına gidene kadar mesaj atıyorsunuz ya ben sana söylediğim yalan için vicdan azabı çekiyorum. helallik istiyorum diye yaz. hayır diyeceğini sanmıyorum. madem amacın helallik istemek illa kanlı canlı görüşerek olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…