Helallik alamadım içim rahat değil hiç ne yapmam gerek

Ben bu yalanı onun dışında kimseye yapmadım evet herkese yapsamhaklısın beni kabullenmez tanımıyodum çok iyi böyle yalan söyledim en başta sonra da devam etti

Konuşmak istiyorum diyene kadar hakkını helal et deseydiniz ya? Mesaj olarak yazıp gönderin. Yalan sebebini illa diyeceğim diyorsanız da kısaca açıklama yapın. Ailemden, yaşadığım yerden utandığım için yalan söylemek zorunda kaldım gibi (yanlış hatırlamıyorsam kardeş sebepli utanıyordunuz).

Tekrar barışmak için kapısına dayanmışsınız izlenimi vermişsiniz. Onun yerinde olsaydım ben de inmezdim.

Başınıza gelenlerin onunla hiçbir alakası yok. Siz, olan her kötü olayı o konuya bağladığınız ve helallik almazsanız bu olayların devam edeceğine inandığınız için bunları yaşıyorsunuz. Olay bu tamamen.

O zaman insanların büyük kısmının hayatı yok olurdu. Kendinize gelip rahat olun bence. Uzak durumun artık rica ederim. Yeteri kadar kendinizi küçültmüşsünüz zaten.

Evet ama artık yazamam bunu

Şu an yazsam olur mu ki üstünden 2 gün geçti

Ben bu yalanı onun dışında kimseye yapmadım evet herkese yapsamhaklısın beni kabullenmez tanımıyodum çok iyi böyle yalan söyledim en başta sonra da devam etti
Valla sen yaparsın, bu bi cesaret işi, akıl işi, fesatlık hasetlik işi…
Bu yaptığını kimse kolay kolay yapmaz.

Beni kabullenmez ne demek? Seni kabul etmeyecek insanla ne işin var?
Tanımadığın insan ise neden hayatına sokuyorsun. Madem hayatına soktum neden bu kadar profesyonel yalanlar…

Şu an yazsam olur mu ki üstünden 2 gün geçti
Ya saçmalama Allah aşkına hala yazsam mı diyosun. Bu şekilde devam edersen senden şikayetçi olur başına iş alırsın. Adamın umrunda bile değilsin hala helallik açıklama peşine düşmüşsün.
Sizin gibi insanlardan korkulur ne kadar yapışık davranıyosunuz. Bunu yapan bi erkek olsaydı ya sağlam bi dayak yerdi ya uzaklaştırma kararı verirlerdi

Hareketlerinizin mantıklı hiçbir tarafı yok takıntılı eski sevgilisiniz. 7 ay önceki eski sevgilim evimi bulup aşağı in vicdanım rahat değil konuşalım dese polisi ararım.
Tuhaf ve rahatsız edicisin

Hey Allahım okuduğunu anlamıyo musun ben çocuğu geri mi istiyorum bu suçluluk duygusu nasıl geçer onu soruyorum
Sanırım bu olanlardan dolayı çocuğun hala üzgün olduğunu düşünüp vicdan yapıyorsunuz. Ona karşı içinizde acıma duygusu oluşmuş
Zihninizi bu düşüncelerden uzaklaştırmaya çalışın. Yalan söylediğiniz için Allah'tan af dileyin

Çocuk benim iznim olmadan beni araştırmış kardeşimin Tc sine kadar ben de onun evini buldum aynı şey
Lütfen artık bırak ya. Evine gıdıp beklemişim. Aylar önceki dava. Bak psıkologlar 6 ay dıyor. Bızlerde canımız yana yana ılıskılerımızı bıtırmek zorunda kaldık. Adam sana 1 kez bıle dönüş yapmadı

Ne zaman engelledi dedim ayrılınca engellemedi hiç
Sen sosyal medyadan duygusal şeyler yazdın adam senı engellemedımı.? Senın kötülüğüne soylemıyorum. Bak takımtınyaltım. Zaten ne kadar bı sevgılılıgındı. Bırde ne hakkı buda bahane. Yüz yüze konuşunca senın boynuna atlayıp ah aşkım gel barısalımmı dıyecek

Kimse size bunun için gurursuz demez. Adamı rahat bırak artık der

Sen yat kalk da adam seni rezil etmemiş iyi terbiye almış belliki saygısını bozmamış kapısına gitmek nedır vıcdanın yalan söylerken nerdeydi ayrılınca mı o vicdan geldi öyle helal et demekle hak helal olunmaz geç onu ya helal olsun dicek ne olcak günahın mı silincek sanıyorsun ne için dedin umrumda değil yalan yalandır çoçuguda rahatsız etme sana gereken saygıyı vermiş sınırını zorluyorsun bence başkası olsa emın ol her erkek bir degıl canını da yakabılırdı umarım ders olur buda hayatına bakarsın olan olmuş artık

Gurursuz musun falan demem ben. Çünkü adamın yerinde olsam uzaklaştırma kararı aldırabilir miyim diye araştırıyor olurdum şu an.

Güvenmediğiniz birine x yerde oturuyorum dememişsiniz ki bu ne saçmalık? Aylarca başka bir yerden aldırmışsınız kendinizi.
Evini bulup kapıya dayanmalar falan, evlerden ırak.
Adam kurtulduğuna şükrediyordur şu an. Helal edilecek hak mak kalmamıştır merak etmeyin.
İnsanları taciz etmeyin. Çok edesiniz varsa da gidin tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…