Ben bu yalanı onun dışında kimseye yapmadım evet herkese yapsamhaklısın beni kabullenmez tanımıyodum çok iyi böyle yalan söyledim en başta sonra da devam ettiBunu asla aşşalamak için yazmıyorum fakat siz ruh hastasımısınız???
Ruhsal problemleriniz mi var?
Bir insan, 3 kardeş olup neden 2 kardeşiz der üstüne üstlük oturduğunuz yeri yalan söyleyip başka yerden kendini aldırmak…
Adam o kadar haklı ki sizinle görüşmemekte.
Eğer kisiliginiz böyle ise asla evlenmeyin bakın soz insanı katil edersiniz.
Size bu yaptığınız normal gelebilir ama bu kadarı çok ileri…
Evet ama artık yazamam bunukapısına gidene kadar mesaj atıyorsunuz ya ben sana söylediğim yalan için vicdan azabı çekiyorum. helallik istiyorum diye yaz. hayır diyeceğini sanmıyorum. madem amacın helallik istemek illa kanlı canlı görüşerek olmak zorunda değil.
Şu an yazsam olur mu ki üstünden 2 gün geçtiKonuşmak istiyorum diyene kadar hakkını helal et deseydiniz ya? Mesaj olarak yazıp gönderin. Yalan sebebini illa diyeceğim diyorsanız da kısaca açıklama yapın. Ailemden, yaşadığım yerden utandığım için yalan söylemek zorunda kaldım gibi (yanlış hatırlamıyorsam kardeş sebepli utanıyordunuz).
Tekrar barışmak için kapısına dayanmışsınız izlenimi vermişsiniz. Onun yerinde olsaydım ben de inmezdim.
Valla sen yaparsın, bu bi cesaret işi, akıl işi, fesatlık hasetlik işi…Ben bu yalanı onun dışında kimseye yapmadım evet herkese yapsamhaklısın beni kabullenmez tanımıyodum çok iyi böyle yalan söyledim en başta sonra da devam etti
Ya saçmalama Allah aşkına hala yazsam mı diyosun. Bu şekilde devam edersen senden şikayetçi olur başına iş alırsın. Adamın umrunda bile değilsin hala helallik açıklama peşine düşmüşsün.Şu an yazsam olur mu ki üstünden 2 gün geçti
Sanırım bu olanlardan dolayı çocuğun hala üzgün olduğunu düşünüp vicdan yapıyorsunuz. Ona karşı içinizde acıma duygusu oluşmuşHey Allahım okuduğunu anlamıyo musun ben çocuğu geri mi istiyorum bu suçluluk duygusu nasıl geçer onu soruyorum
İşte o zaman sizi her halinizle kabullenecek biriyle mutlu olabilirsiniz.. Önünüze bakın, olan olmuş, vardır bir hayır deyin..Evet beni olduğum gibi kabullenmez diye düşünüp bu yalanları söyledim. Zaten öğrenince de ayrıldı
Lütfen artık bırak ya. Evine gıdıp beklemişim. Aylar önceki dava. Bak psıkologlar 6 ay dıyor. Bızlerde canımız yana yana ılıskılerımızı bıtırmek zorunda kaldık. Adam sana 1 kez bıle dönüş yapmadıÇocuk benim iznim olmadan beni araştırmış kardeşimin Tc sine kadar ben de onun evini buldum aynı şey
Sen sosyal medyadan duygusal şeyler yazdın adam senı engellemedımı.? Senın kötülüğüne soylemıyorum. Bak takımtınyaltım. Zaten ne kadar bı sevgılılıgındı. Bırde ne hakkı buda bahane. Yüz yüze konuşunca senın boynuna atlayıp ah aşkım gel barısalımmı dıyecekNe zaman engelledi dedim ayrılınca engellemedi hiç
Engelledi dedin ya x den twet atıyomuşun atarlı giderli lütfen bırak artık. Şaşırt.Ne zaman engelledi dedim ayrılınca engellemedi hiç
Kimse size bunun için gurursuz demez. Adamı rahat bırak artık der7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Şu an devam etse bile ileride de sorun olacak o yüzden şimdiden bitirmek daha iyi dedi ben de beni kötü hatırlama dedim yalan olayı için o da sen harika birisin hep dedim yine diyorum he zaman da güzel hatırlarım seni dedi. Zaten ilişki istemiyorum işime odaklanıcam. Allaha emanet ol dedi bitirdi. O an helallik almak gelmedi aklıma. Bi kaç kez adım attım yazdım hep görüldü attı hiç cevap vermedi. Aradım bi kez açmadı. Onunla ayrıldıktan sonra 7 aydır başıma gelmeyen kalmadı. Çevrem dağıldı, işlerim bozuldu, hiç ilişki yapamadım, bi sürü olay yaşadım. Acaba hakkına mı giridm diye helallik alıp konuşup içimi rahatlatmak istedim. Çünkü ona söyleyemediğim her şey içimde kalıp beni daha kötü yaptı. Olay yaşanınca çünkü konuşamadık bunları. Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim. Başka bi amacım yoktu. Evini buldum gittim kapıdayken mesaj attım ona. Konuşalım geldim diye. Sonra bana “ ne yapmaya çalışıyorsun istemiyorum ben konuşmak dedi. Bu yaptıklarını hiç istemiyorum saçmalıyosun dedi. Sadece konuşacağım başka niyetim yok dedim. Aylar oldu biteli farkında mısın istemiyorum ben” dedi inmedi ve konuşmadı. Yarım saat soğukta onu bekledim ve gelmedi. Hala konuşmadım helallik alamadım içim rahat değil. Şimdi çoğunuz okurken beni linçler gurursuz musun istemiyor kapısına dayanmışsın falan bunları yazacaksanız hiç yazmayın lütfen. Çünkü amacım onu rahatsız etmek değildi kendi içimi ve vicdanımı rahatlatmaktı. Ama hala rahat değil içim niye böyle
7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Şu an devam etse bile ileride de sorun olacak o yüzden şimdiden bitirmek daha iyi dedi ben de beni kötü hatırlama dedim yalan olayı için o da sen harika birisin hep dedim yine diyorum he zaman da güzel hatırlarım seni dedi. Zaten ilişki istemiyorum işime odaklanıcam. Allaha emanet ol dedi bitirdi. O an helallik almak gelmedi aklıma. Bi kaç kez adım attım yazdım hep görüldü attı hiç cevap vermedi. Aradım bi kez açmadı. Onunla ayrıldıktan sonra 7 aydır başıma gelmeyen kalmadı. Çevrem dağıldı, işlerim bozuldu, hiç ilişki yapamadım, bi sürü olay yaşadım. Acaba hakkına mı giridm diye helallik alıp konuşup içimi rahatlatmak istedim. Çünkü ona söyleyemediğim her şey içimde kalıp beni daha kötü yaptı. Olay yaşanınca çünkü konuşamadık bunları. Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim. Başka bi amacım yoktu. Evini buldum gittim kapıdayken mesaj attım ona. Konuşalım geldim diye. Sonra bana “ ne yapmaya çalışıyorsun istemiyorum ben konuşmak dedi. Bu yaptıklarını hiç istemiyorum saçmalıyosun dedi. Sadece konuşacağım başka niyetim yok dedim. Aylar oldu biteli farkında mısın istemiyorum ben” dedi inmedi ve konuşmadı. Yarım saat soğukta onu bekledim ve gelmedi. Hala konuşmadım helallik alamadım içim rahat değil. Şimdi çoğunuz okurken beni linçler gurursuz musun istemiyor kapısına dayanmışsın falan bunları yazacaksanız hiç yazmayın lütfen. Çünkü amacım onu rahatsız etmek değildi kendi içimi ve vicdanımı rahatlatmaktı. Ama hala rahat değil içim niye böyle
Sen yat kalk da adam seni rezil etmemiş iyi terbiye almış belliki saygısını bozmamış kapısına gitmek nedır vıcdanın yalan söylerken nerdeydi ayrılınca mı o vicdan geldi öyle helal et demekle hak helal olunmaz geç onu ya helal olsun dicek ne olcak günahın mı silincek sanıyorsun ne için dedin umrumda değil yalan yalandır çoçuguda rahatsız etme sana gereken saygıyı vermiş sınırını zorluyorsun bence başkası olsa emın ol her erkek bir degıl canını da yakabılırdı umarım ders olur buda hayatına bakarsın olan olmuş artık7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “