Helallik alamadım içim rahat değil hiç ne yapmam gerek

Normalde bunu yapmam. En yanlış insanlara dürüst doğru oldum. Kırk yılın başı olabilecek biriyle tanıştım ona da ben yanlış yaptım bunun pişmanlığı hiç geçmiyor

Adamın hakkını helal edeceği varsa da beddua ediyordur şimdi.
Yalanlarınız çok saçma ve mantıklı açıklama yapmamışsınız, herkes sorduğu halde.
Adamı artık rahat bırakın ve psikolojik destek alın. Hiç iyi gelmediniz bana. Niçin kendinizi rezil ediyorsunuz?

Birini açıkladı aslında kendini zengin olarak tanıtmış . Diğerleri neden bilmiyorum mesela insan neden kardeşini eksik söyler , aklıma kötü bir durum geliyor maalesef

Psikolojik rahatsızlığı var
Şunu tahmin etmiştim bazı insanlar maalesef ki engelli olan vs kardeşleri varsa onlardan utanırlar ve bu bir rahatsızlıktır . Sen de dedin ki psikolojik rahatsızlığı var bu da demek oluyor ki kafan da onu reddediyorsun her ne olursa olsun o kardeşin ve öyle kalacak , içinde en ufak iyi hissetmek adına bir şeyler kaldıysa kendin için gidip destek al ve bu huylardan kurtul , çünkü bugün psikolojik rahatsızlığı var diye kardeşi tarafından yok sayılan sende olabilirdin .
Hayatta hiç bir şey için geç değildir kendine bir iyilik yap ve hayatını kurtar .

Ben o çocuğu kaybettim bu hatalar yüzünden kurtarsam ne olur

Niye kardeş sayınızı yalan söylediniz? Hadi 9-10 kardeş olsanız utandı derim ki yalan söylenmez o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…