Helallik alamadım içim rahat değil hiç ne yapmam gerek

Bazıları da ah almadık bir olay yok aranızda diyor bilmiyorum yine de sadaka verip içimi rahatlatırım

İlk kez açık ve net istemiyorum dedi bana. Zaten ben barışma adımıyla gitmedim tekrar dediğim gibi ama bunu da duymuş oldum. Bu saatten sonra zaten herhangi bi şey yapmak kendime saygısızlık olur. Sadaka vericem belki biraz olsun içim rahatlar

Evet beni olduğum gibi kabullenmez diye düşünüp bu yalanları söyledim. Zaten öğrenince de ayrıldı

Baby reindeer dizisinde böyle bir sahne vardı.
Çok ürkünç ve rahatsız edici.
Biten ilişkinin ardından böyle taciz boyutunda davranan insanlar kadin-erkek çok korkunç geliyor

Baby reindeer dizisinde böyle bir sahne vardı.
Çok ürkünç ve rahatsız edici.
Biten ilişkinin ardından böyle taciz boyutunda davranan insanlar kadin-erkek çok korkunç geliyor
İlk kez böyle bi şey yapıyorum birinin kapısına gidiyorum

Vicdan yalanına ancak kendiniz inanırsınız,kimse bunu yemez . Başınıza ne geldiyse sizinle alakalı ah la alakası yok.Siz ilişkiye takik olunca hiç bir şeye odaklanmamiş en basit ilişkide bile yalan söyleyen biri olarak elinizi neye atsanız başarılı olamamişsiniz oturup kendinizi sorgulayın Adamın umrunda bile değilsiniz hayatını yaşıyor.Size niye ah etsin???

yoo demiycem . o kadar yalan attın da sen adamın evını bılmıyormussun. buldum yazmıssın :)) bu nasıl ilişki
sanal ortam askımıydı ?? belki de evi diye gittiğin de onun evı degılmıstır. o da sana destan gibi yalan soylemiştir

ben sankı dedım bu konuyu hatırlıyorum.. okumusum megerse

Iciniz rahat degil cunku yalan soylemissiniz bi zahmet rahat olmasin yani ama helallik mevzusu bende “ seni unutamadim iletisim icin bahane ariyorum “ demektir , seni ruyamda gordumle ayni sey bi de onu deneyin isterseniz
Ee onu soruyorum işte içimi nasıl rahat ettiricem

insan kardeş sayısını niye yalan söyler ki?
bu kadar basit şeyde yalan söyleyen herşeyde söyler diye düşünmüştür haklı olarak.
birde saçma sapan evini bulup gitmişsiniz falan.
helallik helallik diye sayıklayana kadar mesajla isteseydiniz o kadar aklınıza takıldıysa.

Attığım mesajlara görüldü atıyodu çünkü

Yorumları okumadım da senin bu mesajını görünce dedim ki sadece neden yalan söyledin ki ?
Doğru söylemiş güven üzerine kurulmayan hiçbir ilişki sağlan olmaz.

Attığım mesajlara görüldü atıyodu çünkü

e tamam görüyor yani sonuçta..
kendi kendinizi ikna etmişsiniz helallik için ikna olup inanıp bahane bulmuşsunuz. o kadar saçma ki yaptığınız noldu yani 1 kardeş eksik söyleyip başka yerde oturduğunu söyleyince çocuğun nasıl hakkına girmiş olacaksında helallik peşine düşüceksin. kendi hakkına girmişsin kendinden helallik iste.

Erkek olsam senden kacmak icin ulke degistirirdim.

Amacın adamla iletişime geçip bir şekilde kendini affettirmek bunu biz bile anladık helallik falan filan boş geç onları çok hak helel biliyosunuz madem insanları taciz etmeyin tedirgin etmeyin şu yaptığınız şeyin net adı taciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…