İsterseniz içine de koyarsınız. Watsında, mumusoda, gratiste de var makyaj cantaları artık hangisini begenirsenizyok ben bavulun içine koyanlardan istiyorum ufak olsun yada orta..
kv danısayımİnşallah kv dende böyle düşünür bazi kv deler diyor ki öyle olmaz eski usul gidip takim alırız bence bi danış önce parayi o vercekse
Problem değil canım. Tabii esler ve aileler arasında anlaşmaya bağlı hepsi. Bende illa alinsin diyen taraf olmadim olamam utanırım. Karşılıklı anlasma neyse odur bana görede. Anlasilsa dahi hep uygun sekilde bakmaya çalıştım her seyimi koltuk vs de dahil. Kimse arkadan aç gözlü demesin insaniz belli olmaz. Bugun iyi yarın kötü olursun. Kimsenin agzina pay vermemek lazım ne olursa olsun.Ayy kirmak istemedim valla.Oyle anladiysan kusuruma bakma.Biz hic bu islere girismedik cunku karsilikli.Halihazirda varken ne gerek var demistik.Kotu bisey oldugunu demedim zaten.kusura bakma ya cidden.
ben nişanda bohça yaptırmadım eski usule gidersen evet nişanda da füğünde de ayrı bohça ama ben nişanda istemedim :)yani nişandan ayrı olarak evlenirken de erkek tarafı kıza bohça yapıyor he mi? bana garip geldi de. yani zaten kozmetik vs herkese göre değişir. bi kozmetikçiye gidip kendinize uygun ürünleri sormanız daha mantıklı.
yoo görusmedim ne gerek var ki ben kullancam.. nişan alışverişimi de ben nişanlanacagım adamla yptım. .Bence cifter cifter olayı yanlış anlasabilir sen genede azami al sonra laf yeme kv ile konustun mu gönüllümu bu işe ve kendin almana
hee öylemi tşk ederim yaa canım çok sağolBen resim yüklemeyi beceremedim ondan öyle oldu.. Kücük dikdörtgen kutular oluyor genelde Çok değişik seçenekleri var fiyatı uygun.. Makyaj malzemelerini de koyarsın içine kullanışlı olur.
Anladımyoo görusmedim ne gerek var ki ben kullancam.. nişan alışverişimi de ben nişanlanacagım adamla yptım. .
çok teşekkür ederim hemen not alıyorum ..İsterseniz içine de koyarsınız. Watsında, mumusoda, gratiste de var makyaj cantaları artık hangisini begenirseniz
Kullanışlı çanta işini bilemiyorum ben o şekilde saklamıyorum makyaj malzemelerimi. Çekmece içine yerleştirilen düzenleyicileri kullanıyorum. Çekmeceyi açtığımda ne var ne yok görebiliyorum. Çoğunlukla makyaj yapmadığım için kendi hallerinde takılıyorlar. Seyahat içinde küçük çantalardan var. Bambu tarağım pamuğum bi kaç ürün nemlendirici koyup onu kullanıyorumbnde öyle yapacagım zaten gidicm bi yere kullandıgım esyaları alacağım saç spreyleri kremler makyaj malzemeleri fln .. ama iş kullanışlı çantasında w... bi mııne die bişy duydıum ama ondanda emin olamadım..
neden düğün alışverişine istediklerimi ve kullanacaklarımı aldırıyorum diye mi ? erkek tarafına bıraksam bohçayla gelecekler ve giymediğim kullanmayacagım seylerle boşuna para verecekler gereksiz . . .Ne kadar itici ve ac gozlusunuz.
tabi ev eşyası özellıkle ve hayat bu kadar pahalıyken..Problem değil canım. Tabii esler ve aileler arasında anlaşmaya bağlı hepsi. Bende illa alinsin diyen taraf olmadim olamam utanırım. Karşılıklı anlasma neyse odur bana görede. Anlasilsa dahi hep uygun sekilde bakmaya çalıştım her seyimi koltuk vs de dahil. Kimse arkadan aç gözlü demesin insaniz belli olmaz. Bugun iyi yarın kötü olursun. Kimsenin agzina pay vermemek lazım ne olursa olsun.
neden düğün alışverişine istediklerimi ve kullanacaklarımı aldırıyorum diye mi ? erkek tarafına bıraksam bohçayla gelecekler ve giymediğim kullanmayacagım seylerle boşuna para verecekler gereksiz . . .
Gel bi sarılalım kader arkadaşım :“)vallahi hiiiç teklif edilmedi teklif etmek de düşünülmedi kanatimceçok şükür çalışıyorum kazanıyorum ama hala unutamıyorum ayıp ettiler yahu bu arada kullandığın ürünlerden şaşma bence.
degilmi ne kiymetlisi bildiğin enayihayat da öyle odun insanlar var ki biri de benim eşim, hiç sormadı bende zorlamadım, insanları zora sokmayınca daha çok kıymet bilirler sanıyorsun. galiba böyle düşündüm. ne büyük yanlış ne büyük yanılgı. neyse tatlım Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim
amanin bune arkadaşım biraz sonra dugunden cikip acil studyo makyaji yapmaya gidecek makyöz seti