heh ben ne aldırayım şimdi :)

İnşallah kv dende böyle düşünür bazi kv deler diyor ki öyle olmaz eski usul gidip takim alırız bence bi danış önce parayi o vercekse
kv danısayım ben kullanıcam ayol hee alışverişe gelirse ki dediğim gibi ona bırakmadan ben aldırmış olurum nişanlıma.. ya eski usul alırız dese bile ben guzellkle kırmadan söylerim ki ; Annecim o eski usuldekilerde benm kullanmadıklarım çok çöpe gitmesin yazık para verıyoruz derim hem daha zararlı çıkar ben enazndan kullanacaklarımı alıcam fazla makyaj yapan biri değilim..

Ayy kirmak istemedim valla.Oyle anladiysan kusuruma bakma.Biz hic bu islere girismedik cunku karsilikli.Halihazirda varken ne gerek var demistik.Kotu bisey oldugunu demedim zaten.kusura bakma ya cidden.
Problem değil canım. Tabii esler ve aileler arasında anlaşmaya bağlı hepsi. Bende illa alinsin diyen taraf olmadim olamam utanırım. Karşılıklı anlasma neyse odur bana görede. Anlasilsa dahi hep uygun sekilde bakmaya çalıştım her seyimi koltuk vs de dahil. Kimse arkadan aç gözlü demesin insaniz belli olmaz. Bugun iyi yarın kötü olursun. Kimsenin agzina pay vermemek lazım ne olursa olsun.

ben nişanda bohça yaptırmadım eski usule gidersen evet nişanda da füğünde de ayrı bohça ama ben nişanda istemedim :)

Bence cifter cifter olayı yanlış anlasabilir sen genede azami al sonra laf yeme kv ile konustun mu gönüllümu bu işe ve kendin almana
yoo görusmedim ne gerek var ki ben kullancam.. nişan alışverişimi de ben nişanlanacagım adamla yptım. .

Ben resim yüklemeyi beceremedim ondan öyle oldu.. Kücük dikdörtgen kutular oluyor genelde Çok değişik seçenekleri var fiyatı uygun.. Makyaj malzemelerini de koyarsın içine kullanışlı olur.
hee öylemi tşk ederim yaa canım çok sağol

Kullanışlı çanta işini bilemiyorum ben o şekilde saklamıyorum makyaj malzemelerimi. Çekmece içine yerleştirilen düzenleyicileri kullanıyorum. Çekmeceyi açtığımda ne var ne yok görebiliyorum. Çoğunlukla makyaj yapmadığım için kendi hallerinde takılıyorlar. Seyahat içinde küçük çantalardan var. Bambu tarağım pamuğum bi kaç ürün nemlendirici koyup onu kullanıyorum

tabi ev eşyası özellıkle ve hayat bu kadar pahalıyken..
nişanlım bana hep der nişanmda da öyleydi benm nişan masası yaptım sadece masaörtume para verdim üstündeki vazolar ve hediyeliklerimi arkadasımda aldım sadece elbisemi ve ayakkabı mı aldı bu kadar. . hele bu düğün bu zamanda zor bu yuzden de bohca kısmına girmek istemıyorum ve sadece kullanacagım esyaları iç çamaşırı makyaj vs aldırmak yada almak istiyorum.. zaten zamannda kendme baya sey almışm çeyiz onları kullanacagım. .

bizim kullanıdklarımız değilde kendi kullandıklarını aldırsan ya da kendın karar versen başkasının memnun kaldığından sen kalmayabılırısn,?

Est...L ye girip az ama öz bişeyler alabilirsiniz, ben çok çok memnunum ürünlerinden

neden düğün alışverişine istediklerimi ve kullanacaklarımı aldırıyorum diye mi ? erkek tarafına bıraksam bohçayla gelecekler ve giymediğim kullanmayacagım seylerle boşuna para verecekler gereksiz . . .

Yukarıda bir yerde öyle bir aldiracakmissiniz ki bir yil ihtiyaciniz olmayacakmis şeklinde bir şey yazdiniz. Bulamadım onu şuan. Bu benim için gormemisliktir. Bu anı bekler gibi de heh ne aldirayim şimdi diye kolları sivamaniz. Daha çok var da neyse, banlaniyorum bu ara her msj da :) sert geliyor yazdıklarım.

30 yaşında,çalışan,kazanan biri olarak herşeyim fazlasıyla vardı...o yüzden ben istemedim alınmasını,olanlar bitsin dedim..eşim zorlamıştı al diye...eskiden kızların yokmuş nişanlanırken alınırmış böyle şeyler şimdi saçma geliyor bana karşı taraftan beklemek...ne kullandığınızı kendiniz bilirsiniz ona göre aldırın ihtiyaçlarınızı

Gel bi sarılalım kader arkadaşım :“)

degilmi ne kiymetlisi bildiğin enayi biride benim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…