Yaptırdığın makyaj kadar anlayamadımBen makyaj malzemesi olayini soyle yapmistim mac de makyajimi yaptirdim ve orda yaptirdigin makyaj parasi kadar urun alabiliyordun. Hem kına makyajimi aradan cikardim en ihtiyacim olan urunleri aldim.
Sırf evleniyorsun diye birşey aldırmak zorunda misin. Buradan sorduguna gore zaten kullanmiyorsun. Kullansan bilirdin. Şimdiye kadar kullanmadığını evleniyorsun diye mi kullanacaksın. Ayrıca her cilt farklıdır.evet derdim butek derdin bu olsun diyin ..
allah baska dert vermesin
kızlar ben sonnda 27 temmuzda nişanlandım. bu aksam da düğün tarihimi konusmaya gelecekler. (Erken olmasının sebebi benm aile memlekete gidecek ve kışa kadar gelmiyorlr)
az önce nişanlmla konusurken sana şimdiden yavas yavas çeyiz için kozmetik vs esyalarını alalım dedi. ben toplu alırız desemde en azından bak aklında oluşmuş olur dedi.
şimdi benm dusuncem şu ben kullanmadıgım hiçbir şeyi aldırmak istemıyorum. öyle makyaj çantası falan hazır satılandan almak istemıyorum.
bu yuzden sizin kullandıgınız memnun kaldıgınız ürünler kremler çantalar vs. var ise paylaşır mısınız?
Pişman oldum gerçekten resim büyük çıkmışamanin bune arkadaşım biraz sonra dugunden cikip acil studyo makyaji yapmaya gidecek makyöz seti
Gel bi sarılalım kader arkadaşım :“)
sırf evleniyorum diye değil kullanacagım malzemeleri aldıracagım zaten.. köşe de dursun diye niye birşey aldırayımSırf evleniyorsun diye birşey aldırmak zorunda misin. Buradan sorduguna gore zaten kullanmiyorsun. Kullansan bilirdin. Şimdiye kadar kullanmadığını evleniyorsun diye mi kullanacaksın. Ayrıca her cilt farklıdır.
bende snein gibi yapacagım zaten.. kullandıklarımı o alacak , onun kullandıklarını da benValla çoğu adeti uygulamadık ama anneleri bohça yapmamaya ikna edemedik. O yüzden de kullanacağım şeyler olsun bari diyerek tek başıma çıktım tüm bohça işlerini halletmeye. Bana alınanları nişanlım, ona alınanları ben ödedim. Ben kendi bohçam için ciddi bir alışveriş yaptım. Çünkü normalde de makyaj ve cilt bakımı için çok fazla ürün alıyorum.
Çok ince düşünerek bir liste hazırladım. Elimde hali hazırda bol miktarda olan ürünleri almadım. Aslında alacakların tamamen sana bağlı. Yani normalde ne kullanıp ne kullanmayacağını sen biliyosun. Başkası alıyor diye de normal koşullarda alışveriş yapmadığın markalara da gitme bence. Ben onu tam olarak görgüsüzlük olarak algılıyorum.
neyse ki ben szin düşüncenz gbi dusunmuyorum ... yanlış anlamışsınızYukarıda bir yerde öyle bir aldiracakmissiniz ki bir yil ihtiyaciniz olmayacakmis şeklinde bir şey yazdiniz. Bulamadım onu şuan. Bu benim için gormemisliktir. Bu anı bekler gibi de heh ne aldirayim şimdi diye kolları sivamaniz. Daha çok var da neyse, banlaniyorum bu ara her msj da :) sert geliyor yazdıklarım.
Ben makyaj malzemesi olayini soyle yapmistim mac de makyajimi yaptirdim ve orda yaptirdigin makyaj parasi kadar urun alabiliyordun. Hem kına makyajimi aradan cikardim en ihtiyacim olan urunleri aldim.
Ben 2016 nisan ayinda evlendim o zaman makyaj turu degisiyordu sectigim makyaj turu 250ydi fondoten ruj almistm bide extra goz kalemi almistik. Cok bir urun alamiyorsunuz ama ben hala bu urunleri severek kullaniyorum.makyaj ne kadar tutmuştu acaba çünkü mac pahalı bir marka biliyorsunuz