ben makyaj sandıgı almak istemıyorum. onlar kullanışlı olmuyor.. kenarda duruyor öyle..Gidiyorsun bilindik g ile baslayan mağazaya kullandığın ürünleri aliyorsun..
Bide kapalı çarşı tarzi yerden minik makyaj sandığı bitti gitti
hiç mi birşey aldırmanız..Ben makyaj çantası aldırmadım.
Zaten rimelim,parlatıcım vardı,başka bir şey de sürmem zaten.
yaa mantıklıymış aslında buradan aldırabilirm gelin kozmetık kullanacagım seyleri..Ben makyaj malzemesi olayini soyle yapmistim mac de makyajimi yaptirdim ve orda yaptirdigin makyaj parasi kadar urun alabiliyordun. Hem kına makyajimi aradan cikardim en ihtiyacim olan urunleri aldim.
Ben makyaj sandığı aldim onda acilmamislar duruyor. Organizerde kullandıklarim var.ben makyaj sandıgı almak istemıyorum. onlar kullanışlı olmuyor.. kenarda duruyor öyle..
Yok aldırmadım.hiç mi birşey aldırmanız..
hmm sorması lazımdı evet. ama hoş sormasaydıda illa alışveriş için gidilirdi ben sokardım onu magazayavallahi hiiiç teklif edilmedi teklif etmek de düşünülmedi kanatimceçok şükür çalışıyorum kazanıyorum ama hala unutamıyorum ayıp ettiler yahu bu arada kullandığın ürünlerden şaşma bence.
şu organizer dediğin seyahat çantası mı ? bak o olabilir bi seyahat çantası + makyaj çantası aldırırım :)Ben makyaj sandığı aldim onda acilmamislar duruyor. Organizerde kullandıklarim var.
Kenarda durup durmaması sana bağlı bir işe yarabilir. Misal benim yarıyorcanta daha sacma bence karman corman en iyi organizer+sandik
Yok aldırmadım.
Gelinlik,nişanlık,kına kıyafeti,damatlık,takılar gittik beraber aldık o kadar.
Öyle makyajdı,çamaşırdı,hepsi var çok şükür kendim de alırım,adama ne gerek var ki?
Hayır değil. Googlla görürsün. Bolmeleri olan bir kutu. E zaten seyahat cantasi makyaj cantasi aynı sey ki orta boy alirsan hem makyaj cantasi olarak hem seyahatte makyaj cantasi olarak kullanirsin. Valiz seklinde alirsanda yer kaplar ya seyahatteşu organizer dediğin seyahat çantası mı ? bak o olabilir bi seyahat çantası + makyaj çantası aldırırım :)
Kesinlikle.Ben de bu sekilde yaptim.Kimisi bu seramoniden hoslaniyor iste
evet baktımda söyledim zaten makyaj seyahat çantası olarak çıkıyor organizer çanta daHayır değil. Googlla görürsün. Bolmeleri olan bir kutu. E zaten seyahat cantasi makyaj cantasi aynı sey ki orta boy alirsan hem makyaj cantasi olarak hem seyahatte makyaj cantasi olarak kullanirsin. Valiz seklinde alirsanda yer kaplar ya seyahatte
Çamaşıra bende katılmıyorum alamam kv yaninda ama makyaj eglenceli oldu yaKesinlikle.Ben de bu sekilde yaptim.Kimisi bu seramoniden hoslaniyor iste